• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

$DSC04725.jpg
$72kilo.jpg

$576403_10152165051720344_1906516423_n.jpg
$302640_10151194090784267_751170024_n.jpg

Eklentiler

• $barca.png
    $barca.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleme:
Az önce istanbuldaki arkadaşıma yazdıklarımı buraya kopyalayıp yazıyorum.

Kahvaltı Menüsü
Uyandığında herhangi istediğin bir karışımı yaparak
Zerdeçal
Tarçın
Çörekotu
Kayısı (hangisini istersen,istersen hiçbirini içme,istersen hepsini iç)
Büyük bir bardak alkali suyumuzu içicez.!!!!
Polonezin XL Hindi Fümesi var 2-3 tane ondan
Polonezin çemensiz pastırması 2-3 tane (eğer istersen ye yada yeme)
15 Kavrulmamış badem
1 tam yumurta ile 2-3 tane yumurta beyazı (haşlanmış veya omlet nasıl istersen)
Zeytin (tuzsuz zeytin çok daha iyi)
Domates
Salatalık
Biber...
Yağsız peynir (lor veya keçi peyniri)
Şekersiz Çay (Şeker,tatlı artık hayatımızda yok!!!)
Yine büyük bir bardak alkali su içicez!!!
Öğlen
Haşlanmış patates
Salata
Izgara et,balık,tavuk
Glutensiz undan makarna (yağsız,yoğurtsuz,domatesin içine istediğin baharatı koyarak tatlandırabilirsin.kırmızıbiber her yemekle tavsiye dayanabiliyorsan)
Çorba (bu konuda benim için hassas,çünkü yapması zor,tatlandırmak için içine seçeceğimiz ürünler zor,yağ koyma un koyma neye benzicek?,ama senin fırsatın varsa yaparsın :S )
Büyük bir bardak alkali su!!!
Akşamüstü
Bitki Çayları,normal çay,kahve...
Yanındada kilo almayacağını düşündüğün ne varsa birazcık yiyebilirsin kafana göre
Alkali Suyumuz!!!!
Akşam
Salata
Izgara,haşlanmış tavuk,balık,et
(başka şey yemek istemiyorum çünkü proteinle zayıflanıyor eğer yanına karbonhidrat girerse hiç bir işe yaramıyor)
Bu saydığım şeyleri istediğin kadar yiyebilirsin
Salatalarını bol limon,sirke ve sadece 1 tatlı kaşığı(az gelirse 1 çorba kaşığı) zeytinyağı ile yapıcaz.
Yemeklerden 20-30 dk önce sularımızı içicez.
Yemeklerden 1-2 saat sonra sularımızı içicez

Ben kendimi okadar çok sıkmıyorum diyet falan diye yediğim yemeğe göre hareket ediyorum ekmekte yiyorum mesela çok yersem ona göre yürüyüş felan yapıyorum ciddi ciddi bir sıkılaşma var dar gelen pantolonumu giydim cuk diye oturdu hiç sıkmadı ama kiloda bir eksilme yok anlamadım bu işi bacaklarımın bile inceldiği belli ama nasıl olurda kilo gitmez onu anlamıyorum belim bile azıcık inceldi gibi şöyle bi 5-6 kilo versem benden mutlusu olmayacak 0_0

günaydın kızlar :

sabah koca bir bardak alkali su ile güne basladım.

kahvaltıda corba içtim.

bol yeşillik

siyah cay ( canım cok cekti )

simdi suyuma devam :46:

Donuk pudracım ben hergün çayımı kahvemi içiyorum.
Sen yinede boşuna asitlenmiyim diyorsan açık içersin,limon koyarak içersin nasıl istersen.
Afiyet olsun canım

Çok hoşsun benedenben'cim ya gerçekten! Zaten güzelmişsin,hepten afet olmuşsun :))
Bugün içimden menü yazmak geldi.Hem yeni arkadaşlara da -haddim değil ama- bir örnek olursa ne mutlu bana :)

Kalkınca
1 büyük bardak alkali su
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
3 kuru erik ( akşamdan ılık suyun içine bırakıyorum.Suyunu da içiyorum)

Sabah
1 avuç badem
koyun peyniri
5 adet siyah zeytin
1 yumurta+ 1 yumurtanın akı ile omlet
domates-salatalık-biber

ara:poşet yeşil çay

Öğle
ızgara tavuk göğsü
salata(semizotu,marul,taze soğan,karnıbahar,domates)
2-3 kaşık taze fasulye ve bir tane enginar
2 kaşık yoğurt

ara: siyah çay
elma çayı
yeşil çay (durduramadım kendimi :1: )
1 adet elma

Akşam
kıymalı karnabahar yemeği
salata
2 dilim hindi füme

ara: tarçınlı yeşil çay

tabi bir de bol bol alkali suyumla beraber :))

Birdycim canım benim çok teşekkür ederim,utandım :54:

Menülerin bana ve arkadaşlarımıza çok güzel fikir veriyor.Alkali diyetini uyguladığın zamanlarda paylaştığın menülerin hepsi örnek alınması gereken türden,bana çok yardımcı oluyorsun seçim yaparken.Sayende tekrar zerdeçal,tarçın karışımlarımı sabah içmeye başladım.

Kahvaltı
Tarçın ve zerdeçalı az bal ile zor zar macun kıvamına getirip hap gibi yuttum ve üzerine alkali suyum.
2 hindi füme
2 pastırma
15 badem
Domates
Biber
Biraz taze kaşar
6 Siyah zeytin

Aralarda
Çay,çay,çay
ve 2 büyük bardak alkali su

Akşam
Kavurma
Aysberg salatası

Biraz sonrada kafeinsiz kahve içicem,yağsız süt ile

Kapanışımıda Alkali suyumla yapıcam

sabah ; büyük bir bardak alkali su

kahvaltı : ceviz
yumurta
peynir
4 zeytin
bol yesillikli salata
2 bardak sekersiz siyah cay
1 minik dilim cavdar ekmegi :32:

veeeeeeee 4 gündür tam anlamıyla uygulayamasam da diyeti 1 kilo vermişim :46: :52: cok mutluyum.benedenben tekrar tsk. :42:

Donukpudracım desteğin için çok teşekkürler.
Bende tam olarak uygulayamadığım halde 11-12 kilo verdiğim için aslında çok küçük uygulamalar ile kısıtlanmadan ideal kilomuza ulaşabileceğimiz için bu kadar heyecanlıyım.
Senin menülerinde siyah çay var çavdar ekmeği var mesela işte bazı küçük uyarlamalar yapıp yinede çayımızı içip ekmeğimizi yesekte bu diyette kilo verilebildiğinin bir kanıtı daha
Çok mutluyum sonuç alabildiğiniz için tebrikler şimdiden

Uyandığımda 1 büyük bardak Ph damlalı suyum ve balla çörek otu karışımı içtim.Bu sabah 1 tablet omega 3ümüde aldım
Kahvaltı
2 Pastırma
2 Hindi Füme
Biraz taze kaşar
Domates
Biber
Ceviz ve badem
6 zeytin
Çay

Çay,çay,çay...
Akşama neler olacak bakalım :)

Herkese günaydınnn :16: Dün herşey yolunda giderken akşam resmen mide bulantısına dönüşen bir açlık çektim, yok böyle bir şey :(( Hala regl olamadım 7 gün gecikti an itibariyle.Acaba o yüzden mi oluyor bu açlık krizleri hala bilmiyorum.Ama bir dilim ekmek ve peynir yemek zorunda kaldım gece gece :(Neyse bugüne bakalım biz :) Kahvaltımı her zamanki gibi yaptım.Öğlene yeşil mercimek, cacık ve domates yemeği planlıyorum.Akşama ise kabak yemeği ve yanında bir parça tavuk göğsü var:) Bu arada sadece yediklerimizle değil, beynimizle de kilomuza hakim olmak için ben basit ama etkili bir yöntem buldum.Paint ile yazdığım yazıyı masaüstü arkaplanım yaptım ki her bilgisayarı açtığımda göreyim:) Belki siz de yaparsınız diye paylaşıyorum.. $Adsız.jpg
Bir de şu resmi buldum.Sanırım bir kitap adıymış ama yazarının ismini fotoshopla silerek bize uygun hala getirdim :))
$25.jpg
Hepinize mutlu pazarlarr :16:

Baş:Bedenimizin yönetim merkezidir.Bakmak,görmek,işitmek,anlamak ve karar vermekle ilgilidir.
Boyun:Başın sağa sola çevirilerek seçenekleri görmesini sağlar.Esnekliği ya da katılığı ortaya koyar.
Gövde:Vücudumuzun güç sağlayan yeridir.
Kollar:Eylem araçlarıdır.Tutmayı,iradeyi ve gücü simgelerler.
Bacaklar:Hareket etmemizi sağlarlar.İlerlemek için gereken cesaret ve geleceğe duyulan merak duygularını sembolize ederler.
Sırt:Yükü taşıma yeridir.Sorumlulukları üstlenmeyi belirler.
Bel:Bedenimizin ortak noktasıdır.Gücümüzün merkezi olarak görev yapar.
İskelet:Temel taşıma organımızdır.Sağlamlığın ve dayanıklılığın simgesidir.
Kan:Bedenin hayat iksiridir.Canlılık ve neşeyi temsil eder.

Göz:Gerçeği görmek.Görmeye hazır olmak yada görmeyi reddetmek.
Kulak:İşitmeye hazır olmak.
Burun:Nefesi içeri almak.Hayatımızdaki şeylerden duyulan memnuniyet.
Boğaz:İfade etmek.Duyguları açıkça söylemek.
Kalp:Sevgi merkezi.Sevgiyi almaya ve vermeye açık olmak.
Kaslar:Güç ve gücü kullanmaya istekli olmak.
Yüz:Kişiliğimiz,kimliğimiz.Kim olmayı seçtiğimizin görüntüsü.
Akciğer:Hayatı içine almak.Hak etmek.Sevilmek.
Mide:Olayları hazmetmek.Anlamak ve saygıdan doğan huzur.
Cinsel Organlar:Cinsellik,cinsel kimlik.
Bağırsaklar:Akış,arınmak.Serbest bırakmak,güvenmek.
Pankreas:Neşeyi ve hazzı temsil eder.
Böbrekler:Temel güven noktamız.

ŞEKER(DİYABET)
Nedeni:Hayatı sadece görev olarak görmek.Neşesizlik ve keyifsizlik hali.Neşeyle beslenememek.
Çekirdek İnanç:Hayatım benim mutluluğuma hizmet etmez.Ben ona hizmet ederim.
Yeni Kodlama:Sebgili beynim.Şimdi sana güvende olmak için gerekli kararımı bildiriyorum:
Hayatıma neşeyi ve mutluluğu dahil ediyorum.
Keyif alacağım ve beni mutlu eden şeylerle ilgilendikçe güvende olurum(Bu cümleyi birkaç kez söyleyin)
İşimi büyük bir keyifle yapıyorum.Bir oyun gibi.Yaptığım işin sonuçlarından çok kendisiyle ilgileniyorum.Keyfini çıkartıyorum.
Denemenin ve oynamanın keyfini.
İçimdeki çocuğu açığa çıkartıyorum.Onun oyun oynama ihtiyacını karşıladıkça mutlu ve güvende olurum.
Bu kararımı uygulamanı istiyorum.Ve bunun için sana şimdiden teşekkür ediyorum
Biz birlikte çalışarak çok iyi sonuçlar elde edebiliriz.
Denedikçe göreceksin ki bu işbirliğinden çok iyi sonuçlar alacağız.
Her anımızı mutluluk ve neşe şarkıları söyleyerek geçireceğiz.

KABIZLIK
Nedeni:Elde tutmak ihtiyacı.Geleceğe güvensizlik duymak.Akışa direnmek.
Çekirdek İnanç:Kontrol edersem güvende olurum.
Yeni Kodlama:Sevgili beynim.Şimdi sana güvende olmak için gerekli olan yeni kararımı bildiriyorum.Kendimi hayatın akışına rahatça bırakıyorum ve güvende oluyorum.
Bırakıyorum...Bırakıyorum...Ve güvende oluyorum.
Akışı içimde hissediyorum.
Rahat ve huzurluyum.Hayat sürekli olarak kendisini yeniliyor.
Ben de kendimi yeniliyorum.Her an.
Eskiye air olan herşeyi bırakıyor ve rahatlıyorum.
İşte güvende olmam için gereken yeni düşüncem budur.
Eski düşüncemi iptal ediyor ve yerine yenisini uygulamanı istiyorum.Ben artık büyüdüm.Çocuk değilim ve hayat deneyimlerim bana eski düşüncemin doğru olmadığını gösterdi.
Şimdi yeni kararımı uygulamanı istiyorum.
Bu kararı bütün hücrelerime iletmeni istiyorum.
Ve sana şimdiden teşekkür ediyorum.

RAHİMDE VE MEMEDE MİYOMLAR
Nedeni:Cinselliğin ve kadın kimliğinin reddi.Kendini değersiz görme.
Çekirdek İnanç:Kadın kimliğimi reddedersem güvende olurum.
Yeni Kodlama:Sevgili beynim.Şimdi sana güvende olmam için gerekli olan yeni kararımı bildiriyorum:
Kadın kimliğimi ve cinselliğimi kucaklıyorum.Kabul ediyorum ve özgürce ifade ediyorum.Beni güvende tutacak olan yeni kararım budur.(Bu cümleyi birkaç kez okuyun.)
Kendimi kucaklıyorum.Olduğum halim tam ve eksiksizdir.
Değişmeye ve değiştirmeye ihtiyaç duymuyorum.
Öylece kabul ederek güvende oluyorum.
Kadınlığımı kabul edip kucakladıkça kendimi sağlıklı hissederim.Huzurlu ve mutlu olurum.
İşte yeni düşüncem budur.Bu düşüncemi ve kararımı uygulamanı istiyorum.
Bu düşüncemi bütün hücrelerime iletmeni istiyorum.
Ve sana şimdiden bunun için teşekkür ediyorum.

SAĞLIK ''Uyum içindeyim ve sağlıklıyım''
Her nefesimde ciğerime dolan hava ve Tanrı'nın sıcak soluğu,bedenimi güçlendiren ve arıtan etkisiyle bütün hücrelerime kadar etkisini gösterir.
Her nefes alışımda rahat,huzurlu ve sakin olduğumu,sağlıklı olduğumu,güçlü olduğumu biliyorum.
Bedenim muhteşem bir düzenle çalışır kendiliğinden.O öylece çalışırken,benim herhangi birşey yapmam gerekmez.Sağlıklı olmak,benim doğal halimdir.
Bütün organlarım muhteşem bir düzenle yapmaları gereken işlemleri yaparlar.Keyifle ve neşe ile.
Kalbim esnek bir ritimle kan pompalarken,midem yemekleri öğütürken,ben mutlu olmak ve mutlu etmek için çalışırım sadece,benim de görevim budur.Böylece herkes görevini yapmış olur.Ben mutlu oldukça,bedenim enerjiyle dolar ve uyuma katkı yapmış olurum.Neşe ve haz bedenimin yakıtıdır.
Gözlerim açıkiberrak ve renkli görmeye devam ederken,ben bilmeyi ve anlamayı seçerim.Böylece görevlerimizi yaparız.
Midem keyifle yediklerimi öğütürken,ben öğrendiklerimi anlamaya ve duyduklarımı bir düzene sokmaya başlamışımdır bile.
Ciğerlerime tertemiz havayı doldurup,biraz öylece tuttuktan sonra yavaşça geri bıraktığımda ve bunu kendiliğinden ve rahatça yaptığımda,kanımın temizlendiğini bilirim.Ben o sırada zihnimi yararsız düşüncelerden ve korkulardan temizliyor olurum kolayca.
Hayatı kucaklar ve neşeyle dans ederim.Ses tellerim titreştiğinde,böbreklerim kanımı temizlerken,ayaklarım sağlamca yere bastığında,ben keyifle gelişme yolculuğumu adımlıyorumdur.
Kulaklarım sesleri ayırt edip algılarken,ellerim sıkıca tutup kavrarken ben her türlü güzelliği ortaya çıkarmak için çalışıyor olurum dikkatle.
Beynim milyon kere milyon kapasiteyle çalışırken,ben öğrenir,düşünür ve bilirim.Bu ne güzel bir işbirliği!
Hayat amacımı gerçekleştirebilmem için onlar hep muhteşem bir düzenle çalışırlar.Durmadan,yorulmadan ve şaşmadan.Çünkü öyle emir almışlardır Tanrı'dan.
Sağlıklı olmak,benim doğal durumumdur ve ben,hep bu durumda olmayı seçiyorum.Sağlıklı ve güçlü olmayı tercih ediyorum.
Bedenimin her bir organını seviyorum ve onlara teşekkür ediyorum.
Hareket etmek,yürümek,temiz ve hafif gıdalarla bedenimi beslemek benim için keyifli bir görevdir.
Düzenli uyuyarak ve düzenli beslenerek ben bu uyumu ve işbirliğini sürdürmüş olurum.
Sapasağlam ayakta durup,köklerimi dünyaya saldığımda oradan bana bütün bedenimi güçlendiren enerji akar.
Başımın üzerinden güneşe bağlanan bir ışık hattı beni hep canlı tutar.Ve ben,ikisi arasında sürekli beslenirim.Canlı neşeliyim ve güçle doluyum.
Hayat amacımı gerçekleştiriyor ve değişerek ilerliyorum.Sağlıklı ve güçlüyüm.Bu durum benim doğal halimdir.
Hep değişip yenilenerek ilerliyorum.

R.ŞANAL Sana Çok teşekkürler...

günaydın kızlar :3::3: dün akşam kaçamaklarım oldu regl oldum kendimi durduramadım..

bugün kahvaltı ; büyük bardak alkali su

yumurta , 4 zeytin..

ara ; elma

öğlen ; kuskus salatası (evden getiriyorum işe artık :31:)

ara ; yeşil çay

belki nar

akşam ; muamma :1:

Ooo benedenben benim hastalıklarımı içeren şeyler bunlar.Bir deneyeyim bakalım.Teşekkür ederim :29:
Donuk pudra sıkma canını.Bu diyetin en güzel yanı yasaklardan yediğinde alkali yiyeceklerle dengeleyebiliyor olmak.Bolca yeşillikte yeseydin :125:

Ben eskiye oranla çok az yemeye başladım hem de doyduğumu hissediyorum.Yalnız benim bir handikapım var.Geceleri uyumak bilmem.Oysa 20:00 den sonra bir şey yememek gerekiyor.En fazla 03:00 gibi çok acıkmış oluyorum.Biraz badem ve biraz da o an canımın çektiği alkali besinlerden tüketiyorum malesef.Benim sıkıntım da bu.Bir de eskiye nazaran su içme oranım azaldı sanki.Yemeklerden sonra iki saat beklemek su içme oranımı düşürüyor çünkü ben en çok suyu yemeklerle tüketirim.Şimdi yemekte su yasak diye hiç içmiyorum.O zamanda su tüketme oranım düştü.Yine de sabah kalkınca idrar rengime bakıyorum.Eskiden kopkoyu olurdu.Şimdi açık bir sarı nerdeyse renksize yakın.Sanırım su azalmış olsa da istediğim faydayı elde ediyorum karbonatlı suyumdan.Zaten sırf denemek için bir kaç gündür tartıya çıkıyorum ve hergün hiç olmazsa 300 gr gidiyor benden.Su demişken ben karbonatlı suyuma himalaya tuzunu karıştırıyorum benebenden.Sence bir sakıncası olur mu?

Ooo benedenben benim hastalıklarımı içeren şeyler bunlar.Bir deneyeyim bakalım.Teşekkür ederim :29:
Donuk pudra sıkma canını.Bu diyetin en güzel yanı yasaklardan yediğinde alkali yiyeceklerle dengeleyebiliyor olmak.Bolca yeşillikte yeseydin :125:

Ben eskiye oranla çok az yemeye başladım hem de doyduğumu hissediyorum.Yalnız benim bir handikapım var.Geceleri uyumak bilmem.Oysa 20:00 den sonra bir şey yememek gerekiyor.En fazla 03:00 gibi çok acıkmış oluyorum.Biraz badem ve biraz da o an canımın çektiği alkali besinlerden tüketiyorum malesef.Benim sıkıntım da bu.Bir de eskiye nazaran su içme oranım azaldı sanki.Yemeklerden sonra iki saat beklemek su içme oranımı düşürüyor çünkü ben en çok suyu yemeklerle tüketirim.Şimdi yemekte su yasak diye hiç içmiyorum.O zamanda su tüketme oranım düştü.Yine de sabah kalkınca idrar rengime bakıyorum.Eskiden kopkoyu olurdu.Şimdi açık bir sarı nerdeyse renksize yakın.Sanırım su azalmış olsa da istediğim faydayı elde ediyorum karbonatlı suyumdan.Zaten sırf denemek için bir kaç gündür tartıya çıkıyorum ve hergün hiç olmazsa 300 gr gidiyor benden.Su demişken ben karbonatlı suyuma himalaya tuzunu karıştırıyorum benebenden.Sence bir sakıncası olur mu?

dısarıda oldugum icin yeşillik yeme fırsatım olmadı canım :19: :1:

ve o tespit dogru bende eskiye oranla az yiyiyorum. acıkmısım hissi olmuyor :31::31: karbonatlı su da işe yarıyor kesinlikle. ben de 2 saat bekleyemiyorum bazen. cok susuyorum. ama eskisi kadar da cok tüketmediğimi fark ettim :18:

Uykucum diğer hastalıklardanda söz ediliyordu ama burada konuştuğumuz rahatsızlıklarınıza yer vermeye çalıştım.Tek sorun asıl kilo kaybı ile ilgili olan kitabımı arkadaşıma vermişim çok ayrıntıya giremedim.

Şimdi sizden gizlediğim birşeyi itiraf edeceğim ta ta ta taaammm Bugüne kadarki tüm diyetim boyunca gece yatağıma yatıp dizimi izlerken koskoca bir kase yağsız süt ile diyet mısır gevreği yedim (markasını söyleyemiyorum ama ilk aklınıza gelen)
Bu benim hem tatlı ihtiyacımı,hem erken akşam yemeğimin bedelini,hemde dizi izlerken birşeyler yeme alışkanlığımı karşılıyordu.
Dediğim gibi ben doğruları aktarmaya çalışıyorum size ama uygulayabilen biri değilim.
Su konusu en büyük sorun hepimiz için.Zorlaya zorlaya yapıyorum hala hiç susadığımı bilmiyorum :(
Canım sürekli heryerde tuzu azaltın diyor,neden birde suya katıyorsun boşver vazgeç bundan lütfen.Karbonatlı su veya ph damlalı su kafidir.

dısarıda oldugum icin yeşillik yeme fırsatım olmadı canım :19: :1:

ve o tespit dogru bende eskiye oranla az yiyiyorum. acıkmısım hissi olmuyor :31::31: karbonatlı su da işe yarıyor kesinlikle. ben de 2 saat bekleyemiyorum bazen. cok susuyorum. ama eskisi kadar da cok tüketmediğimi fark ettim :18:
Ben az su içiyorum diye size özeniyordum nolur üzmeyin beni nazar değdirdim diye düşünemye başlıcam
Zorlada olsa ne kadar fazla su okadar iyi

Kızlar doğumgünüm nedeniyle şehir dışında olucam,bir süre sizle olamazsam kusura bakmayın ama yinede kontrol etmeye çalışıcam.
Hepinize güzel enerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.Sizi seviyorum!
Şimdi sizin için koskoca bir bardak ph damlalı su içiyorum haydi şimdi sizde benim için 1 bardak için Görüşmek Üzere :nazar::nazar::nazar:

Back