• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

Heyyo merhaba ben geldim :) ya benim de bacaklarım kalım ve iç tarafları çok sarkık gibi böyle dediğin gibi sütlaç kıvamında :D ben de yürüyüş yaparak bunu halletmeye çalışacağım :).

Bu arada merak ettim boyun kaç cm ?

Canım benim ya inanamıyorum gerçekten,gerek durumumuz gerek konuya yaklaşımımız olsun herşey çok fazla benziyor gerçekten.Hatta ikimizde sevgililerimiz yüzünden diyetlerimizi bozduk.Çok kızgınım ikisinede hahahaha :))
57 Kilo yıkılıyorrrr bayıldım bu rakama!İlk işim şimdi bir yere koskocaman 57 yazıp asmak olacak.
Evde yürüyüş bandının olması büyük şans benim olsa hiç spor salonuyla zaman kaybetmem.Bacaklar seninde kalın olduğuna göre iç bacaklarında acaba benimkiler gibi sütlaç kıvamındamıdır merak ediyorum :)))) Bence sende yürüyüş bandını farklı şekillerde kullanmalısın bunun için istersen youtubedan araştırma yapalım.Bir kez tvde bir fitness hocasının vücudun farklı yerlerini çalıştırmak için farklı pozisyonlarda yürüyüş bandında yürüdüğünü görmüştüm.Hatta bende iç bacakları çalıştırmak için ayaklarımı banda parmak kısımlarım dışarıya bakacak şekilde,ördek gibi yürüyerek deneme yapmıştım.Sende bunlara bir göz gezdir istersen.
Birde sana yanlış yaptığım birşeyden söz edicem fitnessa gittiğimde ben nedense şişiyorum,acaba hatam nerede? Pilatesmi,Fitnessmi daha çabuk sonuç aldırır ne düşünüyorsun?

Canım aynen aynen tamamen sütlaç benimkilerde!! Hatta buradaki pirinç selülitlerimi anlatıyor sanırım :1: Az önce paylaştığın bacak egzersizini gördüm, gerçekten çok güzelmiş, onu yapabiliriz bence.Yürüyüş bandından indikten sonra hazır ısınmışken bir de onları yapmayı düşünüyorum.Yoksa bu bacaklar erimeyecek canım ya..Valla nasıl istiyorum dar kotlar giymeyi anlatamam.Etekten elbiseden fenalık geldi artık :)) Evet canım, ben de ne zaman fitness a gitsem hemen şişiyorum ve kiloyu zor veriyorum.Çünkü fitness biraz kaslara yönelik bir spor.Bizim gibi incelmek isteyenler için pek iyi gelmiyor.Yağlar erimeden kasa dönüştüğü için incelme şansı da hepten aza iniyor.En iyisi zayıfladıktan sonra kas yapıp sıkılaşmak için fitness a gitmek sanırım.Ama pilates gerçekten güzel.Onun da tek dezavantajı belli saat ve günlerde yapıldığı için insanı kısıtlaması. Ama eve bir top alıp kendin videolarla da yapabilirsin tabi:)Benim yürüyüş bandıyla hediye etmişlerdi ama o kadar üşengecim ki ellemedim bile :))
bu arada bugünkü menümü de paylaşayım :)

KALKINCA
1 büyük bardak su
3 kuru erik
1 tatlı kaşığı keten tohumu

Kahvaltı
1 yumurta
koyun peyniri
5 adet siyah zeytin
bir avuç badem
domates-salatalık-biber

ara:poşet yeşil çay

Öğle
1 adet tavuk budu
salata
1-2 kaşık taze fasulye

ara:poşet yeşil çay
siyah çay

Akşam
kıymalı karnabahar yemeği
salata

ara: tarçınlı yeşil çay
türk kahvesi

AA bak unutuyordum söylemeyi..Benedenben'cim ben omega3 haplarını almayı bırakmak zorunda kaldım maalesef:( yaklaşık 4-5 gündür o kadar açım o kadar açım ki!! Ben regl zamanım diye ona yordum ama benim en fazla 2 gün sürerdi.Gece yarısı bile midemin kazınmasına uyanır oldum o derece.Balık yağı hapları bazı bünyelerde iştah açar diye uyarılar vardı, onu hatırladım.Ben de bugün almadım ve sonunda rahatladım.Şu yumuşak kapsüllerin 720 mg olanından günde 2 tane alıyordum.Acaba teke indirsem olur mu ki ? Yani bu açlıkla da diyeti yapamıyorum zaten :))

Birdy menün yine yıkılıyor farkındamısın? :)))
Sen benden çok daha süper bir sonuç alacaksın söylemedi deme.
Gerçekten senin enerjin bana çok iyi geliyor nasıl teşekkür etsem azdır.
Diğer başlıkta yoldaşlarımızdan yeni şeyler öğrendim callentics diye birşey şimdi ona bakıcam sende bir göz at istersen taş gibi olabilme şansımız doğdu galiba yine :))
Omega3'ünü nezaman alıyorsun ben sabah kahvaltıdan önce suyumu içerken alıyordum ve bende hiç açlık hissi uyandırmadı.Ama dediğin gibi tabletler aşırı büyük farkındaysan o nedenle bende bazen 1 bazen hiç almadığımda oluyordu yani bu konudada nasıl istersen öyle uygula canım

Birdy menün yine yıkılıyor farkındamısın? :)))
Sen benden çok daha süper bir sonuç alacaksın söylemedi deme.
Gerçekten senin enerjin bana çok iyi geliyor nasıl teşekkür etsem azdır.
Diğer başlıkta yoldaşlarımızdan yeni şeyler öğrendim callentics diye birşey şimdi ona bakıcam sende bir göz at istersen taş gibi olabilme şansımız doğdu galiba yine :))
Omega3'ünü nezaman alıyorsun ben sabah kahvaltıdan önce suyumu içerken alıyordum ve bende hiç açlık hissi uyandırmadı.Ama dediğin gibi tabletler aşırı büyük farkındaysan o nedenle bende bazen 1 bazen hiç almadığımda oluyordu yani bu konudada nasıl istersen öyle uygula canım

Ayy sağol tatlımmm :)) Ama yeni başladım gibi bir şey oldu o kadar bozdum ettim ki..Bundan sonra açık vermeden gideceğim inş:) Hem-men bakıyorum öyleyse çok sağol:) Ben de kahvaltıyla beraber alıyordum ama olmadı günde bir tane aç karnına alayım ben de dediğin gibi :16:

Video için çok sağol :) Ben callanetics i biliyorum ama bir türlü devam ettiremedim.Artık karar verdim her sabah düzenli bir şekilde call yapıcam :) Belki bir grup olursak daha hevesli olurum call konusunda :)

Şu alkali diyeti kitabını alır almaz başlıcam diyete :)

Ayrıca boyun çok iyi benim boyum 162 :(

Son düzenleme:
günaydın :3:

dün kitabı aldım. 25 sayfa kadar okudum. daha da okumaya devam edeceğim .dünden beri alkali su tüketiyorum. gece yatmadan ve sabah kalktıgımda ilk işim o oldu.

sabah kahvaltım :

1 cay kasıgı zerdecal ve 1 cay kasıgı tarcını az suda içtim. :55: midem bulandı tabi ben normalde ikisinden de hoslanmam :19:

bol yesillikli patates salatası

ıhlamur cayı içtim :17: bi de 1 adet sigara böregi yedim :47::47::47: bizimkiler löp löp götürdü :47: :25: ama dayandım :9:

kahvaltıdan 2 saat sonra su içmeye basladım :1: ama cok susadım.:24:

ara : bir elma

öglen : yine sabahki salatadan az bir miktar tüketcem. sonra yesil cay :34:

aksamki menümü bilmiyorum :1:

bu arada callenetics i siddetle tavsiye ederim.

ben öncesinde 3 hafta kadar yaptım. bayramda ara vermiştim tekrar basladım :34:

selülitlerim azaldı hani şu tümsek gibi borsayı gösterir gibi inişli çıkışlı dalgalanmalar :27::27: ve bacaktaki bıngıldamalar gitti :9:

kısaca kilolu da olsan vücudu süper toparlıyor. ben kilomu söylediğimde millet göstermiyorsun diyor :17:

Video için çok sağol :) Ben callanetics i biliyorum ama bir türlü devam ettiremedim.Artık karar verdim her sabah düzenli bir şekilde call yapıcam :) Belki bir grup olursak daha hevesli olurum call konusunda :)

Şu alkali diyeti kitabını alır almaz başlıcam diyete :)

Ayrıca boyun çok iyi benim boyum 162 :(
Bende heveslenmek istiyorum dün gece topiği okudum tekrar şimdi devam edicem okumaya.Beraber yaparsak çok iyi olur ama ben okadar sorumsuz biriyimki yarım bırakırım diye çok korkuyorum :S

günaydın :3:

dün kitabı aldım. 25 sayfa kadar okudum. daha da okumaya devam edeceğim .dünden beri alkali su tüketiyorum. gece yatmadan ve sabah kalktıgımda ilk işim o oldu.

sabah kahvaltım :

1 cay kasıgı zerdecal ve 1 cay kasıgı tarcını az suda içtim. :55: midem bulandı tabi ben normalde ikisinden de hoslanmam :19:

bol yesillikli patates salatası

ıhlamur cayı içtim :17: bi de 1 adet sigara böregi yedim :47::47::47: bizimkiler löp löp götürdü :47: :25: ama dayandım :9:

kahvaltıdan 2 saat sonra su içmeye basladım :1: ama cok susadım.:24:

ara : bir elma

öglen : yine sabahki salatadan az bir miktar tüketcem. sonra yesil cay :34:

aksamki menümü bilmiyorum :1:
Donukpudracım 1 çay kaşığı zerdeçal ve tarçını azıcık bal ile macun yapıp içersen senin için çok daha kolay olur.Hap gibi yutmuş oluyorsun.Suya karıştırınca tüm damağına dağılıyor toz halinde oldukları için.
Sigara böreği kızartma olduğu için yanlış ama az yemişsin sorun değil,fırında pişmiş olsaydı ye gitsin diyecektim :)))
Akşama ızgara tavuk et salata olabilir.
Dün zeytinyağlı pırasa yedim limonlu ama acıktım et yediğimde acıkmıyorum haberiniz olsun

bu arada callenetics i siddetle tavsiye ederim.

ben öncesinde 3 hafta kadar yaptım. bayramda ara vermiştim tekrar basladım :34:

selülitlerim azaldı hani şu tümsek gibi borsayı gösterir gibi inişli çıkışlı dalgalanmalar :27::27: ve bacaktaki bıngıldamalar gitti :9:

kısaca kilolu da olsan vücudu süper toparlıyor. ben kilomu söylediğimde millet göstermiyorsun diyor :17:
Bende başlıcam ama kendimi hazır hissedemiyorum bir türlü off

bu arada fit olmak icin 5 ayım var. hatta 4 .son 1 ayda gelinliği almıs olcam.

4 ayda spor ve alkali ile ne kadar veririm sence ?

Çok sevindim daha zamanın olmasına kaç kilosun ?
Daha çok zamanın var ben çok kısa sırada biliyorsun 11-12 kilo kadar verdim.
72 kilodan 61 kiloya düştüm spor yapmadım vücudumda sıkı değil ama arkadaşlar fotoğraflarda 55 kilo gibi gözüktüğümü söylediler

ahh kilomu sorma almıs basını gitmiş :25::25: boyum 1.76 kilom 90 :26: suan...:43::43::43: ama abartı durmuyor balıketli duruyorum. kilom orantılı bir yerde toplanık değil.,,

67 oldugum günleri özledim. düğüne kadar 72-75 arası olabilsem süper olcak.

Kilo fazla olunca buna doğru orantıda kilolarda büyük rakamlar ile kurtuluyor insan.Bence 70e bile inebilirsin.
Kasım,Aralık,Ocak,Şubat heray 5 kilo vermen gerekiyor buda çok kolay senin beslenme tarzın ve sporla beraber
Çokta kısa bir süre bence kilolardan kurtulmak için bu nedenle hiç diyeti bozma probleminede gireceğini düşünmüyorum o nedenle Şubatta 70 kilo fıstık gibi bir bayanla mesajlaşıcaz :)))

Kilo fazla olunca buna doğru orantıda kilolarda büyük rakamlar ile kurtuluyor insan.Bence 70e bile inebilirsin.
Kasım,Aralık,Ocak,Şubat heray 5 kilo vermen gerekiyor buda çok kolay senin beslenme tarzın ve sporla beraber
Çokta kısa bir süre bence kilolardan kurtulmak için bu nedenle hiç diyeti bozma probleminede gireceğini düşünmüyorum o nedenle Şubatta 70 kilo fıstık gibi bir bayanla mesajlaşıcaz :)))

inşallah canım ya. :46::46::46: umut verdin. seni karsıma Allah cıkardı. yoksa saglıksız oldugunu bile bile dukana bile baslamayı düsünür olmustum :31:

her gün devamlı yazacagım buraya .

bu arada yeşil cayımı iciyorum.:24:

Birdy ve benim menülerimi belki görmüşsündür.Kendi menülerini hazırlarken bunlar sana fikir verebilir.
Size bende çok minnettarım.Çevreme küçükte olsa bir yarar sağlayabilmek !!! Daha ne isterimki Şükürler Olsun!
Birde bizim küçük yanıltma yöntemlerimiz var.
Sık sık tartılmamak ve zayıflamak değil ''ideal kiloya ulaşmak'' veya ''fazlalıklardan kurtulmak'' cümlesini kullanmak gibi çünkü zayıflamak denilince bilinç altı bunu aciz kalmak,zayıf düşmek olarak algılayıp kiloyu korumaya çalışıyor aklınızda bulunsun :)

Back