- Konu Sahibi benedenben
Çok teşekkür ederimMaşllah helal olsun canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimMaşllah helal olsun canım :)
Canım benim ya inanamıyorum gerçekten,gerek durumumuz gerek konuya yaklaşımımız olsun herşey çok fazla benziyor gerçekten.Hatta ikimizde sevgililerimiz yüzünden diyetlerimizi bozduk.Çok kızgınım ikisinede hahahaha :))
57 Kilo yıkılıyorrrr bayıldım bu rakama!İlk işim şimdi bir yere koskocaman 57 yazıp asmak olacak.
Evde yürüyüş bandının olması büyük şans benim olsa hiç spor salonuyla zaman kaybetmem.Bacaklar seninde kalın olduğuna göre iç bacaklarında acaba benimkiler gibi sütlaç kıvamındamıdır merak ediyorum :)))) Bence sende yürüyüş bandını farklı şekillerde kullanmalısın bunun için istersen youtubedan araştırma yapalım.Bir kez tvde bir fitness hocasının vücudun farklı yerlerini çalıştırmak için farklı pozisyonlarda yürüyüş bandında yürüdüğünü görmüştüm.Hatta bende iç bacakları çalıştırmak için ayaklarımı banda parmak kısımlarım dışarıya bakacak şekilde,ördek gibi yürüyerek deneme yapmıştım.Sende bunlara bir göz gezdir istersen.
Birde sana yanlış yaptığım birşeyden söz edicem fitnessa gittiğimde ben nedense şişiyorum,acaba hatam nerede? Pilatesmi,Fitnessmi daha çabuk sonuç aldırır ne düşünüyorsun?
Birdy menün yine yıkılıyor farkındamısın? :)))
Sen benden çok daha süper bir sonuç alacaksın söylemedi deme.
Gerçekten senin enerjin bana çok iyi geliyor nasıl teşekkür etsem azdır.
Diğer başlıkta yoldaşlarımızdan yeni şeyler öğrendim callentics diye birşey şimdi ona bakıcam sende bir göz at istersen taş gibi olabilme şansımız doğdu galiba yine :))
Omega3'ünü nezaman alıyorsun ben sabah kahvaltıdan önce suyumu içerken alıyordum ve bende hiç açlık hissi uyandırmadı.Ama dediğin gibi tabletler aşırı büyük farkındaysan o nedenle bende bazen 1 bazen hiç almadığımda oluyordu yani bu konudada nasıl istersen öyle uygula canım
Bende heveslenmek istiyorum dün gece topiği okudum tekrar şimdi devam edicem okumaya.Beraber yaparsak çok iyi olur ama ben okadar sorumsuz biriyimki yarım bırakırım diye çok korkuyorum :SVideo için çok sağol :) Ben callanetics i biliyorum ama bir türlü devam ettiremedim.Artık karar verdim her sabah düzenli bir şekilde call yapıcam :) Belki bir grup olursak daha hevesli olurum call konusunda :)
Şu alkali diyeti kitabını alır almaz başlıcam diyete :)
Ayrıca boyun çok iyi benim boyum 162
Donukpudracım 1 çay kaşığı zerdeçal ve tarçını azıcık bal ile macun yapıp içersen senin için çok daha kolay olur.Hap gibi yutmuş oluyorsun.Suya karıştırınca tüm damağına dağılıyor toz halinde oldukları için.günaydın
dün kitabı aldım. 25 sayfa kadar okudum. daha da okumaya devam edeceğim .dünden beri alkali su tüketiyorum. gece yatmadan ve sabah kalktıgımda ilk işim o oldu.
sabah kahvaltım :
1 cay kasıgı zerdecal ve 1 cay kasıgı tarcını az suda içtim. midem bulandı tabi ben normalde ikisinden de hoslanmam
bol yesillikli patates salatası
ıhlamur cayı içtim bi de 1 adet sigara böregi yedim bizimkiler löp löp götürdü ama dayandım
kahvaltıdan 2 saat sonra su içmeye basladım ama cok susadım.
ara : bir elma
öglen : yine sabahki salatadan az bir miktar tüketcem. sonra yesil cay
aksamki menümü bilmiyorum
Bende başlıcam ama kendimi hazır hissedemiyorum bir türlü offbu arada callenetics i siddetle tavsiye ederim.
ben öncesinde 3 hafta kadar yaptım. bayramda ara vermiştim tekrar basladım
selülitlerim azaldı hani şu tümsek gibi borsayı gösterir gibi inişli çıkışlı dalgalanmalar ve bacaktaki bıngıldamalar gitti
kısaca kilolu da olsan vücudu süper toparlıyor. ben kilomu söylediğimde millet göstermiyorsun diyor
Bende başlıcam ama kendimi hazır hissedemiyorum bir türlü off
Kilo fazla olunca buna doğru orantıda kilolarda büyük rakamlar ile kurtuluyor insan.Bence 70e bile inebilirsin.
Kasım,Aralık,Ocak,Şubat heray 5 kilo vermen gerekiyor buda çok kolay senin beslenme tarzın ve sporla beraber
Çokta kısa bir süre bence kilolardan kurtulmak için bu nedenle hiç diyeti bozma probleminede gireceğini düşünmüyorum o nedenle Şubatta 70 kilo fıstık gibi bir bayanla mesajlaşıcaz :)))