• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

Kızlar doğumgünüm nedeniyle şehir dışında olucam,bir süre sizle olamazsam kusura bakmayın ama yinede kontrol etmeye çalışıcam.
Hepinize güzel enerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.Sizi seviyorum!
Şimdi sizin için koskoca bir bardak ph damlalı su içiyorum haydi şimdi sizde benim için 1 bardak için Görüşmek Üzere :nazar::nazar::nazar:
Nice yıllaraaaaaa :46: :46:
Benim de sınavlarım başlıyor ...Dua edin benim için, son sene bitse de kurtulsam..Erkek arkadaşımla da ayrılma eşiğindeyiz.Anlayacağınız, diyeti bozma kapasitem tavan ama aynen devam :) Herkese kolay gelsin, öpüyorum :54:

Aa ben doğumgünün olduğunu yazdığın mesajı görmemişim.Nice yıllara tatlım.Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirmesi dileğimle bir doğum günü pastası üfleyelim demi.Merak etme alkali oranı iyi içine bolca ıspanak konmuş :9: :56:

$ispanakli-pasta.jpg

Son düzenleme:
Kızlar şu ph damlası her eczanede satılıyor mu ne marka aldınız yoksa netten mı alayım bi yardım edın lütfen

Eczanelerde ya da medikallerde varmış ama hepsinde bulamayabilirsin.Türkiyede zaten tek bir marka var bildiğim kadarıyla.Netten ph damlası yazıp arattığımda direkt bulmuştum siteyi.Alkalife diye bir yer

Kızlar doğumgünüm nedeniyle şehir dışında olucam,bir süre sizle olamazsam kusura bakmayın ama yinede kontrol etmeye çalışıcam.
Hepinize güzel enerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.Sizi seviyorum!
Şimdi sizin için koskoca bir bardak ph damlalı su içiyorum haydi şimdi sizde benim için 1 bardak için Görüşmek Üzere :nazar::nazar::nazar:

dogum günün kutlu olsun canım :119::119::119:

Eczanelerde ya da medikallerde varmış ama hepsinde bulamayabilirsin.Türkiyede zaten tek bir marka var bildiğim kadarıyla.Netten ph damlası yazıp arattığımda direkt bulmuştum siteyi.Alkalife diye bir yer

Teşekkürler bır bakayım bende. Karbonatlı su içtim bütün gün yanıma şişe ile su aldığım için içine kattım ve hep onu içtim bu sakıncalı mı

Iyıymış bakalım etkı edecek mı ama alkalı beslenmeyi tam kavrayamadım onu da iyice okuyup anlayarak yapmalı. Şu tarzını zerdecallı karışımı da içiyor musunuz

Kızlar geri döndüm,geçmiştekileri tek tek okıycam iki başlıktada çok uzun ayrı kaldık umarım herşey yolundadır.Hepinizi özledim :nazar:

Uykumahmuru vallahi doğumgünü falan hiç bişey anlayamadım.Birde üstüne grip gibi birşey oldum ama ayakta 1 günde atlattım ben bunu hep alkali diyetine bağlıyorum.Ama şu geçen süre zarfında çok kötü şeyler yaptım mesela deli gibi en asitlilerden biri olan dondurma yedim,az su içtim,alkali damlamı evde unuttum üstüne üstlük hiç sormaaa ama fazla kilo almadım.Yinede hemen geri dönmeliyim eski beslenme tarzıma...
Sizin nasıl gidiyor?Bu ani soğuklar herkesin motivasyonunu düşürmüş gibi hissettim.Başkalarıda su içme problemi yaşıyor napıcaz bir karar verelim

Ben zaten radikal bir şekilde başlamadım.Alışma dönemindeyim hala.Ama eskiye nazaran bir çok şeyi değiştirdim.Zaten ilk amacım kilo vermek değil sağlığıma kavuşmak.Onu da nasıl yıllar içinde bozdumsa bir kaç günde hemen mucizevi bir düzelme beklemiyorum tabiki.Biraz zaman alacak.Bu süreçte her geçen gün daha bilinçleniyorum alkali yaşam hakkında ve uygulamalarım artıyor.4 kilo verdim bu arada ama dediğim gibi amacım kilo vermek değil öncelikli olarak.Bazen kaçamaklarım oluyor ama günlere vurursak haftada bir falan ciddi bir kaçamak ancak yapıyorum.Kitabı da aldım.Daha bilinçli devam edeceğim bu sayede.Ama nerden baksan kendime bu yılın sonuna kadar alışma süresi verdim.En büyük sıkıntım yaşam şeklimden kaynaklanıyor.Genelde nöbet usulü çalıştığım için gece yatmaz gündüz kalkmaz bir insanım.Eee gece yapacağım şeylerde sınırlı oluyor.O yüzden tam oturtamıyorum.Yavaş bir geçiş yapacağım bedenim kendini diyetteyim sanmadan alıştıra alıştıra.Zaten bu ömürlük bir beslenme prensibi.Alışverişe çıktığımda artık hangi yiyecek daha alkalik ona dikkat ederek alıyorum.Abur cuburları poşet poşet eve taşıdığım günler bitti.Başlangıç için fena değilim bence.Ne dersin?

Ben zaten radikal bir şekilde başlamadım.Alışma dönemindeyim hala.Ama eskiye nazaran bir çok şeyi değiştirdim.Zaten ilk amacım kilo vermek değil sağlığıma kavuşmak.Onu da nasıl yıllar içinde bozdumsa bir kaç günde hemen mucizevi bir düzelme beklemiyorum tabiki.Biraz zaman alacak.Bu süreçte her geçen gün daha bilinçleniyorum alkali yaşam hakkında ve uygulamalarım artıyor.4 kilo verdim bu arada ama dediğim gibi amacım kilo vermek değil öncelikli olarak.Bazen kaçamaklarım oluyor ama günlere vurursak haftada bir falan ciddi bir kaçamak ancak yapıyorum.Kitabı da aldım.Daha bilinçli devam edeceğim bu sayede.Ama nerden baksan kendime bu yılın sonuna kadar alışma süresi verdim.En büyük sıkıntım yaşam şeklimden kaynaklanıyor.Genelde nöbet usulü çalıştığım için gece yatmaz gündüz kalkmaz bir insanım.Eee gece yapacağım şeylerde sınırlı oluyor.O yüzden tam oturtamıyorum.Yavaş bir geçiş yapacağım bedenim kendini diyetteyim sanmadan alıştıra alıştıra.Zaten bu ömürlük bir beslenme prensibi.Alışverişe çıktığımda artık hangi yiyecek daha alkalik ona dikkat ederek alıyorum.Abur cuburları poşet poşet eve taşıdığım günler bitti.Başlangıç için fena değilim bence.Ne dersin?
Uykumahmuru çok iyi bir yaklaşım sergilemişsin kitapta anlatılmak istenende buydu ''Asitlenmenin getirdiği hastalıkların yanında fazla kilolar sadece küçük bir bedel'' diyor...
Her 2 kişiden 1 kişinin kanser olacağını söyleyen onkolog anahaberde çıktığında durumumuzun ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım ama birbirimize bu şekilde destek vererek çevremize bu beslenme şeklini yayarak tüm oranları değiştireceğimize inanıyorum.
Bunları yarımyamalak uygulayıp kendindeki değişimleri farkettiğinde AYŞEGÜL ÇORUHLU hakkında ne düşünüyorsun?
Sence bunu tıp dünyası bunca yıldır keşfedemedimi yoksa bizlere hasar vererek onlara muhtaç kalmamız işlerinemi geldi?
Alkali beslenme tarzı senin içinde benimkilerle benzer düşünceleri yarattığı için soruyorum bunları?
Yoksa sadece benmi Ayşegül Hanımın müthiş biri olduğunu ve ona çok fazla minnet borcum olduğunu düşünüyorum :)))
Duygu ve düşüncelerimi net olarak aktaramadım ama beni anlayacağına eminim!

Biliyorsun yurtdışındada Ayşegül Çoruhludan başka bir sürü insan bu prensiplere bağlı bir hayat yaşıyor yani Ayşegül Çoruhlunun yaptığı yeni bir şey değil ama Türkiyede tanınmasında emeği ve bu konudaki güzel çalışmaları tartışılmaz.Geçenlerde Himalaya tuzunu araştırırken Dr.Batmanghelidj'in bir kitabını gördüm.Verdiğim linkten müsait olduğun bir zamanda sadece suyu artırarak ve mineral açısından zengin tuz kullanarak ne çok insana fayda ettiğini görürsün.Karbonatta sodyum biliyorsun.Tadından dolayı içmek istemeyenlerinde o kitaptan azcık okurlarsa nasıl kendilerini zorla hasta ettiklerini daha iyi anlayacaklarını düşünüyorum.Biliyorsun kapitalist bir düzende yaşıyoruz ve bazı şeyler para kazanma uğruna rant uğruna bize yanlış empoze ediliyor.Daha geçenlerde okuduğum bir yazıda televizyonda izlediğimiz hemen herşeyde veya yoldaki reklam panolarında bile bilinçaltına telkin veren bir sürü şey yapıldığını anlatıyordu.Yani o ürünü satmak için insanların bilinçaltıyla bile oynanıyor.bunu genişletebilirsin.Mesela bazı hastalıkların sırf dev ilaç firmaları zarar etmesin diye tedavisinin ortaya çıkarılmadığını biliyor musun?Buna benzer örnekleri çeşitlendirebiliriz.O yüzden çok dikkatli olmalıyız.Doğaya dönüş her zaman için insanların bir çok sorundan kurtulması demek bunu iyi anlamalıyız

Dr.Batmanghelidjin kitabı

Canım kusura bakma önceki hafta gitmeden önce vermiştin linki ben o sırada bakmayı unutmuştum şimdi bakıcam hatırlattığın için sağol.
Yurtdışında bu konuda nasıl bir uygulama var bilmiyorum ama bize çok kolay açıklanmış olan sağlığımızı aslında ne kadar kolay elde edebileceğimiz konusundaki temel düşünceleri yeni keşfedebildim neyseki beraberiz ve birbirimizden çok daha fazla doğru öğreniyoruz

Gittikçe konuya daha çok hakim oluyorum zaten ama her geçen gün yeni şeyler ekleniyor bilgi dağarcığıma.Ve ben çokkkkkk mutluyummmm.Zaten şu güneş tutulması ile ilgili bir yazı okumuştum geçenlerde.Yazıyı buraya da aktaracağım.Yazıdan önce değişim kararımı almıştım ama yazı da destekledi değişimi.İnanıyorum bu sene benim senem.Kendimden yeni bir ben oluşacak.Yeni yaş,yeni yaşam.Bunu biliyorum inanıyorum.

Akrep Burcundaki Güneş Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

Akrep burcunda güneş tutulması…
Akrep-Boğa hattındaki ilk tutulma hoşgeldi!
Önümüzdeki iki yıl boyunca bu tutulma serilerini yaşayacağız.
Güneş tutulmaları aynı zamanda yeni aydır. Yeniye başlama zamanının geldiğini bize hissettirler.
“Benim burcum/yükselenim Akrep değil ki! Bana ne…” diyerek kendinizi kurtarabileceğinizi düşünmeyin. Hepimizin doğum haritalarında Akrep burcuna denk gelen bir tema vardır. İşte tam o temalarda yeni başlangıçlar, yeniden doğmak ve mutluluğa doğru yol alma zamanının geldiğine işaret eden nefis bir tutulmadan bahsediyoruz.
14 Kasım’ın ilk dakikalarında, gece yarısında meydana gelecek olan bu tutulmayı, hemen o gün bir şeyler olacak-bitecek ve hooop yeni bir hayata başlayacağız gibi düşünmeyin. Tutulmalar uzun dönemleri etkilerler ve uzun vadede etkilerini gösterebilirler.
Akrep burcunda oluşan bu Güneş tutulmasına baktığımda, ilk olarak mücadele temasının ağır bastığını söylemeliyim. Mücadele demek her zaman acı çekmek demek değildir. Olumsuz algılamanızı istemem.
Bahsettiğim bu mücadele kendi isteğinizle yepyeni bir yola çıkmanız ve mücadeleye girişmeniz olabileceği gibi; şartların sizi zorlaması ile yüzleşmek zorunda kalacağınız bir mücadele de olabilir.
Hayatta yol alırken, zaman zaman bize artık faydası olmayan şeylere tutunur, sımsıkı bağlanırız. Karşılaştığımız olaylar, artık o tutunduklarımızı bırakmamız gerektiğini bize devamlı hatırlatır. Yine de kronikleşen sorunlara, ilişkilere, ortamlara takılı kalabiliriz. İşte bu tutulmanın etkili olduğu yaklaşık 2 aylık dönemde, bizlere iyi gelmeyen, hayatımızdan çıkarmamız gereken konularda koşulların olgunlaşması ile bitişler söz konusu olabilir. Bu bitişlerin, hayatınızı temizleyeceğini ve sizlere yepyeni, neşeli bir yeni yolu açacağını bilmelisiniz. Bitişleri şer olarak görmemeli, arkadaki hayırlı tarafı görmek için zaman vermelisiniz.
Önümüzde uzanan yeni dönemde, bugüne kadar içinizde birikenleri ortaya çıkarmak, yaratıcılığınızın sel olup akmasına izin vermek, tutku ile bağlı olduğunuz konularda girişimlerde bulunmak akıllıca olacaktır.
Unutmayın, astroloji bilmek tek başına işe yaramaz! Kontrolü ele alıp, öğrendiğiniz bu etkileri kullanmalısınız!
Yeni başlangıçlarınızın, mücadeleleriniz sizlere mutluluk, kalıcılık ve büyüme taşıyacağını hatırınızda tutun. Sonuçları arzulamak güzel, ama süreçlerden de keyif almayı ihmal etmeyin!
Yeni başlangıçlarınızın bereketi, huzuru bol olsun!
Işığınız daim olsun!
Sevgilerimle…
Burcu Vurkaç

Son düzenleme:
Akrep burcu için malesef bu yıl olumsuzluklar olduğunu duyuyor ama üzerinde durup enerjimi etkilemek istemiyordum.Çünkü ben Akrep burcuyum :)))
İyiki bu paylaşımı yaptın uykumahmuru,kendime geldim ve aslında bu değişimlerin ne kadar olumlu olabileceğini anladım.Bendeki değişimleri hissediyorum şuanda ama senin yazın daha iyi açıklamış özellikle yaratıcılık konusunda...Son zamanlarda birşeye başlamak için ilham bekleyen hatta arayan bir halim vardı demekki bu nedenleymiş.Çok teşekkürler

Haha sende mi öylesin.Acaba akrep burcunun karakter özelliğimi bu.Bazen bir şeyi yapmam gerektiğini bilirim ve yapabileceğimide bilirim ama içimden gelecek o "haydi,zamanı" diyen sesi beklerim.Bir sürü şeyi yapacak kadar yetenekli biriyim ama ah o haydi sesini beklemem yok muuu :9: O ses gelmeden başlasam da eninde sonunda bırakırım

Back