Bir ben takılmamışım yani
Ben kürt falan değilim benim bile ağrıma gitti nasıl bişey bu
Sinirlenince ne dediğinizi tartmıyoruz hiç
arkadasin 'kisa boyundan utaniyorum' diyerek, sanki utanc verici bsyden bahsedercesine konusmus, utanilacak sey bence insanin elinde olmayan seyler degil de, bu yaklasimdir..aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Kisa boylu olmak utanilacak birsey degil.Ama eksiklik olarak degerlendirilebilir ve seven insan bunu onemsemez. Bu onun yeterince sevmedigini gosterir.
Kurt olmak da utanilacak birsey degil. Ve eksiklik de degil. Bu da sizin yeterince sevmediginizi ve "insanlik"tan nasiplenmediginizi gosterir. Kapiş?
utan kendinden rezil varlikKusura bakma da tencere yuvarlanmis kapağını bulmuş.
Sen utanıyorum demeseydin o da demezdi.
Ayrica Kürt olmak utanilacak bir sey mi? Ayy o zaman ben coook utaniyorummmm
utan kendinden rezil varlikben de cok utaniyorum simdi, demek bi sucumuz varmis bilememisiz bunca yil : ))
neden utanıyormuş? Boyunuz dışında?
Boy geçerli yeterli sebep de onun densizliğine yine de merak ettim daha çok sövesim geldi de..
o lafını duyduktan sonra birşey sormadım konuşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?