Benden Utanıyormuş

ya yanlış anlaşılsın istemem tabiki öyle bir cümle kurmam yanlış ama şu nedenle kurdum insanlar ona sürekli sevgilin kısa diyorlarmış bu yüzden utanıyormuş banada onları diyorlar ama ben asla birine laf söyletmem hiçbir konuda ben onu öyle seviyorum diyemiyor onların düşüncelerinden etkilenip bunları düşünüyor.

O Kürt eklemesini değiştirebiliyorsanız, değiştirin. Karışır çünkü buralar. Dış görünüş odaklı sığ biri olmak çirkin birşey ama ırkçılık direk suç.

Bunun dışında yüzünü erken görmüşsünüz sevgilinizin, sevinin ve sizinle olmaktan gurur duyan yeni bir sevgili bulun. Kızgınlık anında söylenmiş şeyler olsa bile demek ki içten içe böyle düşünüyormuş

Kisa boylu olmak utanilacak birsey degil.Ama eksiklik olarak degerlendirilebilir ve seven insan bunu onemsemez. Bu onun yeterince sevmedigini gosterir.
Kurt olmak da utanilacak birsey degil. Ve eksiklik de degil. Bu da sizin yeterince sevmediginizi ve "insanlik"tan nasiplenmediginizi gosterir. Kapiş?

Bir ben takılmamışım yani
Ben kürt falan değilim benim bile ağrıma gitti nasıl bişey bu
Sinirlenince ne dediğinizi tartmıyoruz hiç

Ben Kürt'üm ama bir dengesizin söylediği bi sey de zoruma gitmez acikcasi çünkü bilirsin ki dengesizdir.
Benim takildigim kendini mübarek olarak lanse etmesi.
Dedigim gibi tencere yuvarlanmis kapagini bulmuş. . Allah bilir çocuğa ne psikolojik baskilar yapiyordu da çocuk da patladi...

neden utanıyormuş? Boyunuz dışında?
Boy geçerli yeterli sebep de onun densizliğine yine de merak ettim daha çok sövesim geldi de..

arkadasin 'kisa boyundan utaniyorum' diyerek, sanki utanc verici bsyden bahsedercesine konusmus, utanilacak sey bence insanin elinde olmayan seyler degil de, bu yaklasimdir..
'oysa ben bi gun olsun Kürt sevgilim var diye utanmadim' derken? sanki utanilmasi gereken bi durum varmis da sen utanmayarak lutufta bulunuyomussun gibi konusmussun..
zihniyetiniz ayni gibi zaten..

sizin amacınız ne ben anlamadım .Ben kürt olmasından hiç bir zaman utanmadım utanmamda insanlarda bana onu kötülüyor ama ben başkalarından etkilenip onunla ilgili bu tür şeyler düşünmediğimi belirttim orda siz nasip almışşsınız da anlamadan yargılıyorsunuz insanları heralde .

Bence de o kısmı düzeltin. Ben Kürt değilim ama söylediğiniz şey beni rahatsız etti. Kötü bir niyetiniz olduğunu düşünmüyorum ancak istemeden de olsa kötü bir cümle kurmuşsunuz..

İyi de konu sahibi o kürt olduğu için utanıyorum dememişki başkalarının görüşlerine aldırmadığını etkilenmediğini ama sevgilisinin bunu yapamadığını söylemeye çalışmış konu sahibinin ırkçılık yaptığına dair bir cümlesini göremedim ben. Öyle olsa 3 yılını vermezdi zaten. Böyle konular hep başka taraflara çekiliyor anlatılmak isteneni doğru düzgün anlayamıyoruz.

Kusura bakma da tencere yuvarlanmis kapağını bulmuş.
Sen utanıyorum demeseydin o da demezdi.
Ayrica Kürt olmak utanilacak bir sey mi? Ayy o zaman ben coook utaniyorummmm
utan kendinden rezil varlik ben de cok utaniyorum simdi, demek bi sucumuz varmis bilememisiz bunca yil : ))

Herşeyin başı empati yoksunluğu onun sana yaptığı bişeyi sende ona yapmak istiyorsun sanırım ama şunu unutuyosun erkek arkadaşın burayı okumuyo ama başka bir sürü insan okuyo onun için bazı hassas konulara girme daha çok üzülürsün
Bence ikinizde birbirinize uygun değilsiniz gerçekten sevseniz birbirinizi en son düşündüğünüz şeyler bunlar olur

hayır yaw yanlış anlaşılma olmuş gibi
benim anladığım arkadaş demek istemiş ki
"o kürt diye herkes hakir gördü ama ben hiçbir zaman öyle görmedim " ben böyle anladım hani
"ben onu olduğu gibi sevdim , ırk vs düşünmedim ama o beni dış görünüşümle vs ayırdı "demek istemiş yani en azından ben öyle anladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…