Benden Utanıyormuş

Renkli olan kısımda söylediğiniz kimin ırkçı ve ayrımcı olduğunun kimin nefret tohumları büyüttüğünün bir göstergesiKendi elinizle kendinizi ortaya koydunuz zaten bana diyecek birşey kalmadı

Ayy tamam tamam
 
senin beyninden daha uzun benim boyum deseydin ne sacma bisey ya yapma guzelim lutfen insan sinir aninda bile kirmak istemez sevdigini bi kere taviz verirsen seni hep ayni yerden vurur unutma karar seninn
 
illa ki kürtlüğünü belirtmeniz gerekiyordu dimi? kimbilir tavırlarınızla bilinçli yad da bilinçsiz nasıl ezdiniz ki, o da sonunda sen de kısa boylusun diye patladı. tabiki ikinizin de davranışı hoş değil. biriniz dolaylı diğeriniz direkt hakaret etmişsiniz. ilişkinizde ikinizde saygı boyutunu aşmışsınız.
 
konudaki yorumlarimi okuduktan sonra suclamanizi yenileyin lutfen.

ayrica konu irkci bir tavir almak ise bu ne aileye bakar ne de sevgili olabilmeye...
bu konuda da eski sevgiliden bahsedip irkciyim diyen bir baska uye de bunun ornegi,
maalesef ortaklik bozulunca bir bir aciga cikiyor dusunceler.

yorumlarimdan ve "anlamamdan" rahatsizlik duyuyorsaniz kib butonunu kullanabilirsiniz.

ayni kokeni paylastigini soyleyerek konusahibinin cumlelerinden rahatsizlik duyanlara getirdiginiz anadil uzerinden elestiriniz de saldiri niteligi tasiyor bence,
tavriniz otekilestirmenin de sinirlarinin disinda kaliyor
 
boyum kısa evet malesef bende farkındayım ama napıyım allahta beni böyle yaratmış 1,53

Canim yaaa... ne olmus boyun kisaysa hersey dis gorunus boy fizik deil. Erkek arkadasim dedidin insandanda hemen kurtul seni.sevmedigi apacik ortada. Seni kendi oldugun gibi sewip kabullenicek bir insan cikicaktir karsina. Ustelik bu bir kusur deil. Lutfen boy olayina o ole dedi die takilma ve haline sukret onada yolu goster defolsn gitsn.
 
Kaç gündür bende bir tatlılık vardı, böyle melek melek topik gezip yapmayın arkadaşlar, etmeyin kardeşler, cımbız kınından çıkmasın elimi ban'a bulaştırmayın diyordum.
Ama yok cımbız benim elimden düşmemeliymiş, tatlılık prim yapmıyormuş, bu lokum gibi kadını istemiyorsunuz siz, anladım ben banlamam gerek, sizde bana söveceksiniz ki aramızdaki ilişki bozulmasın.


Cımbızlar aşkına yeminimi bozdum, yandınız hepiniz
 
hangisinden size hakaretimi çıkardınız?
balık etli olduğunuzu siz söylediniz bende cümle içinde kullandım
balık etliydim dedim şişmanım demedım ayrıca 4 yıllık evlıyım canım çocuk ıstıyorum olmuyı bılıyosun yasın grubunda da varsın ortada falan kalmıs değilim yani sırf karsı cumle olsun dıye konusmak dogru degıl bence fıkrını soylersın karsıya gecersın hosuma da gıdebılır zoruma da gıdebılır ama zoruma gıttı dıye sana saldırmaya hakkım yok benım sızın de yok
 
kız onun kürt oluşunu kötü birşey olarak görmemiş zaten.sadece başkaları onun kürt olduğu için kıza yakışmadığunı söylemelerine rağmen kız söylenenlere kulak asmamış, sevgilisinden utanmamış.sevgilisini başkalarına karşı korumuş fakat bu şerefsiz insan kızın dış görüntüsü yüzünden başkalarından utanmış.ben ortada ırkçılığa çekilen bir şey göremedim
 
Bana o kürt diyip ayril diyenler oldu ama umrumda bile olmadi diyor, bence ya tam okumamissiniz ya da yanlis anlamak istiyorsunuz. Neyse istediginiz gibi anlayin, ben konu sahibinin ne demek istedigini anladigimi belirtmek istedim. Türk kürt ayrimi yapilmasina elbette sert cikalim, en nefret ettigim sey bu ama en ufak seyi yanlis anlamaya meyilli olmayalim lutfen. Kürt olmak ne ayiplanacak bir sey ne de insani kucuk dusurecek bir hakaret. Zira bende de kürtlük var, gayet iyi bir konumdayim ve oldukca da saygi goruyorum. Gerek duyup belirtmem bile normalde ama kürtleri surekli ezilen, yardima muhtac, korunmasi gereken insanlar olarak gormeyin diye diyorum. Annemin annesi kürt ve annem ogretmen, gayet iyi bir okuldan mezun, bende de bir kürt kani var yani babam kürt olmasa da ve ben de turkiyenin en iyi universitesinde okuyorum. Kimse kürtlerin önünü kesmiyor, bir seylerden eksik kalsinlar demiyor yani. Nedir bu gereksiz alinganlik ?
 
Erkek arkadaşınız sizi başından savmak ister gibi konuşunca utanıyorum bu şekilde konuşmalarından demissiniz ve bence haklısıniz. Boyunuzun kısa olmasını hemen dile getirmesi ise, bu duruma takmış olduğunun bir göstergesi bence. Etki tepki kuramına pek yakışık olmamış. Diğer konuya hiç değinmek dahi istemiyorum, örnekleme yapmak istemissiniz, verilen cevaplar pek konuyla alakalı olmamış. Konunuza gelince erkek arkadaşınızın sizi fiziksel olarak çok da beğendiğini düşünmüyorum, bir hanım için çok kötü bir histir bu. Size bu şekilde hissettiren biriyle devam etmemelisiniz, hemen kesip atamiyorsaniz da kendinizi ayrılığa hazırlayın bir süre derim ben.
 
Keşke bir de kendisini uzun boylulara havale etseydin, terbiyesiz. İçinde tutamamış daha fazla salmış ortalara en ufak bir şeyde. Uzak kaldınız tabi bir de. Aa sinirlendim bak şimdi!
 
Öyle güzel bir cümle kurmussun ki tüm zehrini kusmuş. Devedede boy var ama eşeğin arkasından gidiyor deseydin sende. Densiz herif
 

Herkes kendi anladigi sekilde yorum yapiyor, hicbirimiz otorite degiliz,
birilerinin ben de hassasim ama o anlam yok demesiyle de sonuc degismiyor maalesef,
Konuyla ilgili dusuncelerimi cok merak ediyorsaniz dilerseniz 14.sayfada uzun yorumumu da okuyabilirsiniz,

Iliskilerine dair verilen detaylarda karsilikli bir saygi goremiyorum maalesef, utanma tartismasina etnik kokeni dahil etmesi ise tuy dikmek oluyor gozumde.
Dediginiz gibi ise; onemsemedigi birseyi dusunme/yazma geregi duymasi anlamsiz bence.
alintiladiginiz mesajda bunu da belirtmistim zaten.

Konuda sevgilim turk herkes kotu elestiriyor ben bunu bile savundum denilseydi gelen elestiriler konusahibinin arkadaslarina sovmeye kadar giderdi emin olun,
Bana soracak olursaniz, insanlarin dusuncelerini kontrol edemeyiz ancak olaylara karsi alacagimiz tavri kendimiz belirleyebiliriz dusuncesindeyim,
bu bazen elestirilecek seyler ayrimini yapamayan arkadasima bazen ne dedigni bilmeyen sevgilime bazen de 3.kisilere karsi olur.
 
konuyu nasıl saptırıyor bazı yarası olanlar...cümle aynen şu şekilde de olabilirdi: Kürt bir aile olup -- Onlar laz bize yaramaz diyorlar ancak ben onu her halükarda savunuyorum ama o hakkımdaki eleştirileri kafasına takmış oysa benim umrumda bile değil onun hakkında söylenenler--- kastettiği tamamen bu yani.. Ve ben bir laz olarak ne demek istiyorsun biz lazlar kötü müyüz yani nasıl ırkçılıktır bu demezdim.. bazı tepkiler çok saçma gerçekten.
 

"babam alman ve türk diye sevgilimi sürekli eleştirmesine rağmen ben arkasında duruyorum ama o benim arkamda durmuyor ailesine karşı" o zaman da bunu demiş olur. Buradaki ırkçı bunu diyen kişimidir yoksa bunu ona diyen babası mı? (ki gerçek hikayede arkadaşları etrafındakiler oluyor)
 
Uydurma lan ırkçı değilmiş! Kürt olması zaten utanılacak bir şey değil. İyi ki Kürt üm. Senbunun utanilcak olmadigimi düşünseydin gercekten faşist bir karanlik cag zihniyetinde olmasaydn ben onun kürt olmasndan utanmadm diye bunu utanilacak birsey gibi söylemezdin.

Allah sizi kahretsin pis ırkçılar!
 
Kapanacak bu konu bence

Konu sahibi boyuna laf söylemesi zaten belli ki buna içten içe taktığını gösterir ileride çok daha fazlasını duyarsın.. Ben olsam unutmam bu lafı içini dökmüşler yol ver gitsin boyu boyuna huyu huyuna bulsun arkadaş.. Takılmaya değmez hayat güzel
 
Peh...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…