benden sana koca olmaz !

Adamın önceden sinirli bir yapısı varmış. Ama aşırı uçlarda değilmiş ve kesinlikle evine, eşine taşımıyormuş..
Bir anda 180 derece dönmek, gerçekten ilginç. Adamın karakteri olmadığı kesin ama.

Arkadaslar esim sinirli biri fakat bu zamana kadar bana ne bir tokat ne hir hakaret hicbise duymadım

Vay be, adami taniyormusun da karakteri olmadigini iddia degil, kesin oldugunu söyleyebiliyorsun? Simdiye kadar adam tasimadi diye, tasimiyacak diye birsey yok. Sinirli bir adamin böyle birsey yapmasi normal. Ki diyorum ya, sorun sadece tokat degil. Duyarli, esini seven bir erkek, erken dogum yapmis karisina eziyet etmez. Gidip tüm ay boyunca akrabalarini, arkadaslarini çagirmaz. Gidip lohusa kadini tek basina temizlik yaptirmaz, sonrada hesap sormaz "temizlik yaptinmi, yemek yaptin mi" diye.

Yani tokattan, hakaretten önce bile o kadar belli ki bu adamin, kaba, anlayassiz oldugu.

Son düzenleme:

Kesinlikle muhatap olma hatta o yokmuş gibi davran yaklasik söylediklerini bende yaşadım sayılır sakin ama sakın konuşma ben konuştum ve suan el kaldırmanin normal olduğunu sanıyor ve her tartışmada yine el kal
Kesinlikle konuşma canım çünkü soylediklerinin yüzde 80 mini bende yaşadım ve bana el kaldırdığinda bi müddet sonra hiç bişi olmamış gibi gidip ben konuştum suan el kaldirmanin normal bişi olduğunu saniyor ve her kavgada hala el kaldiriyor o yüzden sakin ama sakın pişman oluncaya kadar muhatap alma...

Cicim aylar bebekle bitiği gibi kavgalarda çoğalıyor , ve en çok yük kadına biniyor eşinde el iyisiymiş , bence küs kal

Bu ne hastalıklı bi adam ne kadar şefkatsiz merhametsiz..

Ben senin yerinde olsam o eve misafirin adımını attırmazdım.

ben olsam rezil ederdim o misafire onu
aa ben sizi 4 de bekliyordum eşim öyle söyledi ama birdeymiş hay allah diye
hiç kalkıp misafir vs. ağırlamazdım
eşiniz çok bencil zerre sizi ve bebeği düşünmüyor
işiniz çok zor sevgisiz ve bencil adam
hadi eşiniz öyle de o misafirler ne öyle yahu yeni doğum yapmış kadına 10 15 kişi gelip yemeğin derdine mi düşmüşler yuhh
daha biz komşulardan yeni doğum yapan olunca kırk gün kendine gelmeden kapısını çalmıyoruz
daha biz yemek yapıp gönderiyoruz yuh yani yuh
düşünce empati nerede kaldı

Öküz!!! Karısının elalemin pis heriflerine (onlar adam olsa gelmezler zaten) hizmet etmesinden rahatsızlık duymayan koca öküz!!!!!! Gurursuz haysiyetsiz herif.
Dışarı götürüp zıkkımlandırsaydın ya arkadaşım dediğin paçavraları. Çok üzgünüm; böyle yaratıkların varlığından çok rahatsızım.
Sana gelince hayalimbebeğim, o hanzoları yedirip içirdikten sonra, yüz versen nolur vermesen nolur?

Yeni doğum yapmış kadına yemeğe misafirliğe gelindiğini ilk defa duydum. Benim bildiğim bi yarım saat oturulur en fazla bi çay içip kalkılır. Kocan da dışardan ikramlık alırdı olur biterdi.

Ayrıca eşin konuşmayı bilmiyo. Kendi de akrabaları da görgüsüz.

maalesef insanlar artık çok acımasız
ne olur ya gidelim öğle yemeğinde yer otururuz paramız cebimizde kalır diye düşünmüşlerdir
bu adamın arkadaşlarının centilmen çıkmaz yada düşünceli kadınlar olmaz
birde kendi karısını kendi düşünmeyeni başka hiç kimse düşünmez

bence teyzen amcan falan güvenilir sır saklayacak kimse yokmu onun yanına git ..yada en azından annene anlat üstü kapalı tokatı falan söylemede misafir çağırıyo yoruluyorum bu yüzdende tartışıyoruz de biraz kıymetimi anlasın diye geldim de eşinin tepkisi ne olur sen daha iyi bilirsin almaya gelirmi bide isteyip bulamadığı evden gitmense iyice aranızı açmak istemem almaya gelirsede deki bu sefer baba evinde buldun beni bir dahaki sefere orayada gitmem tüm türkiyede ararsın izimi de çok etkili oluyo ben demiştim :

erkek işte ....bu arada bende loğusa iken biçok kez boşanma aşamasına geldik ..sizinkinden çok farklı sebeplerle.hiçbirinde idare edeyim yok doğum yaptı yok dinlenmesi lazım yok çok hassas bi dönemde falan da demedi...şiddet göstermedi yada teşebbüs etmedi fakat hiçbir tartışmadada altta kalmadı yani....boşuna ilgi alaka beklemeyin çünkü olmuyor

kocan elindekinin kiymetini bilmeyen, el iyisi birisi malesef.

bizim buralarda böyle yani senin kocan gibiler için huşik derler yani yalaka...
kocan iyi görünmek için seni arkadaşlarına akrabalarına hizmet için kullanıyor...

Reactions: anu
Çok acı!!!konu sahibi konu açmış ama tokatın sıyırıp geçmesini savunuyor. Heyooooo konu sahibi o o tokatı sıyırıp geçsin diye atmadı sadece denk gelmemiş olması onun tokattan çıkarıp başka bişey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…