- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Adam bir anda süper nazik bir adamdan, tokat atan adama degismedi. Konu sahibi zaten demisti esinin sinirli oldugunu daha önce. Yani bu sinirliligi daima varmis, fakat anladigim kadari ile konu sahibi hep alttan almis. Tipki simdiki gibi. Adam tokat atiyor, hakaret ediyor ve konu sahibi halen misafirleri agirliyor.
Degisen tek sey ise, bebegin dogmasi ve konu sahibin esi bunu baglilik olarak görmesi. Yani konu sahibi artik asla esinden ayrilamaz bebekten dolayi gibi görmesi. Ki bunu kendiside demis "ben bosanirim, bana birsey olmaz" diyor ya esi. Yani "bana birsey olmaz, ama sana olur, sen zaten bosanamazsin" demek istiyor.
Arkadaslar esim sinirli biri fakat bu zamana kadar bana ne bir tokat ne hir hakaret hicbise duymadım
Adamın önceden sinirli bir yapısı varmış. Ama aşırı uçlarda değilmiş ve kesinlikle evine, eşine taşımıyormuş..
Bir anda 180 derece dönmek, gerçekten ilginç. Adamın karakteri olmadığı kesin ama.
Bi durum var ama nasip bi durm nasıl atlaticaz bilmemBenim dediğim bu işte. Psikolojik bir durum var ortada.
Bu yaptığını haklı çıkarmaz, tekrar ediyorum.
Ben sadece herkesi anlamaya çalışıyorum.
Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
Kesinlikle muhatap olma hatta o yokmuş gibi davran yaklasik söylediklerini bende yaşadım sayılır sakin ama sakın konuşma ben konuştum ve suan el kaldırmanin normal olduğunu sanıyor ve her tartışmada yine el kalYeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
Kesinlikle konuşma canım çünkü soylediklerinin yüzde 80 mini bende yaşadım ve bana el kaldırdığinda bi müddet sonra hiç bişi olmamış gibi gidip ben konuştum suan el kaldirmanin normal bişi olduğunu saniyor ve her kavgada hala el kaldiriyor o yüzden sakin ama sakın pişman oluncaya kadar muhatap alma...Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
maalesef insanlar artık çok acımasızYeni doğum yapmış kadına yemeğe misafirliğe gelindiğini ilk defa duydum. Benim bildiğim bi yarım saat oturulur en fazla bi çay içip kalkılır. Kocan da dışardan ikramlık alırdı olur biterdi.
Ayrıca eşin konuşmayı bilmiyo. Kendi de akrabaları da görgüsüz.
kocan elindekinin kiymetini bilmeyen, el iyisi birisi malesef.Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
bizim buralarda böyle yani senin kocan gibiler için huşik derler yani yalaka...Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
Yeni doğum yapmış kadının evine yemeğe gidilir mi ya? Gelen misafirde bir tuhaf!