8 aylik dogdu. Zor cok zor korkuyorum hasta olur mikrop kapar1 aylık lohusa kadına yemekli misafir
yuhhh diyorum o sizin eve gelen dangozlara!!!
eşin çağırsa da onlar gelmeyecek
ağır bir tavır yapacaksın boşanmayacaksan da
bir daha misafir çağırırsa da dışarıdan hazır yemek sipariş edeceğini söyle
kaç aylık doğdu bebeğin bu arada?
erken doğan bebek daha da zor olur bide
İyi ya sürttür bakalım.Ilk defa olan bisey surekli olsa dedign gibigiderdm. Umrunda olacaginad eminim bnm istedigm burnu surtsin
Oyle mi yapsam bilemedm smdiValla bacım, eğer öyle bi ders vermezsen o tokadı da normalleştirmiş olursun, o misafirleri de.
Ailenle önceden konuş, artık ne yap ne et ikna et. Adama ders vermek istediğini, onun için geleceğini falan önceden söyle.
O dersi ver, aksi taktirde kendi ellerinle kendine saçma sapan bi yol çizmiş olursun.
ee tabiki canım haklısın8 aylik dogdu. Zor cok zor korkuyorum hasta olur mikrop kapar
Bunsan onceki tartismalarimizda hep ben ilk adimi atiyodm smdide oyle yapcagimi dusunuyo eminm ama cok bekler o tokatn hesabini verickee tabiki canım haklısın
bundan sonra çizgin tavrın belli olsun
şımarmış hemde çok.. ama unutma mutlu olman için burnundan fitil fitil getirmen lazım
başka çare yok canım
Bunsan onceki tartismalarimizda hep ben ilk adimi atiyodm smdide oyle yapcagimi dusunuyo eminm ama cok bekler o tokatn hesabini verick
Ilk defa olan bisey surekli olsa dedign gibigiderdm. Umrunda olacaginad eminim bnm istedigm burnu surtsin
Ne yemek ne camasir ne temizlik hicbise yokokurken kendimi senin yerine koydum...felaket ya....bukadar düşüncesiz vijdansız bir insan olamaz...hem yeni bebeğiniz olmuş hemde eve yemekli misafir çağırıyor..ayıp gerçekten...bir süre konuşma bence..hatta yemek bile yapma ondan koca olmazsa sendende kadın olmasın bakalım bir süre neyapacak???