- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
canım onların tepkisini herşey çekiyor, başka konuya yazdığım şeyi bile burda ısıtıp önüme koydu ki ne alaka o başka bu başka. benimde ifade ediş tarzım bu, kimin ne düşündüğü kendine ve umrumdada değil benim ama tabiki genel anlamda şiddeti desteklemiyoruz. isteyende desteklediğimi düşünsün, herkesin kendi fikri. ben yuvaları dağılmasın diye öyle bişey yazdım tabi onun takdiri bizde değil. insanlarda bişeyler birikiyor birikiyor sonra boşanmaya kadar gidiyor o iş. haklısın.İfade ediş tarzınız çok yanlış. Çok aşağılayıcı. Bu yüzdendir herkesin tepkisini çekmeniz.
Düşünüyorum böyle bir durumla karşı karşıya kalsam (Allah korusun) yeni bir bebeğim varsa deliler gibi boşanmak istesemde o an boşanamayabilirim.. Oyle kolay karar verilemiyor maalesef haklısınız.
Ancak zaman içerisinde o bana yaptığı içimde büyüdükçe büyür.Affedemem. Zaman geçtikçe bu yol beni boşanmaya götürür buna eminim..
Güven bir kullanımlıktır.. Aşk ve sevgi ise güven ve saygıyla ayakta durabilir. Bunlardan birini zedelersen artık çift olamıyorsun ne yazık ki.
canım onların tepkisini herşey çekiyor, başka konuya yazdığım şeyi bile burda ısıtıp önüme koydu ki ne alaka o başka bu başka. benimde ifade ediş tarzım bu, kimin ne düşündüğü kendine ve umrumdada değil benim ama tabiki genel anlamda şiddeti desteklemiyoruz. isteyende desteklediğimi düşünsün, herkesin kendi fikri. ben yuvaları dağılmasın diye öyle bişey yazdım tabi onun takdiri bizde değil. insanlarda bişeyler birikiyor birikiyor sonra boşanmaya kadar gidiyor o iş. haklısın.
canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.
canım karısını öldüren adamlar bile var hem konu sahibi eşinden çocuk da yaptığına göre demekki o kadarda kötü değil yani. bir kadın güvenmediği adama çocuk yapmazki. tamam adam düşüncesizlik etmiş ama herşeyede boşan denmez ki. aklın almıyor olabilir ne var bunda anlamayacak bu da benim düşüncem. karısını öldüren adamlar var yani.
bizim ülkemiz böyle maalesef.
canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.
evet canım haklısın onların anneleri yüzünden erkekler böyle. umarım değişir çocuk yetiştirme zihniyeti.Siyirsa ne olur ki ?? siyirmayabilirdi de ve evet bu dövmektir ayrica dovmemis ne demek. Niyeti belli malesef. Anlayisli davranmis zaten yeterince konu sahibi. Kavgayi baslatan da yine esi. neye anlayış gösterecek pardon? ? Esi niye sinirlensin ki kendi suclu.Konu sahibi daha çok sinirlenmistir hakli ne de olsa patlatsaydi o zaman bi tokat.. o zaman da adam hakli derdiniz kesin.
Her cümleniz birbirinden fena.
En azindan oldurmedi diyosunuz !! Buna da sukretsin yani.. yesin dayagini otursun aman öldürülmesin de sorun degil.
Lütfen erkekleri suclamayalim artik arkadaslar çünkü onlar yüzünden değil bu tarz düşünen bayanlar ?! yuzunden bu haldeyiz. Once bayanların zihniyeti bi degissin sonra ogullarini ona gore yetistirsinler. Bizim görmemiz imkansiz ama bi 70 80 yil sonra falan belki biseyler değişir.
tatlım dalga geçmiyorum ne münasebet, bende kendi düşüncemi yazıyorum ne var bu kadar sinirlenecek. katılmıyorsan katılmazsın aynı düşünmek zorunda değiliz.Sen foruma milletin sinir katsayısını yükseltmek için özellikle gelmişsin kanımca...
Dalga geçiyorsun insanlarla.
"Canım, manım" diye hitap etmezsen sevinirim.
evet canım haklısın onların anneleri yüzünden erkekler böyle. umarım değişir çocuk yetiştirme zihniyeti.
Bütün gece onu seyrettim durdum, anlamıyorum neyin kafası bu gerçekten. Bir de bu benim fikrim deyip sıyrılması...Tuhafsiniz gerçekten.
Diğer konularin coguna da yorumlariniz garip. Kadın başına gibi laflar falan. erkekleri bu kadar masum gösterme de ilginc ! Kocandir dover de sever de modundasiniz resmen.
''Canim'' sen gerçek misin? İyi o zaman adam alsın silahı vursun yaralansın kadın ayyy zaten öldürmek için atmamış o kurşunu değil mi?canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.