Aynen katılıyorum ama eminim onlara esim yemege gelin diyodurYeni doğum yapmış bir kadına utanmadan yemeğe gelen tüm kalabalığa abiciim ne pisboğaz insanlarmışsınız, pess diyorum.
cocugu alip cikmal aklima geldi babami arayip gel beni al demekde aklima geldi ama yapmadim sevdiğimden degil ailemi düşündüğüm icnakıl mı ?
neyin aklı tabiki konuşmuyacaksın hem aynı gün tokatı ye hem yemek yap hem misafileirini agırla hem boşanma lafları edilsin birde aşkım canım densin
iyi dayanmışın çocuğu alıp çıksaydın kendi ne yaparsa yapsın
birde aparman boşluğunda bağırmış konu komşu olayı var
bu adam kendini ne sanıyor.dengesiz
sakın konuşma
ayrıca yemeğe gelenler ne görgüsüz düşüncesizlermiş
Ne yapabilirm eve gelwn misafirlere gelen onu degil beni kotuler yapmam diye kork7 zaten gelr gelmez mutfaga gitti baktisen o tokatın üzerine bütün arkadaşlarına yemek pişirmişsin, ne aklı verebiliriz ki? zaten şu an da son cümlendeki gibi düşünüyor..
Ilk kez hepsiOlay tamamen bunun ilk kez yaşanıp yaşanmadığıyla ilgili şu an. "bunun" derken kastettiklerim şunlar bu arada:
- boşanmayı ileri sürmek
- kabalaşmak
- şiddet içeriği
- dengesizlik
Bu konuda bilgi veriniz.
sen o tokata rağmen misafirleri ağırlamışsın ya baştan kaybetmişsin ben sana diyim.
Aile veya çocuk bahane değil, siz kendiniz istemediğiniz için gitmemişsiniz.Aynen katılıyorum ama eminim onlara esim yemege gelin diyodur
cocugu alip cikmal aklima geldi babami arayip gel beni al demekde aklima geldi ama yapmadim sevdiğimden degil ailemi düşündüğüm icn
umar yapabilrsin cunku donup kaliyosun sasiriyosunAile veya çocuk bahane değil, siz kendiniz istemediğiniz için gitmemişsiniz.
Ha tokat atacak, azarlayacak, misafir ağarlatacak oooo... Tokat attığı an parçalamak lazım. Bir gün tokat yersem öyle yaparım.
1 aylik bebegim bende sezeryanliym. Boyle eegildi sinirli biridir ama bana karsi biseyi yoktu . Cocuk oldugu icin ona muhtac olduğumu mu dusinuyo kimbiliryeni doğum yapmış insanın evinde yemekli misafirin ne işi var, bebek kaç aylık.
nasıl olduda bu kadar kötü oldunuz, öncedende böylemiydi
Burda da (kk'da) bu kadar okuyuncaciddi ciddi plan yaptım kafamda. Anında paralamalı.( paranoyak mıyım neyim ) Tabiki donup kalmanız da normal ama artık insanoğlundan herşey bekleniyormuş, tokadı yersem paralamalıyım.umar yapabilrsin cunku donup kaliyosun sasiriyosun