benden sana koca olmaz !

Oh ne guzel vallahi yahu bunlar kendilerini ne zannediyor Allah askina ! hizmetci var sanki karsilarinda bu kadar karaktersizlik olmazki ! esin cok dengesizmis o yetmezmis gibi birde siddette yonelmesinin hic bir aciklamasi olamaz ! yuz vermeyin ezdirmeyen kendinizi lutfen ! Allah islah etsin onu

Preeklampsi Nasil biseydir bilirim,arkadaş zaten normal bi doğum yapmamış ki hastalık yüzünden sıkıntılı bi doğum olmuştur tahmin ettiğim kadarıyla,zaten bu erkeklere birşeyler oluyor kadınlar hamile kaldıklarında. Nedir bilemem. Bildiğim Bisey varsa o da sakin alttan alma.attığı tokadı söylediği sözleri unutma.benden koca olmaz demiş ya olacaksın hem de öyle bir olacaksın ki tam benim istediğim gibi de.secim şansı bırakma. Simdi mi gelmiş aklına. Benim bebeğim de 1 aylık Allah yardımcın olsun tatlım.biz de eşimle gecen gün çok şiddetli kavga ettik ilk defa susmadim.o kızan,eşyaları kiran duvarlara kapılara vuran adam yoktu karşımda. Susma ezdirme kendini bebegin var diye de kendini ezdirme sakin. Zaten bunlar basamak basamak.gün geçtikçe guzellesmiyor maalesef daha da ileri gidiyor kavgadaki doz.simdi bağırır,öteki zaman vurur,tekme atar,boğazını sıkar,küfür eder..ama hiçbir zaman hatasını anlayıp normale donmez.keşke öyle olsa.
Rabbim sana ve bebeğine en hayirlisini nasip etsin inşallah. İnan çok üzüldüm ne misafir meraklisiymis kocan da madem öyle oturup kendi hazirlasaydi ya.

Kadınlar gibi erkeklerde lohusa depresyonuna girebiliyormuş.
Bence bunların hepsi yaşadığı stresten kaynaklı.
Tabi yaptığını haklı çıkarmaz ama isteyerek yaptığını zannetmiyorum canım.

Depresyonun ne oldugunu biliyormusun allasen? Adam birden aglasa, umutsiz olsa bir nevi. Adam neseli, neseli arkadaslarini cagiriyor, lohusa esinden hizmet bekliyor ve ona tokat atiyor!!! Ve bunun adi depresyon öyle mi?

Ya bu erkeklere daima kilif uydurmak neden? Niye erkekleri sorumlu tutamiyorsunuz??? Adam bal gibi istiyerek yapti ya!!

Üslubunuz çok yanlış bu BİR !
İkincisi depresyonu araştırmanızı öneririm. Sadece tükenmişlikten ibaret değildir.
Bana laf üreteceğinize, önce dediklerimi bir araştırıp bakın lütfen.
Hatta size iyilik yapıp link te atayım.
Hadi okuyun bakalım, bilgilenin biraz.
http://www.annelikbilinci.com/makaleler/babalar-da-lohusalik-depresyonunu-yasayabiliyor.html

Aynen!!!
Zaten hep diyorum bu erkekleri tolere ederek tepemize çıkaran biziz.
Yok askerlik psikolojisi yok lohusa depresyonu yok doğum sendronumu nedir bu yav?
Bizim bunalımlarımızı bile sahiplendiler.
Bugün tokat,yarın tekme yok sonra istemeden oldu.

Linkteki yaziyi okudum. Belirtelerde sunlar yaziyor:

İştah kaybı

Uykusuzluk

Çabuk sinirlenme

Aşırı bitkinlik

Cinsel ilişkiye karşı ilgi kaybı

Yaşamdan zevk alamama

Suçluluk, yetersizlik ve utanç hissetme

Ruh halinde şiddetli dalgalanmalar,

Bebeğine yeterince ilgi gösterememe

Aile ve arkadaşlardan uzaklaşma

Kendine ve bebeğine zarar verme düşünceleri

Bu belirtilerin hiçbirine esine siddet, esine eziyet felan yazmiyor! Uykusuz, bitkin bir insan gidip tüm ay boyunca akrabalarini, arkadaslarini çagirmaz! Zaten ilk sorun burda basliyor. Sonradan bide konu sahibine tokat atmak, hakaret etmek, komsularin yaninda küçük düsürmek,.. vee arkadaslarin yaninda rol yapmak.. Bunlarin hiçbiri lohusa depresyonun belirtileri degil hanim efendi! Zaten konu sahibi kendisi demisti esinin daha öncede sinirli bir yapiya sahib oldugunu.

Yani bunlari anlatmak zorunda kaldigima bile inanamiyorum. Esine, heleki lohusa esine tokat atmanin, hakaret etmenin hiç bir mazareti yok, olamaz!

Velev ki adam sadece birden bire moreli bozuk olsaydi, kisa kisa cevap verseydi, esine "ben artik yapamiyorum, bosanmak istiyorum" deseydi, cevabim çook daha farkli olurdu. O zaman bende derdim, adam bebegi alisamadi diye, fakat durum burda bambaska.

Akıl mı? Bunun için geç kalmışsın, ha tokat ha dayak ne farkeder? Şiddetin azı da bir çoğuda bir. Tokat yemişsin ve onun üstüne birde arkadaşlarını ağırlamışsın ve hala diyorsun ki gidip konuşmaktan korkuyorum. Senin br gururun, iraden yok mu arkadaşım? o tokatın sıyırmış, denk gelmemiş olması neyi değiştirir?
Ya ben anlayamıyorum benim babam onca hatalarıma rağmen bir tokat ble atmamıştır bana, elin adamı hiç atamaz. ATarsa kapıyı gösteririm. Ne demek ya tokat atmak?

Dogru senden kocada babada olmaz olsa olsa iskele babasi olur diyesim geldi

Kadinlarada bu durumu hiç gördünmü? Lohusa hali ile kadin evi temizliyor ya! Dogum etmis minik bebege varken! Kadinlarda "aman yuvam dagilmasin" "aman beyefendi mutlu olsun" diye herseyin üstesinden geliyor da, erkek niye yapamiyor?

Ya hayir, ne zamandan hakaret etmek, dövmenin kilifi, bir nedeni olabilir ya? Adam bide utanmadan konu sahibini mutfakta kontrol edip, arkadaslarin yaninda rol yapiyor, askim cicim diye. O derece sinsi bir adam mis. Keske konu sahibi derhal o evden çiksaydi. Simdi konu sahibi istedigi taviri yapsin, adam simdi bir iki özür diler ve mevzu kapanir. Ama adam bilir artik bundan sonra konu sahibin her istedigini yapar diye. Yapmaz ise bile yine döver, yine istedigine ulasir. Sonuçta konu sahibi bu adami birakmaz artik diye düsünür.

loğusalık döneminde misafir mi ?hemde yemekli ,şuraya kadar anlarım bebegi görmeye gelebilir tanıdık eş dost arkaraba arkadaşlar ama yemekli misafir eşiniz düşüncesiz şiddet egilimine tehdit etmelerine laf bile söylemiyorum.gitdemem ama kalsanda attıgın adımları iyi hesapla maddi manevii

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı uzun bir ömür versin sana hayırlı bir evlat olsun inşallah.
öneclikle her aile kötü dönemlerden geçer.her karı koca büyük bir kavga sonrası en az birkerede olsa boşanmayı aklına getirir.kolay olan kaçmaktır çünkü.hemen yarının daha da kötü olacağı düşünülür.ama yarınların sana çok büyük güzellikler hazırladığı ihtimalini o karamsar duygu haliyle hemen yok sayarız.
kesinlikle eşinin sana tavır ve tutumunu onaylamıyorum.ve geçekten çok üzücü bir olay yaşamışsın.ama burda yorumları okuyunca yangını körüklemekten başka bişey yapılmadığını gördüm.Tabi ki bir kadın olarak seninle birlikte aynı duyguları hissedip hmene eşine ateş püskürmemiz doğal.fakat her meselede bir soğukkanlı olup biraz sakinleşip objektif olarak durumumuza bakmak lazım.hem kendi açınızdan hem eşiniz açısından.olumlu olumsuz herşeyi kafanızzda toparlayın.
zor bir hamilelik geçirmişsiniz.eşinizinde korkuları olmuştur bebek ve sizinle ilgili muhakkak.ve şuan lohusasınız sizinde bebeğinizinde ilgiye ihtiyacı var.ama erkekler biz kadınlardan daha dayanıksız ve güçsüz aslında.bu stresli süreç eşinizide sizide bayağı yıpratmış.iyi bir eş iyi bir baba olmamaktan korkuyor kendini yetersiz hissediyor ve bebeğinizden sizi kıskanıyor olabilir hatta muhtemelen karı kıca münasebetiniz bu dönemde olmadığından dolayı gergin olabilir.
muhakkak karşılıklı konuşmanızı tavsiye ederim.umarım zorlukların üstesinden gelip bebeğinizle musmutlu huzurlu güçlü bir aile olursuz.Allah yardımcınız olsun.

Sizce bu durumda adamın hiç bir problemi yok sadece eşine zarar mı vermek istiyor? Altta bir problem yatmasa adam bir anda bu kadar değişmezdi !
Ben hanımefendiye zaten bu bir mazeret olamaz dedim başta !
Altta yatan nedenleri anlamaya çalışıyorum ve sizin tavrınız gerçekten hiç HOŞ değil !
Lütfen muhalefet yaratmayın. İyi günler.

Adamdan tokat yemiş birde arkadaşlarına hizmet etmişsin aferin sana

Ve ayrıca hiç bir şey fiziksel saldırıyı haklı çıkarmaz !
Ben açıklama bulmaya çalıştım, çözüm değil..
Kolaya kaçsaydım aynen şöyle derdim;
"Boş ver. Al çocuğunu annenin yanına git. Şu adamıda boşa."

Adamdan tokat yemiş birde arkadaşlarına hizmet etmişsin aferin sana
arkadaşlar kadın zaten kendini kötü hissediyor birde bunun pişmanlığını yaşatmayın ona yazık yani.
ayrıca bu zayıflık değil bence tam tersi konu sahibi arkadaş ne kadar sağlam karakterli ve güçlü olduğunu kanıtlamış.aile içinde olup biteni arkadaşlarının yanına mı taşısalardı.kol kırılır yen içinde kalır.herşeyin bir yeri zamanı var.eğer arkadaşları varken durumu belli etseydi haklıyken haksız duruma düşerdi eşi bunu koz olarak kullanırdı.

sen o tokatın üzerine bütün arkadaşlarına yemek pişirmişsin, ne aklı verebiliriz ki? zaten şu an da son cümlendeki gibi düşünüyor..
Tam da böyle.. Ya o adamı doğduğuna pişman edersin, ayrılma korkusunu iliklerinde hissettirirsin hatta gerekiyorsa ayrılırsın. Yada oturur arkadaşlarına yemek pişirirsin. İkinci tokat geldiğinde şaşırma. Hatta bu şekilde devam edersen 2328. tokat geldiğinde de şaşırma.

Bu kadar şeyden sonra konuşmak için ilk adımı attığın an bir daha eşin tarafından ciddiye alınmazsın.

Adam bir anda süper nazik bir adamdan, tokat atan adama degismedi. Konu sahibi zaten demisti esinin sinirli oldugunu daha önce. Yani bu sinirliligi daima varmis, fakat anladigim kadari ile konu sahibi hep alttan almis. Tipki simdiki gibi. Adam tokat atiyor, hakaret ediyor ve konu sahibi halen misafirleri agirliyor.

Degisen tek sey ise, bebegin dogmasi ve konu sahibin esi bunu baglilik olarak görmesi. Yani konu sahibi artik asla esinden ayrilamaz bebekten dolayi gibi görmesi. Ki bunu kendiside demis "ben bosanirim, bana birsey olmaz" diyor ya esi. Yani "bana birsey olmaz, ama sana olur, sen zaten bosanamazsin" demek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…