benden sana koca olmaz !

Ne kadarlık evlisiniz. Eşim böyle biri değildi vs denişssiniz. Onu böyle değiştiren ne olabilir ?

1 aylık lohusa kadına yemekli misafir
yuhhh diyorum o sizin eve gelen dangozlara!!!
eşin çağırsa da onlar gelmeyecek
ağır bir tavır yapacaksın boşanmayacaksan da
bir daha misafir çağırırsa da dışarıdan hazır yemek sipariş edeceğini söyle

kaç aylık doğdu bebeğin bu arada?
erken doğan bebek daha da zor olur bide
8 aylik dogdu. Zor cok zor korkuyorum hasta olur mikrop kapar

ckam46, post: 39844439, member: 551719"]Ne kadarlık evlisiniz. Eşim böyle biri değildi vs denişssiniz. Onu böyle değiştiren ne olabilir ? [/QUOTE]
Bilmiyorum ki cocuk olduğu için ona muhtacim saniyo heralde

Orası hangi şehir ya..

Yeni doğum yapana yemeğe gelinmez yemek götürülür...

Biz aman çay bile yapma diye insanları mutfaktan çıkarırız; onlar haber verip yemeğe geliyorlar cidden ilginç

Eşinize gelince kendisi ne olduğunu biliyor; size de söylemiş. Karar sizin

Valla bacım, eğer öyle bi ders vermezsen o tokadı da normalleştirmiş olursun, o misafirleri de.
Ailenle önceden konuş, artık ne yap ne et ikna et. Adama ders vermek istediğini, onun için geleceğini falan önceden söyle.
O dersi ver, aksi taktirde kendi ellerinle kendine saçma sapan bi yol çizmiş olursun.
Oyle mi yapsam bilemedm smdi

Yeni doğum yapmış kadına yemeğe falan gidilmezki.. En fazla çaya gidersin altın takarsın. İkram beklemeden kalkarsın. Bunu düşünmeyen misafir olması doğal çünkü eşiniz bunu düşünmüyor. Çok şaşırdım. size yardım edeceği yerde birde misafir getiriyor. Yetmiyor yok temizlik tamam mı yemek hazır mı diye size söyleniyor. Siz buna kızıyorsunuz diye gidip size tokat atma girişiminde bulunuyor. Erkeklerimiz ne kadar kaba, ne kadar kendine güvensiz. Her sinirde hemen yok döverim, yok boşarım. Ne sanıyorlarsa kendilerini.

Şiddet olayları açıkçası böyle başlar diye düşünüyorum. 1 kere ufaktan yapar siz birşey demezsiniz. Bundan sonrakine şiddet boyutu artar sonra daha da artar. Annesi babasndan şiddet gören bir çocuk olarak büyüdüm ve annemin alttan almaları babamı daha kuvvetli daha güçlü yapıyordu. Ta ki ben büyüyüp o elini kaldırdığı elini münasıp yerine sokup annemi boşatana kadar. Ondan alttan almayın derim.

ee tabiki canım haklısın
bundan sonra çizgin tavrın belli olsun
şımarmış hemde çok.. ama unutma mutlu olman için burnundan fitil fitil getirmen lazım
başka çare yok canım
Bunsan onceki tartismalarimizda hep ben ilk adimi atiyodm smdide oyle yapcagimi dusunuyo eminm ama cok bekler o tokatn hesabini verick

Yahu arkadaş hadi eşin cahil akrabaları arkadaşlarıda mı cahil erken doğum yapmış daha yeni bebeği dünyaya gelmiş kadının evine her gün yemeğemi gidilir vay be açlıktan geberdiniz mi
Eşine asla yüz verme tokat atmak ne demek bi de tehdit ediyor paşamız boşanırım diye sakın yüz verme alttan alma suçlu olan o

Bunsan onceki tartismalarimizda hep ben ilk adimi atiyodm smdide oyle yapcagimi dusunuyo eminm ama cok bekler o tokatn hesabini verick

Burda da ilk adımı atmayın ne olur...

İlk adımı atarsanız tokadın da şiddetin de emirlerin de arkası gelmez...

eğer pişman olmayacaksa; sinirlendim birden deyip günlerce yalvarmayacaksa da gerçekten sizinle ilişkisini güzelce gözden geçirin.

Artıları eksileri bir listeleyin derim ben

eşiniz sizi kaybetmekten hiç korkmuyor en üzücü olan bu sizin buaralar morale ihtiyaciniz var belki burdan yorum okuyarak kendinizi daha çok uzeblirsiniz en güzeli annenizin evinde kendinizi iyi hissedene kadar kalın lohusa kadının yalnız kalması hiç doğru değil korkutmak değil maksadım.dediğimi iyi düşünün .sevgiler...

Ilk defa olan bisey surekli olsa dedign gibigiderdm. Umrunda olacaginad eminim bnm istedigm burnu surtsin

Merak ediyorum, bu olaylarin daha kac defa tekrarlanmasi gerekiyor, birsey yapman icin?

Ayrica niyese ilk defa olduguna pek inanmiyorum. Yani kim bilir bu boyutta degildir de, adamin daha önce karisina karsi cook düsünceli, nazik bir tip oldugunu bana inandiramazsin. Zaten öyle bir tip olsa, akrabalarini, arkadaslarini yemege cagirmazdi bi sefer.

Bu adam daima kaba, sinirli olmusturda, sen alttan almisindir. Bebek ile adamin egosu dahada büyümüstür, bu kadin artik bana muhtac diyerek böyle bir patlama olmustur. Ve emin ol, bekliyorsun ya, bir daha olsun diye, kesinlikle böyle tür olaylari daha coook yasarsin. Lohusa bir kadina bile elini kaldirdiysa, o el daha kolay kolay inmez.

yaaaa bu nasıl bir bencilliktir yaaa yeni doğum yapmış birine yemeğe mi gidilir anne kendini toparlar ondan sonra gidilir gerçekten eşinde dahil çok bencil bir çevren varmış allah sabırlar versin.O Eşin arkadaşllarını yemeğe çağırıyosa kendi yapsın yemeği yada dışardan yaptırıp getirsin.Bence eşine bu saatten sonra hiç yüz verme dikleşmede ama herşeyine sakın tmm deme yaptıkları kafasına dank etmeden.Yazcak çok şey varda çok kızdım okuduklarıma ama tabii burda yazılmaz herşey.Sen bebeğine yönel onunla ilgilen.

kadınlar yerine erkekler giriyor lohusa bunalımına bence

okurken kendimi senin yerine koydum...felaket ya....bukadar düşüncesiz vijdansız bir insan olamaz...hem yeni bebeğiniz olmuş hemde eve yemekli misafir çağırıyor..ayıp gerçekten...bir süre konuşma bence..hatta yemek bile yapma ondan koca olmazsa sendende kadın olmasın bakalım bir süre neyapacak???

okurken kendimi senin yerine koydum...felaket ya....bukadar düşüncesiz vijdansız bir insan olamaz...hem yeni bebeğiniz olmuş hemde eve yemekli misafir çağırıyor..ayıp gerçekten...bir süre konuşma bence..hatta yemek bile yapma ondan koca olmazsa sendende kadın olmasın bakalım bir süre neyapacak???
Ne yemek ne camasir ne temizlik hicbise yok

Kadınlar gibi erkeklerde lohusa depresyonuna girebiliyormuş.
Bence bunların hepsi yaşadığı stresten kaynaklı.
Tabi yaptığını haklı çıkarmaz ama isteyerek yaptığını zannetmiyorum canım.

sen lohusasın hassassın hadi eşinde etkilendi diyelim lohusa kadına cümbür cemaat yemeğe giden odun beyinlilere ne demeli en fazla eline bi tatlını alırsın çay ikram ederse içer on dakikaya kalkarsın pesss ya

X