benden sana koca olmaz !

Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim

Eşiniz doğru demiş yeni doğan karısına yemekli misafir külfeti yaşatan anlayışsız şiddet meyilli bi adamdan koca olmaz.

[QUOT
evet muhtemelen tam olarak boyle dusunuyor.
birde bire boyle bir tavir gelistirdiyse..

era, post: 39844133, member: 463626"]evet muhtemelen tam olarak boyle dusunuyor.
birde bire boyle bir tavir gelistirdiyse..[/QUOTE]
Oyle dsunmeside anormal ailem dag gibi arkamda bunu oda biliyo k

Kusura bakma ama sen baştan herkesi yemekli ağırlamaya ses çıkarmamışsın ki
Akraba da olsa arkadaşı da olsa ilk baştan hayır diyecektin hepsine
Adam alışmış şimdi, en baştan misafir geldiğinde arayacaktın pideciyi kıymali pide ayran yapamam edemem diyecektin

Eğer hepsi ilk kez olmasaydı, adamın karakteri, tipi, mizacı hödük deyip geçecektik, boşan falan diyecektik.
Adamdaki bu dengesizliğin, genel olarak girdiğiniz monotonluktan ötürü olduğunu düşünmek durumundayız. Ondaki bu dengesizliğin başka bi sebebi varsa da sen tahmin edebilirsin sadece. Buradan görüldüğü kadarıyla, şimdilik, bebişini de al, evi terk et, blöf at, o tokatı bi daha atmaya yeltenmeyeceğini falan anladığında geri dönersin. Adamın da geçici olarak girdiği bi dengesizlik hali için boşan diyemiyorum bebek olduğu için. Önce bi ders çıkartmasını sağla, sonra da düzeltmeye çalış yani.

Kusura bakma ama sen baştan herkesi yemekli ağırlamaya ses çıkarmamışsın ki
Akraba da olsa arkadaşı da olsa ilk baştan hayır diyecektin hepsine
Adam alışmış şimdi, en baştan misafir geldiğinde arayacaktın pideciyi kıymali pide ayran yapamam edemem diyecektin
Boyle olcagini nerden bilim 1 kere olur dedm dvmi geldi

Ne yapabilirm eve gelwn misafirlere gelen onu degil beni kotuler yapmam diye kork7 zaten gelr gelmez mutfaga gitti bakti

Ilk kez hepsi
neden gidip baktı mutfağa biliyor musun yemek bulamasaydı sağlam bir dayak atabilmek için başka bir manası yok bunun yeni doğum yapmış kadına el uzatan kocan adam değil..bence erkeklik vasıfları olmayan bir adamla geleceğini sen sorgula o değil.

Eğer hepsi ilk kez olmasaydı, adamın karakteri, mizacı hödük deyip geçecektik, boşan falan diyecektik.
Adamdaki bu dengesizliğin, genel olarak girdiğiniz monotonluktan ötürü olduğunu düşünmek durumundayız. Ondaki bu dengesizliğin başka bi sebebi varsa da sen tahmin edebilirsin sadece. Buradan görüldüğü kadarıyla, şimdilik, bebişini de al, evi terk et, blöf at, o tokatı bi daha atmaya yeltenmeyeceğini falan anladığında geri dönersin. Adamın da geçici olarak girdiği bi dengesizlik hali için boşan diyemiyorum bebek olduğu için. Önce bi ders çıkartmasını sağla, sonra da düzeltmeye çalış yani.
Gitmek bnmde aklimda ama gider bidaha gelemem ailem kesinlikle birakmaz donmek istesemde biter yani o yüzden burdaym ona oyle bi ders vermeyi bnde isterdim

Burda da (kk'da) bu kadar okuyuncaciddi ciddi plan yaptım kafamda. Anında paralamalı.( paranoyak mıyım neyim ) Tabiki donup kalmanız da normal ama artık insanoğlundan herşey bekleniyormuş, tokadı yersem paralamalıyım.

Aynen ben de parça parça ederim o bana kaldırdığı elinin parmaklarını.
He gücüm yetmez o ayrı.
Ben de elime geçeni fırlatırım kafasına.
Adam elini kaldıracak ben de bekleyecem yok öyle.
Ayrıca konu sahibinin ailesi arkasında dağ gibiymiş, neyi bekliyor onu da anlamadım.

.
1 aylik bebegim bende sezeryanliym. Boyle eegildi sinirli biridir ama bana karsi biseyi yoktu . Cocuk oldugu icin ona muhtac olduğumu mu dusinuyo kimbilir
1 aylık lohusa kadına yemekli misafir
yuhhh diyorum o sizin eve gelen dangozlara!!!
eşin çağırsa da onlar gelmeyecek
ağır bir tavır yapacaksın boşanmayacaksan da
bir daha misafir çağırırsa da dışarıdan hazır yemek sipariş edeceğini söyle

kaç aylık doğdu bebeğin bu arada?
erken doğan bebek daha da zor olur bide

OTE="Laale, post: 39844321, member: 30249"]Aynen ben de parça parça ederim o bana kaldırdığı elinin parmaklarını.
He gücüm yetmez o ayrı.
Ben de elime geçeni fırlatırım kafasına.
Adam elini kaldıracak ben de bekleyecem yok öyle.
Ayrıca konu sahibinin ailesi arkasında dağ gibiymiş, neyi bekliyor onu da anlamadım.

[/QUOTE]
Ilk defa oldugu icin bekliyorum bosanmal son care

Birde inkar etmeleri yok mu heyy yarabbimmm..

Bunlar şeytana donunu ters giydirir walla...

Gitmek bnmde aklimda ama gider bidaha gelemem ailem kesinlikle birakmaz donmek istesemde biter yani o yüzden burdaym ona oyle bi ders vermeyi bnde isterdim

Valla bacım, eğer öyle bi ders vermezsen o tokadı da normalleştirmiş olursun, o misafirleri de.
Ailenle önceden konuş, artık ne yap ne et ikna et. Adama ders vermek istediğini, onun için geleceğini falan önceden söyle.
O dersi ver, aksi taktirde kendi ellerinle kendine saçma sapan bi yol çizmiş olursun.

Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
Sen hem bebekle hemde onun düşüncesiz arkadaşlarıyla mı uğraşacaksın millet ne aç arkadaş hemde çok düşüncesiz sana destek olması gerekirken birde tokat sakin konuşma pişman olsun ki bi daha yapmasın böyle bi kabalık

Eeee geri gelme zaten o eve bir daha.
Adam seni incitmiş,kırmış,neyin dersini vereceksin Allah aşkına?
Umrunda mı olacak acaba?
Ilk defa olan bisey surekli olsa dedign gibigiderdm. Umrunda olacaginad eminim bnm istedigm burnu surtsin

inanmıyorum ya..bu dünya nereye gidiyor, Ne kadar üzücü şeyler okuyorum..Ne biçim insanlar var..Neyin kafasını yaşıyorlar..Hiçmi yolunda giden mutlu çift olmaz..Kendilerini ne sanıyorlar..Kimsenin yuva, çocuk,aile umrunda değil..Herkesin ağzında bi boşanma lafı,yok defol git demeler..kimsenin kimseye tahammülü yok..Hep kadınlar suçlu..kendi ailemde bile var..örnek:kendi amcam madde bağımlısı ama yengem herkonuda suçlu falan..o adam olcakmış..garibim dünyadaki en tatlı insandir halbuki..allah belasını versin amcamın..utanıyorum..Çok üzücü..Allah herkesin yardımcı olsun

Pes yani sen o halinle kabul et misafiri... eşin hiç bir şekilde yardımcı olmasın... birde yanlış anlattığı olayın üzerine eşine tokat atsın... bunun üzerine misafirleri hiç bir şey yokmuş gibi eve getirsin... yani çok özür dilerim ama eşiniz çok düşüncesiz:KK12: madem misafir çağırdı gitsin dışardan yemeğini söylesin size hizmet etmesi gereken kişi de eşiniz siz değilsiniz taviz vermeyin tavrınızı ortaya koyun ki bir daha tokat atma cürretini göstermesin yoksa bu tokadın geri dönüşümü size daha ileri bir şekilde de gelebilir allah ayrdımcınız olsun.

X