Doktor tarafından 6 yıl önce tanı konmuş biri ile bunları önceden bilerek ileriye doğru adımlar atmak ya deliliktir ya cahillik.
Şimdi bana da boy boy laflar gelecek ama ben bilmeden yaptım sen bilerek yapma diye yazıyorum.
Tedaviyi de kabul etmiyor diye kendin söylüyorsun. Bu durumda işler hep kötüye gidecek.
Bu sevgin de hep bugünkü gibi kalmayacak.
Ablası intihara meyilli, kendisi bipolar, anne babada kim bilir ne var henüz bilmediğin?
ikisinde de çocukluk travmaları var.
Bugün çantamı alırım çıkarım diyebilirken o imzadan sonra işler değişiyor, eğer ki çocuğun da olursa hem onun genleriyle hem de tutarsız hareketlerinin çocuğun üzerindeki etkisiyle, olası sorumsuzlukarının senin üzerindeki etkisiyle uğraşmak zorunda kalacaksın.
Gerçekten psikolojik hasta olan kişilerle yaşamamış olanlar ne dediğimi asla anlayamaz.
Tabi ki hayat senin hayatın ne istersen onu yap, sordun diye yazıyoruz.
Ama umarım bir gün yatakta uyuyan o kişiye bakıp çaresizlikten, keşke ölse diye ağlamazsın.
Ölmüyorlar ama seni adım adım öldürüyorlar çünkü.
İlişkinize dair her şey işin içinden çıkılamayacak kadar karışıkmış, nerden yorum yapsam bilemedim profesyonel destek alın biz ne desek boş
Tabiki yapmaz ben zaten bunu demedim sadece agir tramvalari oldugunu bahsetmis ikili bende aklima geleni soylediminsanlar aseksüel olabilirler. bu bir hastalık değildir ve çocuklukta yaşanan taciz insanı aseksüel yapmaz.
Bence "o" sizi seviyor belliki sizde onu o yuzden iciniz rahat olsun duzelecektir
bir imzayla cok sey degisiyor evet ..Valla ne desem bilemedim. Şimdi isim versem deşifre etmiş olacağım lüzumsuz yere, vermesem hep ''o'', ''o'' yazacağım zamir olarak, anlaşılması güç olacak. Kısa kesip eşim diyeyim geçeyim dedim. Bizim birlikteliğimiz kendi aramızda değil tahmin edersiniz ki. Ailelerimiz tanışıyor. Sizin evliliğinizden tek farkı imza atılmamış olması. Bu da seçim işi. Ben bebek düşünene kadar bunu yapmak istemiyorum. O da istemiyor.
Aslına bakarsanız zorla kalkıp hazırlatmadı tabii ki. Ama pişirmezsem makarna pişirip yiyor. Ben de istemiyorum öyle beslenmesini, bir nevi zorunda kalmış oluyorum.
Teşekkürler yorumuz için.
bir imzayla cok sey degisiyor evet ..
Hormon bozukluğudur. Bozukluklar hastalıktır. Hastalık olmayani Amiplerdir. Amipler de aseksueldir.
Bi de ona moral verin destek olun sevginizi verin.cunku genelde depresyona girmeye meyilli oluyorlar
tabikide hayir .. İmzayla kari koca olunuyor imzasiz sevgili bu boyledir ... Bir imzayla neler degisiyor hayattaSiz de mi eşinizle birlikte yaşıyordunuz imzalar atılmadan evvel?
tabikide hayir .. İmzayla kari koca olunuyor imzasiz sevgili bu boyledir ... Bir imzayla neler degisiyor hayatta
Aseksüelliğin bir cinsel işlev bozukluğu olup olmadığı toplum içinde halen bir tartışma konusudur. Aseksüellik olarak tanımlanan durumlar genelde bir cinsel yönelim olarak kabul ediliyor.[24]
Bazı bilim adamları, kimi aseksüellerin doğal cinsel dürtüleri olduğu halde mastürbasyona başvurmadıklarını ve aseksüel olarak yaşamlarını sürdürdükleri bu yüzden aseksüelliğin bir cinsel yönelim olduğunu beyan etmişlerdir.[25]
kaynak: vikipedi
haklısınız ama bipolar bireyin uzun süre ilaç kullanmadan görece normal kalması mümkün mü? evet duygudurum bozukluğu olabilir ama bipolar gerçekten ağır bir hastalıktır, ilaç kullanılmadan kişinin normal yaşantısına devam etmesi pek mümkün değildir diye biliyorum.
Canım benim de üniversite dönemimde bahsettiğin gibi bir ilişkim olmuştu. Bizdeki detaylar tabii ki tamamen farklıydı ama temelde şu vardı ki bipolar bozukluğu vardı ve %100 tedavisi şarttı. Bunun haricinde çok üstüne gidiyormuşsun gibi geliyor,sürekli sorgulama ,irdeleme onu. Sen de çek kendini biraz o sana adım atsın.Bu şekilde üstüne düştüğün sürece hiç bir şey daha iyi olmayacak. Şu anda sen farkında değilsin ama herşeyi olduğundan daha büyük görüyorsun ,bende o zamanlar takılıyordum , sorun ve kavgayla sonuçlanıyordu.
ben de eşimle üniversitede tanıştım. evlenmeden önce 1 yıl birlikte yaşadık. ve benim de çok ağır psikolojik rahatsızlığım vardı. 5 sene boyunca çok ağır şeyler yaşadık. defalarca hastaneye yattım, farklı farklı tedaviler denedim. bir kere öf demedi eşim, bir kere bile beni üzmedi...şimdi daha iyiyim ama bizim ilişkimizde ben asla erkek arkadaşın gibi davranmadım, onlarca hasta gördüm gerçekten arkadaşın gibi değildi. o yüzden ben hastalık dışında bir sorun var gibi düşünüyorum. bizim ilişkimiz nasıl başladıysa öyle gitti. inan ki zaten öyle gidiyor ilişkiler. ben erkeklerin değişeceğine inanmıyorum, bu çok öznel belki ama erkek arkadaşınızın durumu şımarıklıktan bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?