• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik mirastan mahrum bırakılmanıza çok üzüldüm. Kendinizi eğitin, bol bol okuyun. Çok küçük bir ihtimal biliyorum ama belki siz de yoğun bir çalışmayla ceddinizin yolundan gidebilir, nöronlar arasında zamanla bağ oluşturabilirsiniz. Hatta iyi bir kadın olursanız şirinleri bile görebilirsiniz. Tüm bu süreçte akraba evliliğinden kaçınmanızı öneririm. Çocuklarınızı bir de buradan vurmayın. Sevgiler.

insanlar aseksüel olabilirler. bu bir hastalık değildir ve çocuklukta yaşanan taciz insanı aseksüel yapmaz.
Hormon bozukluğudur. Bozukluklar hastalıktır. Hastalık olmayani Amiplerdir. Amipler de aseksueldir.

Mesela uzun süre görüşmediklerinde annesine gideceği zaman ablasına telefonda ''akşama hazır ol sana çok fena şeyler yapacağım.'' ''en özel yerlerinden öpüyorum.'' falan diyor. Ablası pek abla gibi değil. 6 yaş var aralarında ama erkek arkadaşım abi gibi daha çok. Aile üyeleri kendi hayatlarının kontrolünü ellerinde tutabilen insanlar değiller pek. Belki de bu yüzden böyle davranıyor. Ablasının çok fazla ilgiye ihtiyacı, çok hassas biri. İki kez intihar girişimi oldu geçtiğimiz sene. Erkek arkadaşım ablasının yalnızlığına çok üzülüyor. Cinsel konularda çok yüz gözler. Tabularım yok, ben de kardeşime ne bileyim, edepsiz karikatürler falan atıyorum gülüyoruz ya da kendi bedeniyle ilgili bilmediği şeyleri soruyor, konuşuyoruz. Ama hiç içinde benim memelerimin geçtiği şakalar yapmadım, o yüzden tuhaf karşılamıyorum desem yalan olur.
Ben şok ben iptal , ablaya en özel yerlerinden öperim demek ne ya:oha:

Ben şok ben iptal , ablaya en özel yerlerinden öperim demek ne ya:oha:
Sevgilisi filozofmuş. :D
Filozofun ablasiyla ilgili genel kabul görmüş ve caglari etkisi altina almis tespiti ise " Ablası hayat kadını olsa daha mutlu olurmuş" Kardeş en özel yerlerinden öperek tek başına mutlu edemiyorsa demek.

Sevgilisi filozofmuş. :KK70:
Filozofun ablasiyla ilgili genel kabul görmüş ve caglari etkisi altina almis tespiti ise " Ablası hayat kadını olsa daha mutlu olurmuş" Kardeş en özel yerlerinden öperek tek başına mutlu edemiyorsa demek.
Normal olmayan biri tedavi olmak yerine kendi uydurduklarina sevgilisini de inandırarak hasta etmiş. Ikisinin de acil tedaviye ihtiyacı var.
Çağları etkisi altına alacak tespit üzerine bir makale yazmayı planlıyorum. Böyle değerli bir buluşu topluma kazandırmak lazım :KK70::KK70:

Normal olmayan biri tedavi olmak yerine kendi uydurduklarina sevgilisini de inandırarak hasta etmiş. Ikisinin de acil tedaviye ihtiyacı var.
Çağları etkisi altına alacak tespit üzerine bir makale yazmayı planlıyorum. Böyle değerli bir buluşu topluma kazandırmak lazım :KK70::KK70:
Kız :D ahahshe akademik kariyerin acısından güzel bir adım olur hakemli bir dergide yayınlat ama korkuyorum ya filozof olursan bunun gibi fsfagafag.

Hanimlar valla pratik zekaniza hayran olmamak elde degil.:KK48:
Cok karmaşik anlatilmis bir yaziyi net bir sekilde ozetlemissiniz.

Simdi burda biri kocasini anlatsa bu konudaki gibi ama daha sade felsefik olmayan bir dille ve yazinin sonunda neden benden sogudu diye sorsa cevap yine ayni olurdu.
Ama sevgili konu sahibi sevdigine toz kondurmamaya calisan insanlar gibi iliskiye fazlaca anlamlar yuklemissiniz.

Kavram kargasasindan gözünüzün önündeki gercekligi göremiyorsunuz.

Iliskiniz size göre siradisi guzel entellektuel yanlari yogun geliyor anlattiginizdan.
Bu da size göre siradan insanlarinkinden daha özel felsefik bir boyut kazandirmis havasina girmissiniz:KK57:

Insanlar tabi ki degisir "Ayni irmakta iki kez yikanilmaz" diyen filozoflardan ogrendik.
Ve ben de şirinleri görmek isterdim ve de o komün hayatini onlarla yasamak:KK48:

Hormon bozukluğudur. Bozukluklar hastalıktır. Hastalık olmayani Amiplerdir. Amipler de aseksueldir.

Sizin bayağı kafanız karışmış. Aseksüellik hastalık değildir. Seksüel hiçbir tercih ya da yönelim hastalık değildir. Homoseksüellik, transeksüellik gibi. Amipler de bölünerek çoğalırlar, sizin gibi eşeyli üreyemezler zira cinsel organları yok. Yarın öbür gün çocuğunuz olur, sorar eder mahçup olursunuz. Arada ortaokul müfredatını tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

Kusura bakmayın ama adam o psikolojik sorunları pek atlatamamış gibi geldi bana. Baya sıkıntılı bi durumda gibi. Hatta bi iyi bi iyi olmaması durumu biraz bipoları anımsattı bana

Genetik mirastan mahrum bırakılmanıza çok üzüldüm. Kendinizi eğitin, bol bol okuyun. Çok küçük bir ihtimal biliyorum ama belki siz de yoğun bir çalışmayla ceddinizin yolundan gidebilir, nöronlar arasında zamanla bağ oluşturabilirsiniz. Hatta iyi bir kadın olursanız şirinleri bile görebilirsiniz. Tüm bu süreçte akraba evliliğinden kaçınmanızı öneririm. Çocuklarınızı bir de buradan vurmayın. Sevgiler.
Yavrucum bak ben iki üni bitirdim bir ön lisans ve ayrıca turkiyenin sayili universitelerinden birinde master yaptım senin yaşın kadar eğitim hayatım var. Simdi sen hastalıklı bir insanla takılıyorsun diye çok sıra dışı falan sanıyorsun kendini, henüz daha kendi ayaklarının üzerinde bile duracak aşamaya gelmemişsin burda insanlara bol bol kitap oku akraba evliliği yapma falan diye nasihat veriyorsun. Sen önce ileriye dönük dusuncelerin olan erkek arkadaşının ablasıyla olan anormal davranışlarını sorgula, çocuk sahibi olursan çocuğunun en özel yerlerinden de öpmek ister mi ileri yaşlarında diye ciddi şeyler düşün hayat öyle yatakta zıplamaktan ibaret degil, sevgi öyle beni mi kuru fasulyeyi mi daha çok seviyorsun sorularinda gizli degil. Tum bunlar uzerine Bir-kac kez intihar etmeyi deneyen insan icin hasta degil sadece marjinal diye kendini avutma Ablası icin, hayat kadını olsaydı çok daha mutlu olurdu diyen bir insanı burda filozof diye savunma. Şirinler icin de üzülme gayet mutlular.

Doktor tarafından 6 yıl önce tanı konmuş biri ile bunları önceden bilerek ileriye doğru adımlar atmak ya deliliktir ya cahillik.
Şimdi bana da boy boy laflar gelecek ama ben bilmeden yaptım sen bilerek yapma diye yazıyorum.
Tedaviyi de kabul etmiyor diye kendin söylüyorsun. Bu durumda işler hep kötüye gidecek.
Bu sevgin de hep bugünkü gibi kalmayacak.
Ablası intihara meyilli, kendisi bipolar, anne babada kim bilir ne var henüz bilmediğin?
ikisinde de çocukluk travmaları var.
Bugün çantamı alırım çıkarım diyebilirken o imzadan sonra işler değişiyor, eğer ki çocuğun da olursa hem onun genleriyle hem de tutarsız hareketlerinin çocuğun üzerindeki etkisiyle, olası sorumsuzlukarının senin üzerindeki etkisiyle uğraşmak zorunda kalacaksın.
Gerçekten psikolojik hasta olan kişilerle yaşamamış olanlar ne dediğimi asla anlayamaz.
Tabi ki hayat senin hayatın ne istersen onu yap, sordun diye yazıyoruz.
Ama umarım bir gün yatakta uyuyan o kişiye bakıp çaresizlikten, keşke ölse diye ağlamazsın.
Ölmüyorlar ama seni adım adım öldürüyorlar çünkü.

İlişkinize dair her şey işin içinden çıkılamayacak kadar karışıkmış, nerden yorum yapsam bilemedim profesyonel destek alın biz ne desek boş o_O

Yavrucum bak ben iki üni bitirdim bir ön lisans ve ayrıca turkiyenin sayili universitelerinden birinde master yaptım senin yaşın kadar eğitim hayatım var. Simdi sen hastalıklı bir insanla takılıyorsun diye çok sıra dışı falan sanıyorsun kendini, henüz daha kendi ayaklarının üzerinde bile duracak aşamaya gelmemişsin burda insanlara bol bol kitap oku akraba evliliği yapma falan diye nasihat veriyorsun. Sen önce ileriye dönük dusuncelerin olan erkek arkadaşının ablasıyla olan anormal davranışlarını sorgula, çocuk sahibi olursan çocuğunun en özel yerlerinden de öpmek ister mi ileri yaşlarında diye ciddi şeyler düşün hayat öyle yatakta zıplamaktan ibaret degil, sevgi öyle beni mi kuru fasulyeyi mi daha çok seviyorsun sorularinda gizli degil. Tum bunlar uzerine Bir-kac kez intihar etmeyi deneyen insan icin hasta degil sadece marjinal diye kendini avutma Ablası icin, hayat kadını olsaydı çok daha mutlu olurdu diyen bir insanı burda filozof diye savunma. Şirinler icin de üzülme gayet mutlular.

Hanım efendi, öncelikle ben sizin yavrucuğunuz değilim. İsterseniz 7 tane üniversite bitirin, sizin de limonlu nickli biri vardı şimdi dönüp bakamayacağım tam adına zamana yazık , o arkadaşınızın da üslubu çok itici. Ortada bir sorun olduğunun farkında olmasam zaten buraya yazmam. Üzülüyorum ben, üzgünüm. Bunu anlayabiliyor musunuz? Filozofmuş ehehehuhuhu, bilmem ne... Paragraf paragraf yazılardan yaptığınız çıkarım bu mu? Evet, felsefe okuyor. Kendini böyle tanımlıyor ben ne yapabilirim bu konuda? Düşünen, sorgulayan, ilgilenen insanların filozof olduğunu düşünüyor. Hatta ben de öyle düşünüyorum. Sizce ilişkimizdeki temel sorun bu mu? Ne dandik yorumlar ya. O limonlu nickli de bunlara mı inanıyorsun diyor,ki farkındaysanız onu muhatap bile almadım, bu inanılacak bir şey mi? Ortada bir beyanat var ben de okey deyip geçiyorum, oldukça da detay bir şey ve hayatımın merkezinde değil. Tabii ki haksız ve lakayıt çıkarımlarda savunup makul bulduğum eleştirilere teşekkür ediyorum. Sizin kompleksleriniz mi var bu başlıkta konu açan herkesin başlığının altına o insanların hayatlarını, bakış açılarını aşağılayan yorumlar yapıyorsunuz? Bakın eleştiren değil, aşağılayan. Sizi kimse mi sevmedi şu hayatta ya başta alayınıza alayla karşılık vereyim, savuşturayım dedim ama cidden acıyacağım artık halinize. Kaldı ki benim kendi ayaklarımın üzerinde durmadığımı, kendi paramı kazanmadığımı nereden biliyorsunuz? Ben sevmenin, sevilmenin ne demek olduğunu akrabam bana mı yürüyor, yok kahve içmeye neden anneme gitmedi seviyesinde, eğitimli, görmüş geçirmiş olduğunu iddia ettiği halde birinin ondan hoşlanıp hoşlanmayını anlayamacak kadar ilişkilerden birhaber insanlardan öğrenecek değilim. Hadi okul mu okuyorsunuz, kitap mı okuyorsunuz, biyoloji mi öğreneceksiniz işinize bakın. İnsanları üzen, hayatlarında, ilişkilerinde sorun olarak gördükleri detayları aşık atmak için koz olarak kullanacak kadar düşmeyin. Selametle.

Back