- 28 Ekim 2017
- 205
- 302
- 18
Doktor tarafından 6 yıl önce tanı konmuş biri ile bunları önceden bilerek ileriye doğru adımlar atmak ya deliliktir ya cahillik.
Şimdi bana da boy boy laflar gelecek ama ben bilmeden yaptım sen bilerek yapma diye yazıyorum.
Tedaviyi de kabul etmiyor diye kendin söylüyorsun. Bu durumda işler hep kötüye gidecek.
Bu sevgin de hep bugünkü gibi kalmayacak.
Ablası intihara meyilli, kendisi bipolar, anne babada kim bilir ne var henüz bilmediğin?
ikisinde de çocukluk travmaları var.
Bugün çantamı alırım çıkarım diyebilirken o imzadan sonra işler değişiyor, eğer ki çocuğun da olursa hem onun genleriyle hem de tutarsız hareketlerinin çocuğun üzerindeki etkisiyle, olası sorumsuzlukarının senin üzerindeki etkisiyle uğraşmak zorunda kalacaksın.
Gerçekten psikolojik hasta olan kişilerle yaşamamış olanlar ne dediğimi asla anlayamaz.
Tabi ki hayat senin hayatın ne istersen onu yap, sordun diye yazıyoruz.
Ama umarım bir gün yatakta uyuyan o kişiye bakıp çaresizlikten, keşke ölse diye ağlamazsın.
Ölmüyorlar ama seni adım adım öldürüyorlar çünkü.
Umarım söylediğiniz aşamaya gelmez işler, teşekkür ederim.
İlişkinize dair her şey işin içinden çıkılamayacak kadar karışıkmış, nerden yorum yapsam bilemedim profesyonel destek alın biz ne desek boş
Haklısınız, biraz zaman tanımak istiyorum. Umduğum şekilde düzelmezse benim de aklımda ilk yol bu.