• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden küçük sevgilime kızlar bakıyor ve ben kıskanıyorum !

blackgirl06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
61
12
3
34
Kızlar bir haftadır konuştuğum çocuğu biliyorsunuz aramızda 6 yaş var benden küçük.

Buluştuğumuz da kendi yaşıtı civari kızlar baktimi ben kıskanıyorum için Tuhaf oluyor o 24 ben 30 yasindayim

Hiç böyle bir duygu yaşamıştım... Abartiyor muyum bilemedim aynı durumu yaşayan varmi

Kızlar bir haftadır konuştuğum çocuğu biliyorsunuz aramızda 6 yaş var benden küçük.

Buluştuğumuz da kendi yaşıtı civari kızlar baktimi ben kıskanıyorum için Tuhaf oluyor o 24 ben 30 yasindayim

Hiç böyle bir duygu yaşamıştım... Abartiyor muyum bilemedim aynı durumu yaşayan varmi
Milletin kızına niye bakıyorsunuz,
Buluşmaya gitmişsin, sevgiline bakacağına elalem bakıyor mu diye bakıyorsun,
Sen bakma görmezsin kimseyi.

bu kadar takıntılı olma yoksa adamı kaçırırsın ..benim eşimde 3 yas küçük .bende de kompleks olmuyo değil oluyo ama önemli olan onun bağlılığı

Aradaki yaş farkından dolayı mi takıntı yapıyorsunuz. Yoksa normalde de boyle misiniz.
Insanların gözünü kapatamazsin. Bakabilirler. Bence bunda sıkıntı yok ama sizin bu düşünce tarzınız sizi çok sıkıntıya sokar. Iliskinizi yıpratır.

Sevgilisi olan erkekler daha çok dikkat çeker demişti bi arkadaşım ama öyle tipler her yerde var siz sevgilinize odaklanın bakmayın kim bakıyor falan diye karşılık göremezlerse 1-2 bakarlar sonra dönerler önlerine

Tabi insan esine biri baksa kiskanabilir ama onemli olan kiskancligini konrtol altina almak.Esin bakmadiktan sonra kizlar baksa ne olur? Eger adami bunaltirsan kosarak uzaklasir.

Belkide bu senden kaynaklaniyor sen sevgiline bakildigini saniyor da olabilirsin. Anlik icinde bi kipirti olsada hemen dusunceni degistir.Adam istemese yaninda durmaz.Seninle birlikteyse anin tadini cikar ne kendinin ne de sevgilinin gununu zehir etme. :)

Büyük mü gösteriyorsunuz ondan. El ele değil misiniz? Takıntı yapıyorsunuz bence. Kızlar niye baksın sevgilisi olan adama? Çok yakışıklı ise yaşla ilgisi yok bakılır.

Yahu dışarda gördüğüm insanlar 24 mü 30 mu ayırt edilemiyor ki. Sanki 20'ye 45 falan gibi yazmışsınız. Lütfen bu düşünceleri bırakmaya çalışın. Ben de 30 oldum yaş kompleksi yaptım sizi anlıyorum. Ama gerçekler bunlar. Genelde yaş farkının belli olmadığı yaşlar. Anınızı yaşayın. Bakanlar için de kıskananlar çatlasın diye düşünün. Emin olun bakan kızlar sevgilinizden büyük olduğunuzu bilmiyor ve anlamıyordur.

Ben niye hiç sokakta dönüp dönüp bakılacak adamlar görmüyorum? :D

Hayır yani yürürken birçok kişi istemsiz olarak anlık birbirine ya da birilerine bakar, bazen ben de bakıyorum, kadınlara da bakıyorum bana da bakiyorlar ama bu çok ilgi çektiği için olmuyor etrafa bakinirken göz takılıyor.

Abartiyorsunuz bence.

fake hesap kokuyorsun. Hemen30 yaşındayım diyorsun hemen düz sayılar bari küsürat ekleseydin.30 yaşındaki bir kadın 24 yasla cıkmaz , sorunlarrı da boyle olmaz

Bence bunu takıntı yapmışsınız.Sevgilinizin yaşı sizden küçük olduğu için.Sizin yaşlarınızda olsaydı baksalar bile pek umrunuzda olmazdı diye düşünüyorum

Kabul edın sızde kafanızda olduramıyorsunuz, ergenlıkten yenı cıkan sevgilinizi

Sevgilin bakmıyorsa mesele yok ama bence sen bu konuda komplekse meillisin çok aşık değilsen devam etme derim çünkü misal evlendiniz takarsın buna bide çevresi tetiklerse , benim eşim benden üç ay küçük kaynanam kahve tutana önce bana verdiriyo büyüğüm die 😂 üç ayı takmaya başlicam yakında bu kadın yüzünden

Sevgilin bakmıyorsa mesele yok ama bence sen bu konuda komplekse meillisin çok aşık değilsen devam etme derim çünkü misal evlendiniz takarsın buna bide çevresi tetiklerse , benim eşim benden üç ay küçük kaynanam kahve tutana önce bana verdiriyo büyüğüm die 😂 üç ayı takmaya başlicam yakında bu kadın yüzünden

Ya ne zor var insanlarda suna bak. Hic de takma citir adami aldim oturdum asagi de. :)

Arada bariz görünen yaş farkı yoksa çok da takılacak bir şey değil ki zaten yaşıt duruyorsanız sorun etmeyin. Sizde kompleks oluşmuş galiba korku da yaratmış bu durum. Siz ondan ve kendizden eminseniz umursamayın gitsin

Back