- 4 Mart 2021
- 692
- 1.341
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Engellemesi engelli kaldırması filan o kdr ergenceki.. Buna bakmayın takılmayın bile adamın derdi sizi elinde tutup oynatmak gibi sanki amiyane tabirle...Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Şu an yaz tatilimdeyim boştayım o yüzden böyle oldu sanırım birde kendi hayatıma bakıyorken bir anda engeli kaldırdı ve yazmıyor neden kaldırdı neden yazmıyor diye düşünüp duruyorum o yüzden de olabilir. Tüm ilişki boyunca yetersiz olmadığını hissettirmeye çalıştım ama ben bir şeye kızdığım anda onla alakalı hep alakasız şekilde işte maaşın düşük olduğu için böyle yaptığımdan vs bahsederdi git memur birini bul biz uygun değiliz derdi bende işte ben seni seviyorum derdim sonra hemen konuyu kapatırdı . En sonunda da ben sorumluluk alamam evlenemem diyip ayrıldı daha bir hafta öncesinde birlikte dyson süpürge almıştık yani birlikte ödeyecektik süpürge ihaleside bana kalmış oldu
Normal aklı basında bir insan bu sekilde davrqnmqz çünkü..
Ayrıca onun kendisinde duyduğu yetersizlik duygusu ona ait size değil. Bunu siz telafi edemezsiniz sorumlusuda siz değilsiniz nye her seyi yükleniyorsunız.
Duugusal hamallık yapmıssınız farkında değilsiniz.
Karsınızda yetişkin bir birey var takvim yasına göre davranmayı kendisi öğrenecek.
Sorumluluk alamayan bir insan en basında hayatınıza girmemeliydi...
Dyson süpürgeyi de size güvenerek almıs belli ki...
Ben bu adamın gram vicdan azabı çektiğini sucluluk hissettiğini filan düşünmüyorum sizde bu narsistik kişilik bozukluğuna yatkın (belkide öyle) kişiye üzülerek su güzelim yasınızı heba etmeyin
Ebeveyni gibi nereye kadr bunu çekip katlanacaktınız ki!? Size yazık.
Bırakın kendi çöplüğünde kalsın. Sizi oraya çekmesine asla izin vermeyin ve lütfen kafada gönülde her yerde bitirin. Oturup Bi mantıken düşünün lütfen.. Hatta yazın Bi yere... Kıyas yapın iyisini kötüsünü... Objektif şekilde..... kendiniz bile sonuca şok olursunuz.