Benden başka tek yumurtalığı olupta hamile kalmaya uğraşan varmı?bebiş istiyorum:(

adım adım aşılama yoluna giderken bugün iğnemin 12.gününe girmiş bulunmaktayım..
:eek: yumurtalar cevap verdi şükür 11,5 mm olmuş rahim de gebelik için çok uygunmuş.. :Saruboceq: yine pko dolayısıyla ağır ağır gidiyoruz 112,5 dozunda devam dedi doktor pazartesi gününe kadar.. pazartesi yine ölçülecek ve salı yada çarşamba gelişime bağlı aşılama yapılacak.. :Saruboceq::Saruboceq: RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın,halimizi aynı derdi çekenden başkası anlamıyor.. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. hastane dönüşü eve gelirken ve eşimle çocuk hakkında konuşurken 3tane 4-5-6 yaşlarında çocuk çıktı karşımıza.. ellerinde market broşürü abla-abi alsana dediler aldık bisürü ellerindeki bitsin diye ama görmeliydiniz dışarısı buz kesiyor üstlerinde kısa kollu badi var alt desen yarı çıplak.. içimiz gitti.. imtihan böyle bişey.. bizim olsunda üstümüzdekini çıkarıp giydirmezmiyiz hiç dedik.. onlarında anne babaları var ama onlar sokakta ya başlarına bişey gelse.. çok zor ya.. 1değil 2değiller hangi birini uyaracaksın yardım etmeye çalışacaksın.. ama ne olursa olsun hangi amaç için sokaklara bırakılırsa bırakılsın onlar ÇOCUK.. içim acıdı.. ALLAH ana babalarına akıl fikir merhamet versin..

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2 bugün tekrar kontrole gittim ve yine şükürler olsun ki 15mm olmuş yumurtam,,bugün yine 112,5 dozunu vuracağım yarın tekrar kontrol olacak.. doktoruma yarın gelirken çatlatma iğnesini de hazır bulundurayımmı dedimde gerek yok biz sana tarif edicez nasıl yapılacağını dedi.. ben kendimmi vurcam ki? anlamadım:1no2: ayrıca doktorum hamilelik için bünyen çok hazır dedi..:teytey: ALLAH'ım emeklerimizi boşa çıkarma BAYRAM HEDİYEM OLSUN O BENİM.... ne olur duanızı eksik etmeyin.. :enbuyukkk:

ve sonuna geldim... yumurta 19mm e ulaştı.. ovitrelle çatlatma iğnemi bu akşam 23.30 da vuracağım göbeğimden yarın evdeyim.. perşembe sabahı saat 11.30da aşılama yapılacak hayırlısıyla.. RABBİM emeklerimizi boşa çıkarma.. tüm isteyenlere ve bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle.. eşim için ise yarın için sadece perhiz yapması istendi.. önceki aşılamada 3 günlük perhiz istemişti diğer doktorum ve çatlatma iğnesi sonrası 24 saat sonra yaptı aşılamayı bu defa tam 36 saat sonra yapılacak..... 14 aralıkta belli olacak sonuç.. inş. olumlu olurda sizleride haberdar edeceğim ozamana kadar kendinize çok iyi bakın.. dualarınızı ihmal etmeyin..:a015::1hug::enbuyukkk:a.s.

canım inş duaların kabul olur bebişine kavuşursun allah yardımcın olsun bu arada bayramın kutlu olsun

canım inş duaların kabul olur bebişine kavuşursun allah yardımcın olsun bu arada bayramın kutlu olsun
Amin.. inş cümlemizin duaları kabul olur...:Saruboceq: seninde bayramını kutluyorum canım bu bayram bize hayırları da beraberinde getirsin inş.:Saruboceq::1hug:a.s.

canim 4 aralikta asilaman yapildi ise 6 gun gecmis, 2-3 gune kadar kanda cikabilir. benim normal yolla oldu. ben de yumurtlama gunumu ovulasyon testleri ile bulmustum. sali gun yumurtladim. bir sonraki sali kan testinde negatif cikti. ama sonraki hafta idrar testi pozitif cikti.

benim de tek tupum var. dis gebelik gecirdim. o sebple sol taraftan yumurtlasam bile tup olmadigi icin ise yaramiyor.

hamile kalmak isteyen arkadaslara preseed diye bir urun var. tavsiye ederim. gebelik kisminda preseed diye arattirirsaniz bulursunuz. ilk hamileligimde ilk kullandigim ay hamile kaldim. ikinci hamileligimde de 3. kullandigim ay kaldim ama ilk 2 ay diger taraftan yumurtlamistim. o sebeple onlar sayilmaz.

tavsiye ederim yani.

çok geçmiş olsun yanlış tedaviler yüzünden mi yumurtalığınız alındı adetiniz düzenlimi
teşekkür ederim.. adetimin ne durumda olduğunu bilmiyorum şuanda.. uzun uzun anlattım nedenlerini bu konunun ortalarında. yok yere gitti yumurtalık ama.. adetim önce ilaçsız olmuyordu yumurtalık alındıktan sonra düzene girdi sonra yine gitti zaten sonrasında da bebiş için tedavilere başladığım için adetlerim tedaviye göre geliyor..

Hallisna arkadaşım baştan beri yazdıklarınızı okudum ve sizi gerçekten tebrik ediyorum büyük bir inanç ve sabırla hayatın bu acı ve taşlı yollarında ilerliyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun,,,,,bizlerinde çok dertleri var İnşallah şu mübarek günler hatrına Allahım herkezin derdine derman olur,,,,,En kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden istiyorum sevgiler,,,,

hallisna son iki güne girdin değilmi canım 14ünde test yapacanmı
sabırsızlıkla senden gelecek müjdeli haberi bekliyoruz canım

Hallisna arkadaşım baştan beri yazdıklarınızı okudum ve sizi gerçekten tebrik ediyorum büyük bir inanç ve sabırla hayatın bu acı ve taşlı yollarında ilerliyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun,,,,,bizlerinde çok dertleri var İnşallah şu mübarek günler hatrına Allahım herkezin derdine derman olur,,,,,En kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden istiyorum sevgiler,,,,
başından beri EY RABBİM işimi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir dedim durdum bugün aşılama sonrası 8.günüm ve ben dayanamayıp kanda test yaptırdım negatif hatta 0,01senağlama doktorumu aradım daha çıkmazki çok erken dedi rahatladım ama karnım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi ve akıntılar fazlalaştı belim inanılmaz ağrıyor.. adet olcam belli RABBİM sabır versin.. hepimize bana da.. korkuyorum konuşmaktan olurda isyana kaçarsa sözlerim diye.. hayat ağır.. hemde çokkksenağlama boğazıma düğümleniyor herşey.. eşim üzülecek diye ağlıyamıyorum bile test yaptırdığımıda söyleyemedim.. adetim gelene kadar birazcık daha mutlu-umutlu olsun.. şuan karşımda uyuyakalmış.. ne sabırlı,ne anlayışlı,ne sevgi dolu RABBİME şükür.. ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hiç.. keşke..keşke elimde olsada ne geliyorsa yapsam.. sana hamileyim aşkımmm diyebilsem.. anne olamadığımdan çok senin gibi birini baba yapamadığım için üzülüyorum seni çok seviyorum...senağlama

Son düzenleme:
başından beri EY RABBİM işimi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir dedim durdum bugün aşılama sonrası 8.günüm ve ben dayanamayıp kanda test yaptırdım negatif hatta 0,01senağlama doktorumu aradım daha çıkmazki çok erken dedi rahatladım ama karnım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi ve akıntılar fazlalaştı belim inanılmaz ağrıyor.. adet olcam belli RABBİM sabır versin.. hepimize bana da.. korkuyorum konuşmaktan olurda isyana kaçarsa sözlerim diye.. hayat ağır.. hemde çokkksenağlama boğazıma düğümleniyor herşey.. eşim üzülecek diye ağlıyamıyorum bile test yaptırdığımıda söyleyemedim.. adetim gelene kadar birazcık daha mutlu-umutlu olsun.. şuan karşımda uyuyakalmış.. ne sabırlı,ne anlayışlı,ne sevgi dolu RABBİME şükür.. ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hiç.. keşke..keşke elimde olsada ne geliyorsa yapsam.. sana hamileyim aşkımmm diyebilsem.. anne olamadığımdan çok senin gibi birini baba yapamadığım için üzülüyorum seni çok seviyorum...senağlama

Canım arkadaşım kendinizi üzmeyin Rabbim okadar büyükki inanıyorumki bütün bu dualarımızın birgün karşılığı gelecek :teselli::teselli: sadece bizlere düşen sabır umarım herşey gönlünüzce olur,,,,a.s.

benimde over tümör yüzünden sol overim alındı 2 sene korunduk 2 senedir bebek istiyoruz 1 sene önce gebe kaldım fakat 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar üzerinden 1 sene geçti geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda klomene başladım umutsuzluğa kapılma tek over yeterli gebelik için ama biraz sabır istiyor ha dedinmi olmuyor maalesef umarım gönlüne göre verir rabbim...

canım allahtan ümit kesilmez seninde dediğin gibi hayat çok ağır ama napalım elden ne gelir:çok üzgünüm:
rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş hayırlısını isteyelim rabbimden ve sabredelim:teselli:
bende tedaviyi bıraktım biliyomusun bu ay iğneye geçecektik doktorum artık seninle uğraşmak istemiyorum dedisenağlamatam bir hafta oldu o kadar çok ağladımki hastaneden çıktım ağlamaktan telefonda eşimle konuşamadım şevkim kırıldı başka doktorada gitmek istemiyorum
hayırlısı olsun hep diyorum keşke sağlıklı kendiliğimizden hamile kalabilseydik benim doktorum gibilere muhtaç olmasaydık
bu günlerde geçecek inşallah kendine iyi bak:1hug:

benimde over tümör yüzünden sol overim alındı 2 sene korunduk 2 senedir bebek istiyoruz 1 sene önce gebe kaldım fakat 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar üzerinden 1 sene geçti geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda klomene başladım umutsuzluğa kapılma tek over yeterli gebelik için ama biraz sabır istiyor ha dedinmi olmuyor maalesef umarım gönlüne göre verir rabbim...

angell merhaba canım epeydir karşılaşamıyoruz nasılsın neler yapıyosun
sen haklı çıktın yadelde demişti nazanı
tedaviyi yarım bıraktı devam etmedisenağlama herkese aynı şeyi yapıyomuş benim abimin karısınada aynını yapmış bana ona gitme dedi ama dinlemedim
neyse bir musibet 1000 nasihatten iyidir anladım ama olan bana oldu
:teselli:

canım allahtan ümit kesilmez seninde dediğin gibi hayat çok ağır ama napalım elden ne gelir:çok üzgünüm:
rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş hayırlısını isteyelim rabbimden ve sabredelim:teselli:
bende tedaviyi bıraktım biliyomusun bu ay iğneye geçecektik doktorum artık seninle uğraşmak istemiyorum dedisenağlamatam bir hafta oldu o kadar çok ağladımki hastaneden çıktım ağlamaktan telefonda eşimle konuşamadım şevkim kırıldı başka doktorada gitmek istemiyorum
hayırlısı olsun hep diyorum keşke sağlıklı kendiliğimizden hamile kalabilseydik benim doktorum gibilere muhtaç olmasaydık
bu günlerde geçecek inşallah kendine iyi bak:1hug:
çok sağol canım adet olmadım ve ağrılarımda gitti şuan hiç bir his yok vücudumda.. biliyormusun geçen gece birde üstüne karabasan bastı..:1no2: çok düşünmekten oluyor dediler.. hamilesindir ondar dediler.. şuan karmakarışığım.. o doktor nasıl bi doktormuş ya ayrıca çok sinirlendim.. dediklerin olsun bir bir vildanım.. hepimizin hayırlısıyla bebişleri olsun inş hayırlı sağlıklı.. RABBİM sabır versin hepimize o güne ulaşana dek...

canım inş o müjdeyi en kısa zamanda verirsin peki doktorun bişey dedimi testi nezaman yaptırman gerekiyormuş canım allahım güzel haberlerini duyursun bize amin

canım inş o müjdeyi en kısa zamanda verirsin peki doktorun bişey dedimi testi nezaman yaptırman gerekiyormuş canım allahım güzel haberlerini duyursun bize amin
adet gününü bekle,olmazsan 1hafta bekle öyle test yap dedi.. 15aralık adet günü olmazsam 22sinde test yapacağım

bizim hayır gördüğümüzde şer,şer gördüğümüzde hayır vardır ya.. öncelikle söyleyeyim bugün 15aralık adet günüm ama gelen giden ağrım-sızım yok hayırlısı.. geçen yaptırdığım test sonrası kendime geldim yani şuan RABBİM versede vermesede kabulümdür.. daha iyi düşünebiliyorum yıkıntı olmayacağım eğer adet olursam aksine azimlenip birdaha ki ay yeniden yeni umutlara yelken açacağım sizin desteğinizle birlikte.. adet olmazsam da buradan yine sevincimizi beraber paylaşıp ne belirtiler varsa da yoksa da 9.ayımı bulana kadar paylaşacağım..hihoyyyt test yaptırdığım gün çok düşündüm; Hz. meryemin rahmine Hz. isa.yı yerleştiren O YARATICI bizi de görüyor dualarımızı duyuyor.. elbet birgün kabul edecek dualarımızı.. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki.. ruh halim karışık hissiz.. sevinme ile üzülme arasında gidip gelmekte.. sabır diliyorum hepimiz için.. önümüze çıkan tüm olumsuzluklara dayanma ve sabretme gücü..:Saruboceq:

Son düzenleme:
X