Benden 3-4 tane klonlasalar ne güzel olur

Su an yazdiklarinizi 16 aylik kizimin dagittiklarini toplayarak okumaya calisiyorum.Benimki oyuncakla da oynamiyor,koltuk minderlerini yerlere atmak dolaplari karistirmak ,kumandalari kirmak en sevdigi hobileri ,bir de aksama kadar coraplarini kac kere cikariyor bilmiyorum ayaklari ciplak vaziyette geziyor. Ben 16 yasinda abisi oldugu icin 10 dakika kadar ona veriyorum ama oda bu kucuk canavara fazla sabredemiyor.Cocuk buyutmek zor .Bir de benim 3 tane Allah hepimize kolaylik versin.Aminnnnn.

Senin bebe × 5 = benim bebe :KK61:

3 yaşına kadar yolu var diyorlar , 3ten sonra rahat edersin korkma ( kafa atasım geliyor sakin sakin ) ..e bu durumda benim 1 yılım kalmış ..sana kolaylıklar diliyorum :)
Daha 2 yılım var ha? :ruh:
Oy ben ölmüşüm...

Ay yok ilk bir kaçına hak verdim. He bu da var bu da var dedim ama bir yerden sonra kalakaldım. Kız o ne zor bebek öyle. Yok anam ben şikayet falan etmem. Allah çarpar mazallah :)
Allah sabır versin sana :)

Ama geçecek be. Öyle öyle 1 yıl geçmiş bak. Benimki de 2 buçuk aydır tam yürüyor. Kucaktan insin kollar rahatlasın dedik de bu sefer dağcılık kariyerine yöneldi. Bildiğin duvardaki peteğin üstüne çıkıp yürümeye uğraşıyor..

Artık koltuklara ora bura tırmanma zamanında ben ne yapacağım, daha ne kadar zorlaşacak bilmiyorum...

cennet bu yüzden annelerin ayakları altında galiba. Allah sabırlar versin. seneye kreşe yollarsınız yarı zamanlı eminim o zaman böyle olmaz düzelir.

Amin.
2 yaş kreş... Bilmiyorum, artık o zaman düşünürüm onu da.
İnşallah düzelir.

Benim oglum anlattiklarinizin katmerlisiydi..
Herkes cocugunun bebeklik gunlerini arar, ben gitsin gelmesin diyorum cunku suan oglumla cok mutluyum.
Kivama gelmesi 3,5 yasinda oldu, 3 yasinda duzelir gibi oldu sonra kardes geldi filan derken simdi bin sukur cok sukur super bi abi.:anne:
Oglum sabahtan aksama kadar araliksiz aglardi ki 2 yasinda cocuktu.
Disarda yerlerde surunurdu,bagirirdi ve isin kotusu herkes beni suclardi.. sen nasil annesin de bu cocuk boyle.. bas elestiren de esimdi..
Kizimsa oglumla alakasiz bi cocuk.
Sanki ikisi kardes degil,beni zorlamayan kendi halinde bin sukur.
Yemek yemesine bu kadar takilmayin, bnm oglumda yemezdi, yasitlarindan hicbir eksigi yok.
Ve acilen annenizle arayi duzeltin.
Oyle nimet elle tepilir mi?
Bn yurtdisindayim, iki cocukla kimim kimsem yok ve keske yakinimda bi aile buyugum olsaydi.

Ah gangstam gunlerdit aklimdasin bi mesaj bile atamadim kendi telasimdan

Kiyamam yaaa zor gunler geciyor , ama gececek , duzelecek

Ben uslu bir oglan anasiydim , bana herkes tadini cikar seninki gibiler sonradan aziyor diyordu sacmalamayin cocugun karakteri bu diyodum meger onlar sacmalamiyomus ben basima gelecekleri bilmiyomusum , brnimki de okula baslayinca azdi ama ne azmak
O yuzden seninki de bikac sene sonra durulacak diyim , azicik sık disini , cok zordur tahmin edebiliyorum
Acaba oyun grubuna falan mi gotursen degisiklik olur oglana da sana da
Bol sabir diliyorum kuzum

Artık koltuklara ora bura tırmanma zamanında ben ne yapacağım, daha ne kadar zorlaşacak bilmiyorum...

Ne yapacaksın? Her işin olduğunda tehlike saçacağı odanın kapısını arkandan kapatıp onu en azından gözünün önünde tutmaya çalışacaksın. Tabi yapma oğlum/kızım nidalarıyla..
Ocağa yemek koyarken aksiyonun dibine vuracaksın..

Benimki de acayip dağitiyor herseyi
Her odada hemde ama hic bantlamadim
Keyfince dagitiyor sonra icimden söve söve topluyorum :) sonra kendime sovdugume farkina varip susuyorum :KK70:
Gunde bir kac kez topluyorum son turu babaya birakiyorum o gelince topluyor :)

Ben de içime içime sövüyorum. Kendime de sövüyorum, çocuk üzerinden yine kendime sövüyorum, bazen eve bakıp söverken yine ucu kendime gelmiş filan. Aklımın içinden susarak sövüyorum öyle.

kıyamam sıze allah yardımcınız olsun 9 aylık bı kızım var dedıklerınızın hıc bırını yasamadı hep sakın bı bebektı ılk dıslerı cıktıktan sonra sımdılerde sesınıde farkettıgınden dolayı habıre bagırma cabasında oyun olarak o bıle garıp gelıyo bana napıcagımı bılemıyorum sızı okuyunca kızıma sukrettım sıze de dua ettım rabbım bıran once sakınlesmesını nasıp etsın :emir_bebek::emir_bebek::dua:

Amin..
Çok uzatmak istemedim, dahası da var. Ağlamasa bu kadar, bi de yese düzgünce yetecek bana. Napam, çekiyoruz işte nazını, eziyetini bir şekilde sabır diyerek.

Ne yapacaksın? Her işin olduğunda tehlike saçacağı odanın kapısını arkandan kapatıp onu en azından gözünün önünde tutmaya çalışacaksın. Tabi yapma oğlum/kızım nidalarıyla..
Ocağa yemek koyarken aksiyonun dibine vuracaksın..

Arka ocakları kullanıyorum zaten, boyu yetişiyor ön tarafta saplara parmak ucuna kalkıp :olamaz:
Odaları baya yoluna koydum, birkaç masa kenarı var sivri, ilk fırsatta onlari da kaplayacagim. Oldukça aksiyonlu olacağına eminim. Balkonlar alçak, esas oraya ilave korkuluk lazım. Ayh..

Kız konularını hep okuyasım geliyor ama hep üşeniyorum bacım kitap yazaydın :KK53:

Napim kız Bibi, dır dır potansiyeli yüksek kadınım, yazarak çıkarıyorum. Yoksa adama anlatsam uyuyakalıyor dinlerken :p

Valla arkadaşlar bu sıralar çocuk düşünüyordum, şu an far görmüş tavşan gibi ekrana bakıyorum. Allah yardımcınız olsun :dua:

Amiin..
İyice bi gez doy hayata. Sonra artık şansına ne çıkarsa :)

Gelen giden olsa, onun ağırlaması da ayrı dert olur, rahat ettiremedim, kafası şişti diye hayıflanırım.
Yok böyle kuzendir,yakın arkadaştır daha çok samimiyetiniz olduğu insanlar diyeyim. Öyle insanlar ayıp aramaz hem gelir bebeği sever hem sizi biraz rahatlatır hem böyle psikolojinize iyi gelir. Vallahi yakın olsam gelirdim:rolleyes:

X