kuzucukkk vazgeç bu sevdadan amanın havasını yesinlerr.....benim içimdeki cadı ruhumu uyandırmasın adamı yolarım...senınle egosunu tatmın edıyor....sana karsı ılgısı alakası olsa varya coktan mesaj yagmuruna tutulurdun sen konuyu acacaksın ...baslayacak sana kıvırmalı laflar saymaya kalbın gonlun kırılacak bı bakmıssın msnden de engellemıs....sana umıt verdıgımı dusundum vs der bıde amanın bırak .....havam batsın de kuzummmmm.....o yazmazsa yazma o yazarsa ıyıyım cıkmam lazım de o cevab vermeden tak kapat:)bak nasıl aranılan kız oluyosun....ayrıca calısılan yerlerde bole sacma ınsanlar olabılıyor..bende stand hosteslıgı yaparken kı ben evlıyım ..bana salak bölge müdürü şirket numarası harici numarasını zorla vermeye çalışıyor..iyide diğer numaranız var bir problem olursa ulaşırım dediğim halde olsun 7/24 arayabilirsin ,lütfen çekinme diye tutdurmuşdu cevabım ben gündüz saatlerinde çalışıyorum sizi gece çalışıyor olsaydım da iş gerekçesiyle arardım dedimmm lafı soktum...bunlar artistik yapıcam diye uğraşan takımından.....müdürünü yoldurtmasınlar banaaaaaaaaaaaaaaa.........ayyyyyyyyyy unut gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Son düzenleme: