Merhaba Dilek ,
yazdıklarını msn konuşmalarınızı okudum bir bir..
Hani demişsin ya duymaya hevesliyse söyleyecekleri de var diye ,
evet mutlaka söyleyecekleri vardır.
ama olumlu olumsuz hazırla kendini.
çünkü bu erkek 30 lu yaşlarda , zamanında bir sürü tecrübe sahibi olmuş anlattığı kadarıyla.
senin söylemene gerek kalmadan anlamıştır zaten hislerini diye düşünüyorum.
ama gel gör ki sana karşı senin hissettiğin duygularda bir karşılık vermeye hazır değil gibi geldi bana.
nedenini sorarsan , bu adam açık konuşan biri ve kendine güveniyor bu nedenle de cesaret sahibi , az çok kadınları da tanıdığına eminim.
Çok çok özür dileyerek ve affına sığınarak benim erkekleri tanıdığım oranda şunları söyleyebilirim ki.
Bu yaştaki bi insan eğer çapkın olarak yada ıssız adam diyelim (bu ara ancak bu kelime açıklayabilir herhalde bazılarını) değilse ciddi bir ilişki peşindedir ve direk konuya girer beklemeden.
Ama henüz hiçte öyle bir durum yok gördüğüm kadarıyla , bana kalırsa o senin ona yaklaşımından , senin kendini çok güzel ifade edip yanındakilere güzel sohbet yaklaşımından etkileniyor , gençsin de , gençliliğin verdiği çok güzel bir enerji var , güzel bi bayansındır da ayrıca. Hangi erkek kendinden yaşça çok genç , güzel , eğlenceli bir bayan tarafından beğenilmeyi arzu etmez ki?
Bana kalırsa durul biraz.
Biraz suskun kal..
Biraz da o söylesin sen dinle tarafsız , sen gözlemle onu.
Duygularını bir müddet sakla..
Bakalım karşı taraf seni özleyecek mi , seninle konuşmak isteyecek mi , hayatının ilerleyen zamanında seni bir dost , bir arkadaş belki de bir aşk olarak görmek isteyecek mi?
Onunla paylaşımların senin için belki bir flört gibi , heyecan verici ama flört dönemini farklı yaşıyor olabilir yaş gereği , yaşam tarzı gereği..
Bu arada sen kendini gerçekten çok güzel ifade eden birisin söylemeden edemeyeceğim.
Yazarak o kadar güzel anlatabiliyorsun ki , çok uzun yazıyorsun ama sıkılmadan okuyorum yazdıklarını , güzel bi yeteneğin var bence , içten , doğal ve açık olaman da cabası..
Hakkında hayırlısı olsun canım a.s.