Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutsuzluk, aile sorunları kendini yanlız hissetmen, bence seni anladıgını düşündüğün o kişiye daha yakınlaştırıyor, şimdi aradaki yaş çok az gibi gelsede sana emin ol zamanla dağ gibi olacak, bende yazdıkarından sana ilgisi yok ama senin ona olan ilgin hoşuna gidiyor gibi algıladım.Begenildiğini bilmek herkesin hoşuan gider heleki daha genç birinini ilgisi erkekleri mest eder.Bu seni cesaretlendirmesin çunku onun için geçici bir durum olur, Zor olacak muhakkak ama en güzeli kendini geri çekmek ve sonradan olabilecek pişmanlıklarının önüne geçmek...benneyaptımki
bazı şeyler sadece kalple düşünülür onla halledilmeye çalışılır ..ne yazıkki bi zkadınlar için geçerli bu -tatlicadiarzu- erkekler yürek açısından düşünmezler ..
Ben sana gercek bır ornek verıyım, annemle babamın arasında 11 yas var 30. yıl donumlerını yenı kutladık.
nıye bılmıyorum senın mutlu olmanı ıstıyorum olumlu bıseyler olsun ınsallah
bence msn e girdiginde de kişisel iletine imalı sozler yazma .. egosunu şişirme su adamınkötükedihüso
biraz daha olgun konusmalısın .o yazmadan asla yazma konusken konuyu asla aşka getirme .
uzulmeni istemem:1no2:
ya sadece ben mı boyle hıssedıyorum bılmıyorum ama ben msn gıbı facebook gıbı seylerı bende kullanıyorum ama bırıne ozellıkle ondan hoslanıcamı soylıceksem yuzyuze soylemeyı tercıh ederım. o anda yuzunun nasıl oldugunu, tavrını nasıl tepkı verıcenı gormek ıcın.
eger cesaretını toplayıp ona acılıcam dıyosan bunu onu bı sonrakı gormende yuzyuzeyken yap
bu benım fıkrım tabı sen bılırısın
Bu yaşıma geldim evli barklı kadınım hala annemden azar işittiğim olur.20 yaşımdayım hala çocuk gibi azar iitiyorum kadından!):çok üzgünüm:
ve artık çıkıyom.bu akşamda bölece bişi olmadan geçti bitti...
müzik açamam ama zaten bende yeni tel alıam için modelleri falan araştırıyordum iletime böle bişi yazdım
ya ardkşlar telefon alıcam ama model bulamıyorum.hem kamerası 3.2 olsun,mp3ü süper,hemde smblyn modelli ama böle bi model yok!
:) eh artık buradanda kendine bi anlam çıkartmaz yanlız eğer bişi yazarsa fazla kalamam çünkü annem gene bağırıp duruyor ((
hey gidi eskiden arkası yarınlar vardı. Bu süre şimdilerde git gide uzuyor mu ne?Hergün pembe dizi izlermis gibi buraya bakiyorum:dance:
Bugünde bir gelisme yok,jeyyar ondan hoslanan kizi farkediyor ama belli etmiyor,zavalli isavra hergün oldugu gibi yine düsünceye daliyor..Aksam oluyor isavra jeyyar ile karsilasiyor,tam isavra konuya girecekken ,eve isavranin Hanimi olan Tamara giriyor.
kaydirigubbakcemile3::kaydirigubbakcemile3
Dilek artik bitir bu isi yakaydirigubbakcemile
Sonunu merak ede ede bir hal olduk,hani gecende yazdim ya sana,adam gelince sorar ise deki birinden cok hoslaniyorum ama tuhaf bir adam de..Neden derse güvenemiyorum,oyunmu oynuyor yada ciddimi kestiremiyorum dersin:1no2:
Yani ona onun negatif huylarini sirala..::jeyyar:
Bir insani bastirmak istiyorsan önce onu kendi silahi ile vuracaksin:)
aaaaaaaaaaaaa durun çok önemli bişeyi unuttum msn konuşmalarında hani adama ağız açtırmıyordum o ara dilek seninle bi anlaşma yapalım demiş.
eğerki denk gelirsek ona baklanın ne oldunu sen biliyorsun.o yüzden konuşmaya gerek yok desem ve şu anlaşma neymiş.şartlarını söyle.ve karşılığında ne istiyorsun diye sorsam? çok cesur bi çıkış olurmu?
ve o akşam msnde saçma die kestiğim kısımda bi konuşma vardı.ona ayrıdlığın kız ardkşın o resimdemiydi die sordum.bi resmi kaldırmıştı topluluk halinde çekilmiş bi resim.oda bnm hayatımdan bir sürü kii girdi çıktı.izleri kaldı ama hiç biri için üzlmüyorum ben önüme nakıyorum demişti.bende aynen bendensin demiiştim.ona bende ilişkilerime başlarken çok ii düşünürüm aylarca.ve ayrılık kararını alan hiç ben olmadım hep kendimden emindim demiştim.oda söyleyeceklerin bitimi başka bişi kaldımı demişti.bu lafımda sanki ona msj gibi olmuş aslında..CADIARZU
ya aslında açıkça desem...
çeşke sen böyle oyun oynamasan,herşeyi açık açık konuşabilsek desem....
çeşke diyebilsem....:teselli: