Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de böle düşünüyorum ...bence onda bir şey yok...seni kendine hayran küçük kız olarak görüyor olabilir, muhtemelen bu da hoşuna gidiyordur.
Konu çok uzun, biri bana özet geçsin lütfen. Ben hasta ve yaşlı bir kadınım
2 -kız...cenesi düşük ,ilgiye ihtiyacı var
allah ileğini vermesin.doğru çenem baya düşük! kaydirigubbakcemile3
bu arada hepinize teşekkür ederim.hepinizle aynı fikrdeyim.bu adam beni süründürmeye çalışıyor.ha bu arada zaten yeterince uzun oldu dahada uzatmıyım die yazmadım ama bi kaç şüpheli hareketide oldu.mailin bi tanesinde işte kız ardkşım yok.msn nie boşta kız arkdşım yok die boştadır belki.sen bnm gözümde küçük bi kız deilsin kocaman bi genç kızsın.beyzademizde biraz kaşınıyor aslında.heleki o yemek tam şey oldu.resmen başbaşa yemek yedik yaa
neyse normalde şuan msne gelir ama yok demekki işleri uzadı.9da çıkar işten.10da falan msne gelir.zaten o sattede ben msnde olamam.beklesin dursun odun.1.5 senedir ben sürünüyorum birazda o sürünsün! :1closedeyes:
ceb numaram var.çok merak ediyorsa dilek gel buluşlım der bana.o zaman bakarız.
ben dün resmen şiir okudum adama.yani hakikaten bi seni seviyorum demediğim kaldı.artık o yapsın bişiler.beni süründürmeye çalışıyo ama sürürnen kendisi olucak yani :1closedeyes: