canım hikayeni okudum sonucunuuda meakla bekliyorum
sana söylemek istediklrime de gelirsek sen çok belli etmişsin zaten ona karşı hislerini
ama bence oda sanki boş degil gibi nedeniise
bir seninle zman geçirmekten kaçınmamiş yemek olsun pc başında olsun eger onun aklındanda öyle şeyler geçmeseydi bence seninle zman geçirmezdi ve yemekte arkadaşından telefon gelicence
hiç stajer kız o yemege çagırdı lafları felan senin tepkini sınamışta olabilir bu laflarıylaa
ama tabiiii tam terside olabilir
arkadaşlar yazmışlar çok üstüne düşme bende katılıyorum ama birdende msnden silip mesajlara cevap vermemekte resmen ondan bişey görmedigin için kaçmış olmandır buda fazlasıyla dikkat çeker
üstüne çok düşme ama kaçmada sadece ondan bişiy gelene kadar arkadaşca davran ve çok içine düşme
bugün yada sonra görüştügünüzdede yo ne baklası der geçiştirirsin
inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır ya arkadaşça yada sevgülüce
açıkçası yemeğe çağırdığında kankam ve sevgiliside öle demişti.dilek bu adamda bişiler var sanki diye.ama stajer lafı ve ilerde x abim demişti dersin lafında resmen beni sınadı aslında.ama bene hiç tepki yok.belli etmedim bozulduğumu ama bozuldum yani.msnden silmedim.ama hep çevrımdışıyım şuan ve o hala yok.dikkatimi çekti nedense.yarın okulda sınav var.ancak çrş akşamı 11gibi msnde grşbiliriz belki.o bişi yazmadan yazmam ama bişi sorarsada ne baklası der aaayy gene annem çağırdı der kaçarım artık :1closedeyes:
kızlarr bu arada günlük burcum bile zamana bırak diyor bana :))
Bugün herşeyi içinizde biriktirerek bir yerlere varamazsınız. İçsel sesinizin doğruluğu, çevrenizdeki olayalara bakış açınızı olumsuz etkileyebilir. Güvensizlik duygusu yaşadığınız zaman, herşeyi zaman bırakın ve bekleyin. İlahi adalet size istediğiniz sonucu verecektir. Adalet duygunuzla bugün içli dışlı olacaksınız.