Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANALİZ RAPORU
1-Adam...sengözlerimebaksanab mevki iyi ,gelir iyi karizma yerinde yani elini sallasa ellisi ve bence elli değilse bile 20 garanti var...ve ilgiden hoşlanıyor senin ilgini çektiğinin farkında oynuyo..dikkat böyle tipler birtaneyle yetinmez..moralin bozulmasın ama sna göre değil okuduklarımdan ve hayat tecrübemden bu kanıya vardım
2 -kız...cenesi düşük ,ilgiye ihtiyacı var kaydirigubbakcemile3
aman yolun daha basıdasın 20 yasındasın kapılma kendini cek ve aslada itiraf etme
okuyamadım canım hepsini ya..kafamçokkarıştıüzgünüm...benneyaptımki başka bi topikde inşallah yorumlaşırız..a.s.
Hımmmmm.......!Ya cnm adam anlamış zaten, ki senden belli etmişsin oldukça..Zamanla ne olur göreceksin artık...
Sen niye, adam kesinlikle benden hoşlanmıyor biliyorum, diyorsun?
Sizin birşeyleri net olarak anlatmanız gerekmiyor; o zaten herşeyi hissediyor.
Ama böylesi hoşuna gidiyor bence. Sizi konuşmanız için bir şekilde yönlendiriyor.
Sanki işin eğlencesinde. Bence uzak kalmakta en azından daha fazla ilgilenmemekte
fayda var. Bakalım gerçekten ilgisi varsa bu kez o dile getirir.CADIARZU
Dileeekkk Yavrucum ablasi bitanesi,annem bak iki seyine kiziyorumklava:
1-Bu tür erkeklerle cok gevezelik yapmayacaksin(cocukca yani)
2-Olgun bir kiz gibi davranacaksin ki(bu tipler olgun kisilikleri cok severler)
3-Arada simariklik yaparsin,muhabbet edersin tamam,da hergün hergün cocukca konusmak bütün erkekleri bogar..Muhabbetine yetisemez..
4-Msn konusmalarina baktin adam 6 kelime yazmis masallah senin dil papuc gibi konudan konuya atlamissin..Adamin o 6 kelimeside havada ucusmus.
5-Biraz kendini geri cek (ablalarinda bunu diyor)ama onu denemekten,de geri kalma.
Hoslandigini belli etmissin zaten yada kurnaz adam anlamis biraz.
6-Böyle odunlar havali olur ondaki havadan sende,de olsun be yavrucum demi..şakkıdı
ahaha en az benimki kadar uzun yazmışsın.rekorumu mu geçmeye çalışıosunsırnaşık şey
bide kusura bakma ama cok sacma geldi bana bunlar,ortaokula mı gidiosun?ağırdan sat kendini yani.bence bişi olmaz aranızda...