• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Annen, kuzenin çok övünce aklına kazınmış. Annen bu o diyene kadar fark bile etmemişsin.
Biraz zaman geçsin unutursun.
Evet haklısınız belki de ondan oldu. Çünkü salona ilk girdiğimde onların masasından başka bir abi baya baktı ben o abiyi x kişisi sanmıştım meğer onun karşısında oturan abiymiş x kişisi :KK70:Sonra anneme sordum hangisi diye bakıyım dedi şuradaki saçlarını uzatmış diyince ben öteki bakan abiyi unutup radarları benimkine çevirdim bir daha da gözümü alamadım adamdan ya...

Saygı değer kk hanımları... Annemle konuştum. Asla olmaz asla diyip durdu. Oysa çok beğeniyordun onu dedim evet efendi çocuk ama sana olmaz çok yaş farkı var dedi... Bu hikaye başlamadan burada bitti 😔 artık kalbimize gömeceğiz ne yapalım...

Saygı değer kk hanımları... Annemle konuştum. Asla olmaz asla diyip durdu. Oysa çok beğeniyordun onu dedim evet efendi çocuk ama sana olmaz çok yaş farkı var dedi... Bu hikaye başlamadan burada bitti 😔 artık kalbimize gömeceğiz ne yapalım...
10 yaşta ne var ki. sırf yaş yüzünden mi böyle bişeyi heba ettiniz. ilerde çok pişman olcaksınız söyliyim. ama sizin hayatınız, yaşayın görün:KK14:

10 yaşta ne var ki. sırf yaş yüzünden mi böyle bişeyi heba ettiniz. ilerde çok pişman olcaksınız söyliyim. ama sizin hayatınız, yaşayın görün:KK14:
Annem bu kadar olmaz dedikten sonra ben ne yapsam boş annem olmaz dediği için teyzemde kuzenimde bana yardım etmez 😔 yoksa ben çok istiyordum ama annem çok seçici bir insan bu kadar seçicilikle beni kime verecek çok merak ediyorum.

Annem bu kadar olmaz dedikten sonra ben ne yapsam boş annem olmaz dediği için teyzemde kuzenimde bana yardım etmez 😔 yoksa ben çok istiyordum ama annem çok seçici bir insan bu kadar seçicilikle beni kime verecek çok merak ediyorum.
daha yaşınız genç, siz elinizden geleni yapın da muhakkak kalbinizin sesini dinleyin,
su akar yatağını bulur

daha yaşınız genç, siz elinizden geleni yapın da muhakkak kalbinizin sesini dinleyin,
su akar yatağını bulur
Şüphesiz öyle. Vardır bir hayır diyorum. Benim yaşımdayken birinden hoşlanmak o kadar normal ki annem bunu kabullenmek istemiyor. Çocukmuşum gibi davranıyor. Oysa benden bir iki yaş büyük ama gelin olmuş kızları o kadar önemsiyor ki. Evlenince ne olacak diyor bana ama evlenmemiş kızının lafını evlenmiş olan başka birinin lafından daha az önemsiyor. Ciddiye bile almadı beni kızıp durdu yürü git şurdan diye.

İşin sırrı takım elbise diyebilir miyiz hojam?

Yo dostum yo tek başına takım elbise değil. O da bir etken tabi ama asıl mesele düğün ortamı. Birbirinin gözüne bakıp dans eden bir çift, neşe içinde halay başı olan doblo sahibi enişte, saçındaki bir kilo sprey ile mezdeke oynayan görümce, kafam kadar bileziği gururla gelinin koluna geçiren kaynana. Adeta bir masal şehri, büyülü bir karnaval. Bu ortama maruz kalan bekar kızlar büyüleniyor. Aynı şeyleri yaşama arzusu ile etrafa bakınırken gördüğü ilk pipiliye aşık oluyor. Anlıyor musun?

Aşık olmak için bahane aramışsınız.yaş 21 olur böyle seyler.
Eğitim durumunuz nedir.bence evliliği fln bir kenara bırakıp kariyer planlayın.bu yaşlar geri gelmiyor

Aşık olmak için bahane aramışsınız.yaş 21 olur böyle seyler.
Eğitim durumunuz nedir.bence evliliği fln bir kenara bırakıp kariyer planlayın.bu yaşlar geri gelmiyor
Üni 3. Sınıfım. Evlilik ha diyince olmuyor zaten ben kariyerimi de devam ettiriyorum iki üni okumaya çalışıyorum. Ama birini her zaman böyle sevemiyorsunuz yani kalbiniz herkese böyle çarpmıyor. Bugüne kadar ona ulaşamadım diye hiç üzülmüyordum yani hep ondan hoşlanmanın kıpırtısı vardı içimde ama annem böyle tepki verince baya üzüldüm.

Kızzz ben bile heyecanlandım vallahi okurken. Aklıma benım de o yaşlardaki heyecanlarım geldi :) allah gönlüne göre versin canım

Vurulmak değil sen aşırı heyecan yaratmış sende
O sana ulaşmazsa sen ona ulaş
Ekle tanımak istiyorum de ne fark eder

Ya küçük olduğunuz için adamın sizi istemeyeceğini düşünmenize çok şaşırdım. Çünkü tam tersi o sizin onu istemeyeceğinizi düşünmeli.
Nasipse annem hayır dese bile olur. Ama nasip değilse annen de kuzeninde uğraşsa olmaz. (İnançlı bi insan olduğunuzu düşünerek yazıyorum)

31 yaşında olsaydın 41 yaşındaki biriyle olman normal olabilirdi ama 21 ve 31 bana mantıklı gelmiyor. Ben de senin yaşlarındayım ne kadar olgun olursak olalım o yaşta biriyle anlaşmak çok zor olur bence. Ayrıca şu an sadece hayranlık duyduğunu düşünüyorum. Geçici bir durum

Kuzum daha yaşın çok küçük tecrübelerle sabit olarak söylemeliyim ki sen o adamı değil zihninde yarattığın adamı sevdin ve görünce birazda karizmatik geldiyse o zihnindeki adam ile o adamı birleştirdin ama o işler öyle değil tanıma fırsatın olsaydı bence soğursun bundan kesinlikle eminim

Merhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzden :KK43: O aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Okurken gülmekten kendimi alamadım. Sanki 14 15 yaşında bir kız yazmış gibi... Sizin tutulduğunuz şey adamın dış görünüşü. Şu devirde kimseye güven olmazken siz nasıl tutulabiliyorsunuz aklım almıyor. Gelip geçici :d

Eşim benden 5 yaş büyük ama ben 10 yaş büyük olmasını isterdim. Her zaman olgun insanlardan hoşlandım ağırbaşlı geldikleri için belki de... Yaşa takılmayın derim ben 🌼 ama siz anlatılanlardan çok etkilenmişsiniz bendede olurdu gençken😂 bi oturup konuşsanız belki de hiç düşündüğünüz gibi olmayacak

Back