o şarkı su an mahkemelik valla görünce yazayim dedim, telif yüzündenSiz bilirsiniz, o halde bol bol kalbime gömerim o zaman dinleyin:) Ya da küçük bile olsa bir ihtimal için hislerinizin peşinden gidin ki yıllar sonra böyle ilk görüşte vurulduğum biri vardı bir daha hiç öyle hissetmedim deme olasılığını ortadan kaldırın. Karar sizin :)
siz daha 21 yasindasiniz ne istediğinize karar verdiğinizi zannediyorsunuz ama 3-5 yil sonra simdi düşündüklerinize bakip ben ne cahilmisim cocukmusum diyeceksinizAma benim aradığımda ne istediğini bilen biri. Adam evlilik düşünüyor sevgililk değil...
Bence ya adim.atin ya unutun platonik takılmayın
Onu kafanizda cok mükemmellestirmissiniz bileEvet işte tanıyıp sevmek lazım bunun için. Bende hislerim varken onu tanımak istiyorum. Muhtemelen o da bir şeyler hissetmediği insanla sadece yemek için falan evlenmez. O da seveceği birini bulup ömrünü sevdiğiyle geçirmek istiyodur muhtemelen. Yanında bir de düzen istediğinden evlilik düşünüyor olabilir tabi.
Adamı biz tanimiyoruz siz bile tanimiyorsunuz sadece duydugunuz kadariyla kafanizda idealize ediyorsunuz
Belki adam evlenmeye sadece yasim geldi evde karim olsun cocugum olsun diye bakiyordur ama hovarda midir, evlenmeyi kilif olarak kullanip baska kadinlarla mi gorusecek ne kadar sadik, ne kadar dusunceli, ne kadar ozverili, aska sevgiye bakis acisi nedir? Bunlari bilmiyorsunuz
Dedigim gibi ya tanisin konuşun netlestirin durumu ya da hiç uğraşmayın silip aklınızdan, önünüze bakin
Söylemleriniz sanki 30lara gelmissiniz erkekleri ilişkileri cozmussunuz de artik evleneyim moduna girmis gibi çok arabesk geldi
Ayaklarınız yere bassin önce daha adami sosyal medyada bile bulamamissiniz