• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Siz bilirsiniz, o halde bol bol kalbime gömerim o zaman dinleyin:) Ya da küçük bile olsa bir ihtimal için hislerinizin peşinden gidin ki yıllar sonra böyle ilk görüşte vurulduğum biri vardı bir daha hiç öyle hissetmedim deme olasılığını ortadan kaldırın. Karar sizin :)
o şarkı su an mahkemelik valla görünce yazayim dedim, telif yüzünden
Ama benim aradığımda ne istediğini bilen biri. Adam evlilik düşünüyor sevgililk değil...
siz daha 21 yasindasiniz ne istediğinize karar verdiğinizi zannediyorsunuz ama 3-5 yil sonra simdi düşündüklerinize bakip ben ne cahilmisim cocukmusum diyeceksiniz
Bence ya adim.atin ya unutun platonik takılmayın
Evet işte tanıyıp sevmek lazım bunun için. Bende hislerim varken onu tanımak istiyorum. Muhtemelen o da bir şeyler hissetmediği insanla sadece yemek için falan evlenmez. O da seveceği birini bulup ömrünü sevdiğiyle geçirmek istiyodur muhtemelen. Yanında bir de düzen istediğinden evlilik düşünüyor olabilir tabi.
Onu kafanizda cok mükemmellestirmissiniz bile
Adamı biz tanimiyoruz siz bile tanimiyorsunuz sadece duydugunuz kadariyla kafanizda idealize ediyorsunuz
Belki adam evlenmeye sadece yasim geldi evde karim olsun cocugum olsun diye bakiyordur ama hovarda midir, evlenmeyi kilif olarak kullanip baska kadinlarla mi gorusecek ne kadar sadik, ne kadar dusunceli, ne kadar ozverili, aska sevgiye bakis acisi nedir? Bunlari bilmiyorsunuz
Dedigim gibi ya tanisin konuşun netlestirin durumu ya da hiç uğraşmayın silip aklınızdan, önünüze bakin
Söylemleriniz sanki 30lara gelmissiniz erkekleri ilişkileri cozmussunuz de artik evleneyim moduna girmis gibi çok arabesk geldi
Ayaklarınız yere bassin önce daha adami sosyal medyada bile bulamamissiniz

Aynısının tıpkısını kuzenim yaşadı. Hatta omda adam kuzenime bu kadar bile bakmamıştı. Bu arada şehirler de farklı yani. Neyse kuzenim düğünü olan arkadaşını aradı. Dedi ben aşık oldum bizim aramızı yapmak durumundasın. Şu an evliler bir de oğulları var. Hayırlısı diyorum.
Yarın kuzenime aramızı yapmak durumundasın diyorum 😂 ah keşke olsa keşke...

Bulsam da sonra olumsuz olursa baya bi üzülürüm ki muhtemelen olumsuz olur. Cidden baktı yani düğünde sürekli ama bakmakla yola çıkamam. İstese o da beni bulurdu hemde o çok rahat bulurdu mesleği sebebiyle. Yani istememiş ki bulmuyor 😅
Ne isle mesgul

Düğünlerde aşık olduğumuz adamlarla sevgili olsaydık bir düzine kocamız olurdu anacım. Düğün ortamı büyülüdür. Mahmut abiyi Meriç berk gibi gösterir insana. Bir başka düğüne katıl bak anlayacaksın mevzunun adamla alakalı olmadığını.
Meriç berk fghjnkkkk

Düğünlerde aşık olduğumuz adamlarla sevgili olsaydık bir düzine kocamız olurdu anacım. Düğün ortamı büyülüdür. Mahmut abiyi Meriç berk gibi gösterir insana. Bir başka düğüne katıl bak anlayacaksın mevzunun adamla alakalı olmadığını.
İşin sırrı takım elbise diyebilir miyiz hojam?

kuzeninin arkadaşının yaşını vs bildiğine göre zaten bu planlanmış bir görüşme gibi olmuş

eğer isteseydi haber gönderirdi kuzeninle

Bu doğru 😂 ama hiç bir düğünde gördüğüm adam bir ay hayalimde kalmadı vallahi

kuzeninin arkadaşının yaşını vs bildiğine göre zaten bu planlanmış bir görüşme gibi olmuş

eğer isteseydi haber gönderirdi kuzeninle
Biz birebir görüşmedik ki yani tesadüfen karşılaştık o beni tanımıyor 🤷🏻‍♀️

Kuzenine sorsana kaybedecek ne var. Tanıştırsın sizi. Olmaz mı.
Kuzenim de 30 yaşında yani büyük olduğu için ve abi statüsünde olduğu için utanırım diyemem :/

İşte kuzenime desem olur belki ama 31 yaşında adam beni ne yapsın çok çekiniyorum asla istemez yani bence o :KK43: bide sonra kuzenime rezil olduğumla kalmayayım
canım bende nışanlımla tanıştığımda 21 yaşındaydım oda 31 di:) bende çok tereddüt ettim başlarda benden sıkılıcak çocuk gibi gelicem ona diye ama asla böyle olmadı. Hatta bazen laf arasında benim hatun çıtır, kaptım çıtır hatunu diyip hoşuna bile gidiyor. Hala birlikteyiz ve çok iyi anlaşıyoruz, erkeğin yaşının büyük olması bir yandan iyi ancak olgunlaşıyorlar:) Aşk ne yaşa ne boya ne posa nede millete bakıyor. Sevgi olunca bunlar sadece ufak rakamlar oluyor.

canım bende nışanlımla tanıştığımda 21 yaşındaydım oda 31 di:) bende çok tereddüt ettim başlarda benden sıkılıcak çocuk gibi gelicem ona diye ama asla böyle olmadı. Hatta bazen laf arasında benim hatun çıtır, kaptım çıtır hatunu diyip hoşuna bile gidiyor. Hala birlikteyiz ve çok iyi anlaşıyoruz, erkeğin yaşının büyük olması bir yandan iyi ancak olgunlaşıyorlar:) Aşk ne yaşa ne boya ne posa nede millete bakıyor. Sevgi olunca bunlar sadece ufak rakamlar oluyor.
Yaş sorununu aştım ama adamla tanışabilmem için kuzenimin hani kanka sana bi kız göstereyim beğenirsen bi tanışın demesi lazım 😂 ama ben bu meseleyi kuzenime desem kuzenim bana bi tarafıyla güler, saçmalama der diye korkuyorum 😂 kaç yaş büyük senden falan derse yani bana baya bozulurum

Annen, kuzenin çok övünce aklına kazınmış. Annen bu o diyene kadar fark bile etmemişsin.
Biraz zaman geçsin unutursun.

Back