- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Çok sevgili kk güncelleme yapıyorum size bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?