• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Çok sevgili kk güncelleme yapıyorum 😅 size bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?

Çok sevgili kk güncelleme yapıyorum 😅 size bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?
Aaa vaaayy bee :KK36: sizin adınıza çok sevindim hayırlısı olsun :KK8:

Aaa vaaayy bee :KK36: sizin adınıza çok sevindim hayırlısı olsun :KK8:
Teşekkür ederim ama oğlanın ne demek istediğini hiç anlayamadım. Bir hafta sonraya kadar haber gelmezse olumsuz diye düşünmem gerekir değil mi? Çünkü bir hafta haber gelmezse istemiyor demektir yani 🙄

Asıl ben düşüneceğim deyin şimdi de haber yollarsa tamam diye.
Vallahi aşırı sinirlendim öyle demesine sanki benim kararıma bağlı olup olmaması der gibi hiç hoşuma gitmedi yaa. Eğer haber gelirse ben de düşüneceğim mi diyeyim yani

Akışa bırakın, bir şey düşünmeyin.
Tam umudu kestiğiniz anda size kapı açılmış işte şahit olmuşsunuz. Hayat.
Beraber olmanız gerekiyorsa hiçbir şey engel olamaz.
Düşünmeyin.
Olumsuz düşünüp kendimi buna hazırlamaya odaklıyorum sürekli ve bu bütün günümü mahvediyor. Haklısınız düşünmemeye çalışmam gerek ama bu merak insanı bırakmıyor :(

Haber gelene kadar adım atmayın çok hevesli gibi görünmeyin yani en azından belli etmeyin 😜

Düşünmek istemesi normal bence. Sonuçta büyüklerin araya girmesiyle tanışma olacak, bu da ciddi birşeyler olması demek. Siz 21.cocuk 26-27 desek, erken die düşünüyor olabilir. Bu yaş erkek için küçük bir yaş çünkü. Keşke araya birileri girmeden tanışabilseydiniz. Olumsuz düşünmeyin zaten sizi beğendiyse tamam diyecektir

Vallahi aşırı sinirlendim öyle demesine sanki benim kararıma bağlı olup olmaması der gibi hiç hoşuma gitmedi yaa. Eğer haber gelirse ben de düşüneceğim mi diyeyim yani
Tabiki öyle de. Karar mercii o mu yani. Ona da düşüneceğinin haberi gitsin

Haber gelene kadar adım atmayın çok hevesli gibi görünmeyin yani en azından belli etmeyin 😜
Benim onunla irtibatım yok zaten 😅 teyzemlere falan da sormam yani ne oldu ne oldu diye bir haber gelse söylerler zaten aynen

Olumsuz düşünüp kendimi buna hazırlamaya odaklıyorum sürekli ve bu bütün günümü mahvediyor. Haklısınız düşünmemeye çalışmam gerek ama bu merak insanı bırakmıyor :KK43:
Teyze kişisi neden x i sana yapayım mı diye sordu ki düşünecekse? Ben çocuk teyzeye söyledi o iletti sanmıştım

Düşünmek istemesi normal bence. Sonuçta büyüklerin araya girmesiyle tanışma olacak, bu da ciddi birşeyler olması demek. Siz 21.cocuk 26-27 desek, erken die düşünüyor olabilir. Bu yaş erkek için küçük bir yaş çünkü. Keşke araya birileri girmeden tanışabilseydiniz. Olumsuz düşünmeyin zaten sizi beğendiyse tamam diyecektir
Evlenmeyi bir iki senedir düşünüyormuş bildiğim kadarıyla. Evet büyükler arada olunca ulaşmak cevap almak da bir asır sürüyor gerçekten

Teyze kişisi neden x i sana yapayım mı diye sordu ki düşünecekse? Ben çocuk teyzeye söyledi o iletti sanmıştım
İyi bir çocuk olduğu için teyzem aracı olmak istedi bizim uygun olduğumuzu düşündükleri için

Düşüneyim demesi çokta abartilacak kötü bi söz degil
Sonuçta evlilik bu
Bir hafta bekleyin
Teyzeye ve kuzene sormayin asla
Görüşmek isterse dönüş olumlu olursa sizde düşüneyim demek yerine, yüz yüze görüşmeyi uzun bi tarihe atın hemen gün vermeyin

Dünya tersine dönmüş. Eskiden kızlar düşünmek isterdi.
S.lak galiba. Bu işte düşünecek bişey yok. Önce tanışırsın sonra duygularına bakarsın.
Evet sevinecek bişey yok şu an için.
Biz yine de şurada durup müjdenizi bekleyelim bari.

Teyze sizin teyzeniz değil mi.keske Önce ona sorsaydı tamam derse sizin fikrinizi alsaydı.insallah Hakkınızda hayırlısı olsun :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Düşünmek istemesi çok doğal. Büyükler işin içinde olunca olaya ciddi bir boyut geliyor. Mantıklı ve olgun bir cevap vermiş. Esas hemen tamam derseydi korkun derdim. Enine boyuna tartması gerek. Maddi manevi kendini ölçmesi hatta belki de sizi sorup soruşturması gerek.

Olumsuz duygulara kapılmadan sakince bekleyin. Herşeye hemen atlamayan, düşünen adam akıllıdır oturaklıdır.

Umarım gönlünüze göre cevap gelir ve öyle ilerler..

Düşüneyim demesi çokta abartilacak kötü bi söz degil
Sonuçta evlilik bu
Bir hafta bekleyin
Teyzeye ve kuzene sormayin asla
Görüşmek isterse dönüş olumlu olursa sizde düşüneyim demek yerine, yüz yüze görüşmeyi uzun bi tarihe atın hemen gün vermeyin
Bu mantıklı geldi bana. Ne çok uzak bir tarih ne de çok yakın bir tarih iyi olabilir

Back