• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Ne güzel iste, bunlar hayatın tatlı heyecanları. Kalbin pır pır, sevgiye aç, yeniliklere ve guzelliklere açık... Merak etme, daha bu şekilde kimlerle kimlerle göz göze gelirsin, tatlı şirin flortler edersin. Tam bu yaşlardasin.
Duygularını dolu dolu yasamanin tadını çıkar ama gozunu seveyim arabeske baglama
Yo yoo kara gözlü çingenem falan dinliyorum 😂 yaz şarkıları tamamen ruh halim bu 😅 hiç ulaşamadım diye ağır depresyon yok hep hayal kuruyorum falan 😅

Lise aşkını 2 sene unutamadın mı hele dur kız valla dur hele beni korkutma anacım ağlayacağım şimdi :stop:
Daha yeni ilişkisi biten biri olarak, gözüm korktu çektiğim acıyı 2 sene çekeceğimi düşündüm de :mad:
Valla ben ilk 3 ay istisnasız her gece ağladım. İlk bir yıl gece 3 lere kadar uyuyamazdım düşünmekten. İkinci yıl aklıma geldiğinde nadiren ağlar oldum. Üçüncü yıl bi baktım ki ayrıldığımız gece üzülmeyi unutmuşum :)

Dinleyip çılgın danslar yapmak mesela, ya da eşimden habersiz lunaparka gitmek. İmkanlar el verdiği ölçüde işte :)
Hayaller, hayatlar olayı😂
Benim ruh kübada tam tam dansıyla, bedenim burada çocuk dağınıklığı temizlemede.

Şaka bir yana hele de bu pandemiden sonra iyice dünyaya bakış açım değişti benim, hep vardı içimde bir yerlerde ama artık kesinlikle eminim ki bir insan kendisiyle seyahate çıkmadan evlenmemeli.
Yurtiçi yurtdışı imkan neye el veriyorsa ama kendiyle uzun uzun zaman geçirip tanışmalı ve en çok da buna kafa yormalı.
Hiç görmediği, tanık olmadığı bir kültürle karşılaştığında duyduğu heyecanı tüm benliğiyle yaşamalı.

Valla belki de böyle bir delilik aptallık yapıyorum 😂 aşık olmamışımdır dimi? Normalde ilişkiler konusunda çok mantıklı düşünen biriyimdir kafama yatmayan bir şey olursa keser atarım ama şu an ne yapıyorum? Ben ben değilim. Neden bu kadar heyecanlandım ki acaba uzun süredir aşık olmak istediğim için mi? Şimdi birinden etkilenince göklere çıkardık adamı he mi?

Birini tanimadan, hiç vakit gecirmeden sirf gorerek çok heyecanlanmak, cekim hissetmek , dusunmek aşk degil bence, daha cok begeni, hormonlarla alakali ve tensel hevesler geçince aşk sanilan duygu da bitiveriyor. :))

O yuzden sakin olun bence henüz hayatinizin aşki olmayabilir bu adam ve dusundugunuz kadar mukemmel de olmayabilir. Taniyin

Normalde 10 yaş cok degil ama siz kucuksunuz 21 yasinda aşık olmaniz normal duygular ve hormonlar tavan haliyle normal :) ama 31 yasindaki adam daha ciddi beklentilere girer, ne bileyim iliskide belki cinsellik de isteyebilir. Hayatında birileri de olabilir. Bence siz okulunuza kisisel gelisiminize odaklanin. Siz saf genc kiz, adam yetiskin ve ne istediğini bilmesi gereken olgun biri. Yani olmaz bence
Ama benim aradığımda ne istediğini bilen biri. Adam evlilik düşünüyor sevgililk değil...

Birini tanimadan çok heyecanlanmak cekim hissetmek aşk degil bence, daha cok begeni, hormonlarla alakali ve tensel hevesler geçince aşk sanilan duygu da bitiveriyor. :))

O yuzden sakin olun bence henüz hayatinizin aşki olmayabilir bu adam ve dusundugunuz kadar mukemmel de olmayabilir. Taniyin
İnşaAllah tanırım 😄 sonra her şey olacağına varır nasılsa. Hiç olmadı bi gün geçer yani öyle umuyorum

Valla ben ilk 3 ay istisnasız her gece ağladım. İlk bir yıl gece 3 lere kadar uyuyamazdım düşünmekten. İkinci yıl aklıma geldiğinde nadiren ağlar oldum. Üçüncü yıl bi baktım ki ayrıldığımız gece üzülmeyi unutmuşum :)
Çok fazla bir süre ya. Benimde dünyam başıma yıkıldı hayallerim yıkıldı evlilik hayali kuruyorduk.Ama bir anda bitti.Simdi ise ne evlilik ne baska bir iliski düşünüyorum cok uzun bir süre yalnız kalmayı istiyorum.Gözüm korktu. 😔

Hayaller, hayatlar olayı😂
Benim ruh kübada tam tam dansıyla, bedenim burada çocuk dağınıklığı temizlemede.

Şaka bir yana hele de bu pandemiden sonra iyice dünyaya bakıl açım değişti benim, hep vardı içimde bir yerlerde ama artık kesinlikle eminim ki bir insan kendisiyle seyahate çıkmadan evlenmemeli.
Yurtiçi yurtdışı imkan neye el veriyorsa ama kendiyle uzun uzun zaman geçirip tanışmalı ve en çok da buna kafa yormalı.
Hiç görmediği, tanık olmadığı bir kültürle karşılaştığında duyduğu heyecanı tüm benliğiyle yaşamalı.
O kadar haklısınız ki. Ama kaçımız bu imkana sahip oluyor? Ömründe şehir dışına çıkmamış çok fazla insan var... Benim de en büyük hayalim alıp başımı 4x4le tatile çıkmak, güzel manzarada arabayı durdurup kamp sandalyesi atıp sessizlikte uzun uzun izlemek, yeni insanlarla tanışmak dillerini öğrenmek yeni tatlar yeni heyecanlar vs vs :) İnsan önce kendini sevmeli ve kendini mutlu etmeli gerçekten. Ama işte imkanlar... :)

Ama benim aradığımda ne istediğini bilen biri. Adam evlilik düşünüyor sevgililk değil...
İşte çok saçma değil mi ya?
Bir insanın evlilik düşünmesi ne kadar saçma.
Çünkü evlilik, seversin sevilirsin ve onsuz yaşamanın anlamı yok deyip bir olalım artık dediğin evrede girilen bir yol.
Ama evlilik düşünen bir insan resmen ‘aman bir düzenim, yuvam olsun, sıcak yemeğim’ falan filan yeşilçam filmi tadında, kişilerden bağımsız, o olmazsa bu olur çünkü istediği ‘şahsen’ istediği hayata ulaşmada karşıdakini kullanmak değil midir?

İnsanın ömrünü vermek istediği biri olmadan neden evlilik düşünsün ki?

O kadar haklısınız ki. Ama kaçımız bu imkana sahip oluyor? Ömründe şehir dışına çıkmamış çok fazla insan var... Benim de en büyük hayalim alıp başımı 4x4le tatile çıkmak, güzel manzarada arabayı durdurup kamp sandalyesi atıp sessizlikte uzun uzun izlemek, yeni insanlarla tanışmak dillerini öğrenmek yeni tatlar yeni heyecanlar vs vs :) İnsan önce kendini sevmeli ve kendini mutlu etmeli gerçekten. Ama işte imkanlar... :)
Ahahshsh
Çocukları büyütüp beyaz saçlarımla, karavan alıp bu hayalin peşinden gideceğim.
Görürseniz bir delirmiş nine o benimdir😍
Güzel şey yaşamak, ama layığıyla yaşamak işte.

Çok fazla bir süre ya. Benimde dünyam başıma yıkıldı hayallerim yıkıldı evlilik hayali kuruyorduk.Ama bir anda bitti.Simdi ise ne evlilik ne baska bir iliski düşünüyorum cok uzun bir süre yalnız kalmayı istiyorum.Gözüm korktu. 😔
Artık bir daha gerçekten o hisleri yaşamak zor oluyor gerçekten. Ben beş seneye yakındır hissedemedim. Görüştüm, sevdiğimi sandım ama ayrıldığımda bir ay sonra unuttuğum insanı sevmiş miyim? Hayır. Bi onu çok sevmiştim. Bazen olmuyor işte ama vardır bir hayır.

İşte çok saçma değil mi ya?
Bir insanın evlilik düşünmesi ne kadar saçma.
Çünkü evlilik, seversin sevilirsin ve onsuz yaşamanın anlamı yok deyip bir olalım artık dediğin evrede girilen bir yol.
Ama evlilik düşünen bir insan resmen ‘aman bir düzenim, yuvam olsun, sıcak yemeğim’ falan filan yeşilçam filmi tadında, kişilerden bağımsız, o olmazsa bu olur çünkü istediği ‘şahsen’ istediği hayata ulaşmada karşıdakini kullanmak değil midir?

İnsanın ömrünü vermek istediği biri olmadan neden evlilik düşünsün ki?
Evet işte tanıyıp sevmek lazım bunun için. Bende hislerim varken onu tanımak istiyorum. Muhtemelen o da bir şeyler hissetmediği insanla sadece yemek için falan evlenmez. O da seveceği birini bulup ömrünü sevdiğiyle geçirmek istiyodur muhtemelen. Yanında bir de düzen istediğinden evlilik düşünüyor olabilir tabi.

Ben o gençlik halleri değil de iyice yaş almış hallerini beğeniyorum 😍
Çeksin dibine kadar çeksin😂
O bile güzel gençlikte.
İçsin, sabahlara kadar kız kıza efkar dağıtsınlar, erkeklerin dibine küfretsinler, ağlaşa bağrışa şarkılar söylesinler😂
Güzel günlerdi yahu...
valla haklısın .yurtta kızların sevgililerini çekiştirmeyi ve saatler süren batak partilerini gittiğimiz konserleri özledimmm :cry: e bugün ne mi yaptım kuruttuğum nane ve dereotlarını ezip kavanozladım :halay:

15 gün falan oluyor bana
Artık bir daha gerçekten o hisleri yaşamak zor oluyor gerçekten. Ben beş seneye yakındır hissedemedim. Görüştüm, sevdiğimi sandım ama ayrıldığımda bir ay sonra unuttuğum insanı sevmiş miyim? Hayır. Bi onu çok sevmiştim. Bazen olmuyor işte ama vardır bir hayır.
Uzun bir iliski sonrası gerçekten kafa dinlemek iyi geliyor 1 sene falan en azından.Belki unutmak için yeterli bir süre.Aradan daha da zaman geçince anılar bile zor hatırlanıyor. 🙁

15 gün falan oluyor bana

Uzun bir iliski sonrası gerçekten kafa dinlemek iyi geliyor 1 sene falan en azından.Belki unutmak için yeterli bir süre.Aradan daha da zaman geçince anılar bile zor hatırlanıyor. 🙁
Her şey unutuluyor 😊 zor oluyor bazen ama unutuluyor yani

Aynısının tıpkısını kuzenim yaşadı. Hatta omda adam kuzenime bu kadar bile bakmamıştı. Bu arada şehirler de farklı yani. Neyse kuzenim düğünü olan arkadaşını aradı. Dedi ben aşık oldum bizim aramızı yapmak durumundasın. Şu an evliler bir de oğulları var. Hayırlısı diyorum.

Ahahshsh
Çocukları büyütüp beyaz saçlarımla, karavan alıp bu hayalin peşinden gideceğim.
Görürseniz bir delirmiş nine o benimdir😍
Güzel şey yaşamak, ama layığıyla yaşamak işte.
geçerken beni de al yakınız da hem 70 lü yıllarda ki çiçek çocuklar gibi de saçma sapan giyiniriz saçımızı pembeye bile boyarız yavvvvv :halay:

Back