• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Düşünmek istemesi çok doğal. Büyükler işin içinde olunca olaya ciddi bir boyut geliyor. Mantıklı ve olgun bir cevap vermiş. Esas hemen tamam derseydi korkun derdim. Enine boyuna tartması gerek. Maddi manevi kendini ölçmesi hatta belki de sizi sorup soruşturması gerek.

Olumsuz duygulara kapılmadan sakince bekleyin. Herşeye hemen atlamayan, düşünen adam akıllıdır oturaklıdır.

Umarım gönlünüze göre cevap gelir ve öyle ilerler..
Tamam içimi rahatlattı bu :) bence de mantıklı şu an düşüneyim demesi. Ama ben hani ya görüşelim ya da görüşmeyelim ona göre karar verelim der diye düşünmüştüm o yüzden çok şaşırdım

Arada büyükler olduğu için ve kuzeninle arkadaş olduğu için düşüneyim demesi normal. Sana haber gelince sen de bi düşünürsün :KK70:
Hahah 😄😅 inşaAllah gelir o haber biraz umutsuzum ama ....

Tamam içimi rahatlattı bu :) bence de mantıklı şu an düşüneyim demesi. Ama ben hani ya görüşelim ya da görüşmeyelim ona göre karar verelim der diye düşünmüştüm o yüzden çok şaşırdım
Büyükler ve kuzeniniz arada olduğu için ağırdan alıyordur ki bu çok iyi birşey. Mutlaka görüşücektir görüşmeyelim demez. Ama görüşme olumlu sonuçlanırsa diye ilerisini düşünmek istemiştir. Bu da çok iyi birşey.

Düşünerek sağlam adımlar atan biri bence..

Büyükler ve kuzeniniz arada olduğu için ağırdan alıyordur ki bu çok iyi birşey. Mutlaka görüşücektir görüşmeyelim demez. Ama görüşme olumlu sonuçlanırsa diye ilerisini düşünmek istemiştir. Bu da çok iyi birşey.

Düşünerek sağlam adımlar atan biri bence..
Yani aslında olumlu diyorsunuz? Teyzem de olumlu gibi duruyor dedi. Ama biz daha önce ona başka bir kız önermiştik onun hakkında bir daha hiç konuşmamış. Bende de böyle yapar diye korkuyorum çünkü belirsizlik beni çok yoruyor. Beklemekten başka yapacak bir şey de yok ama en azından sizlerin tahminlerini almak istedim teşekkürler

Yani aslında olumlu diyorsunuz? Teyzem de olumlu gibi duruyor dedi. Ama biz daha önce ona başka bir kız önermiştik onun hakkında bir daha hiç konuşmamış. Bende de böyle yapar diye korkuyorum çünkü belirsizlik beni çok yoruyor. Beklemekten başka yapacak bir şey de yok ama en azından sizlerin tahminlerini almak istedim teşekkürler
Olabilir tabii. Ama arada kuzeniniz de olunca görüşmemezlik yapmaz. Nezaketen bile olsa görüşecektir.

Olabilir tabii. Ama arada kuzeniniz de olunca görüşmemezlik yapmaz. Nezaketen bile olsa görüşecektir.
Daha önce de kuzenim birini önermişti ama bir daha onun konusunu bile açmamıştı😅 yani bu bir avantaj değil benim için 😅

Düşüneyim demek benim için onur kırıcı birşeydir. Kocaman insan birini ya isteeer ya istemez. Bunun değerlendirmeye alınacak yanı yoktur benim için.Yani bence olumsuz bir durum. Bunun sebebi de oğlanın hayatında biri olması olabilir.

Daha önce de kuzenim birini önermişti ama bir daha onun konusunu bile açmamıştı😅 yani bu bir avantaj değil benim için 😅
Hmm ama siz kuzensiniz. Kuzeninin herhangi bir tanıdığı arkadaşı vs reddedebilir de kuzeni reddetmez bence.

Düşüneyim demek benim için onur kırıcı birşeydir. Kocaman insan birini ya isteeer ya istemez. Bunun değerlendirmeye alınacak yanı yoktur benim için.Yani bence olumsuz bir durum. Bunun sebebi de oğlanın hayatında biri olması olabilir.
İnanın bende saatlerdir bunu düşünüyorum

Bu durumda karar mercii kendisi mi oluyor ?anlamadım ben .yani o düşünecek karar verecek ok derse buluşacak mısınız
Herhalde böyle bir şey bekliyor beyfendi 😅 anlayamadım düşüneyim ne demek yani😂😂😂 sanki evlilik teklifi etmişim gibi hahah. Ya bi görüşelim tanışalım dersin ya da hayır dersin yani

İnanın bende saatlerdir bunu düşünüyorum
Yani seni sevindirecek bir yorum yapmayı çok isterdim inan ama bir erkeğin düşüneyim demesi çok tuhaf. Niyeti olan insan olur teyze bir tanışırız hayırlısı olsun derdi. Seni tanımıyor neyi düşünecek? Ha aradaki bağlardan dolayı çekiniyor desek bunu da açıkça ifade edebilir sanırım kocaman adam..Ya bu devirde çekici adamın boş kalma ihtimalide ne bileyim bana biraz yok gibi geliyor,erkek neticede illa vardır birileri..Şimdi seni ne kadar süre bekletecek mesela? Beklemenin sonucunda olumsuz dönüş yapacaksa hangi bahaneyle yapacak..Gibi deli sorular

Yani seni sevindirecek bir yorum yapmayı çok isterdim inan ama bir erkeğin düşüneyim demesi çok tuhaf. Niyeti olan insan olur teyze bir tanışırız hayırlısı olsun derdi. Seni tanımıyor neyi düşünecek? Ha aradaki bağlardan dolayı çekiniyor desek bunu da açıkça ifade edebilir sanırım kocaman adam..Ya bu devirde çekici adamın boş kalma ihtimalide ne bileyim bana biraz yok gibi geliyor,erkek neticede illa vardır birileri..Şimdi seni ne kadar süre bekletecek mesela? Beklemenin sonucunda olumsuz dönüş yapacaksa hangi bahaneyle yapacak..Gibi deli sorular
Aklımdaki sorular :) eğer kuzenimle yakın arkadaş olduğu için düşüneyim diyip geçiştirdiyse hiç hoş değil. Yani istemiyorsa istemediğini çok güzel ifade edebilirdi. Görüştüğü biri olsa da kuzenimle çok yakınlar mutlaka söylerdi diye düşünüyorum. Benim için iki seçenek var ya geçiştirmek için düşüneyim dedi ya da beni araştıracak. Çünkü biraz imkanı var bunun için. Mesleğinden dolayı

Ve aynı zamanda evet beni tanımıyor neyini düşünecek 😂 beni sadece düğünde gördü. İşte dediğim gibi belki bir araştırma yapacak olmasından dolayı zaman istemiş olabilir

Ay çok heyecanlı.
Hadi hayırlısı inşallah.
Lütfen sonuç belli olunca adımı etiketleyip yaz çok merak ederim ben 😁

Ve aynı zamanda evet beni tanımıyor neyini düşünecek 😂 beni sadece düğünde gördü. İşte dediğim gibi belki bir araştırma yapacak olmasından dolayı zaman istemiş olabilir
Senin bu durumdan haberdar olduğunu biliyor mu? Yani kendisine önerildiğini senin bildiğini biliyor mu? İnşallah bilmiyordur. Sonucu ben de çok merak ediyorum mutlaka yaz buraya😊

Back