Bence bilmiyor. İnşallah bilmiyordur bu çok büyük bir ego sebebi...Senin bu durumdan haberdar olduğunu biliyor mu? Yani kendisine önerildiğini senin bildiğini biliyor mu? İnşallah bilmiyordur. Sonucu ben de çok merak ediyorum mutlaka yaz buraya
Yok tekrar sorduramam sordurmam yani. Annem belki istihare yapacaktır diye bir fikir sundu. Yaşayarak göreceksin dedi. Yaşayalım görelim bakalımSenin yerinde olsam atak yapardım tekrar haber gondertirim
- neyi düşünüyor istiyorsa goruselim istemiyorsa söylesin uzatmasin derim
hayir yani neyi dusunecekmis konustunuz da karar asamasina mi gelmis ki düşünüyor
Ne yalan söyleyeyim ben de sinirlendim başta :) bende de bi kez de olsa görüşüldükten sonra düşünülür ne düşünülecekse. Çünkü beni hiç tanımıyor. Ama kendince fikirleri var demek ki. Ya da geçiştirdi. Bakalım göreceğiz sizleri de haberdar ederim. :) Yalnız olumlu bir haber gelirse nasıl tepki vereceğimi düşünüyorumHatirladim konunuzu. Ama bilemedim ya. Neyi dusunecekmis daha sizi tanimiyor ki. Birini tanimaya baslarsin, bir gorusursun sonra dersin dusuneyim diye. Hatta dusunelim dersin. Sanki sadece onu ilgilendiren bir konuymus gibi. Sanki sizin kararinizin hicbir onemi yokmus gibi. O dusunecekte sizinle konusacak. Karari o veriyor. Kendisinin bir taraflari baya havaya kalkmis bildigin. Egosunu mu tatmin ediyor. Ben olsam sinirlenirdim. Kim ki o yani? Kusura bakmayin iyimser yaklasamadim.
Ne yalan söyleyeyim ben de sinirlendim başta :) bende de bi kez de olsa görüşüldükten sonra düşünülür ne düşünülecekse. Çünkü beni hiç tanımıyor. Ama kendince fikirleri var demek ki. Ya da geçiştirdi. Bakalım göreceğiz sizleri de haberdar ederim. :) Yalnız olumlu bir haber gelirse nasıl tepki vereceğimi düşünüyorum
Yapacağım tabi ki hele bi oraya gelsin mevzuOlumlu olursa da, gorusurseniz bunun hesabini mutlaka sorun:))) Gidip yuzune sorardim ben:))
Düşüneyim demek karşıdan teklif gelmiş o da düşünecek benim anladığım bu. ne demişler ki bu beye düşüneyim demiş yani siz mi bi talepte bulundunuzHerhalde böyle bir şey bekliyor beyfendianlayamadım düşüneyim ne demek yani sanki evlilik teklifi etmişim gibi hahah. Ya bi görüşelim tanışalım dersin ya da hayır dersin yani
Hayır kuzenim böyle böyle kuzenim var tam sana göre demiştir diye tahmin ediyorum. Yani kız okey sen ne dersin dememiştir herhalde. O kadar öküz değildir inşaAllahDüşüneyim demek karşıdan teklif gelmiş o da düşünecek benim anladığım bu. ne demişler ki bu beye düşüneyim demiş yani siz mi bi talepte bulundunuz
Bilemiyorum diyaloğun içeriğini sor benceHayır kuzenim böyle böyle kuzenim var tam sana göre demiştir diye tahmin ediyorum. Yani kız okey sen ne dersin dememiştir herhalde. O kadar öküz değildir inşaAllahama evet düşüneyim diyince karar mercii o gibi duruyor.
Ya kimse beni karşısına alıp konuşmuyor ki Mihri habire bekliyor bir şeyleri önce yaşını öğrenmek için iki hafta bekledim şimdide bu. Yani kimse beni karşısına alıp kızım böyle böyle konuşmuşlar bu bu olmuş demiyor. Hep ben soruyorum. Bir şey anlamadım bu işten. Belki biraz ne konuştuklarını anlatsalar bi fikrim olurdu ama elimde sadece teyzemin " olumlu duruyor gibi " lafı var. Neye göre karar verdin dedim sadece kafa salladı. Hepsi buBilemiyorum diyaloğun içeriğini sor bence
Sen de biraz düşün bence bu işi biraz akışına bırak kimseye bisey sormaYa kimse beni karşısına alıp konuşmuyor ki Mihri habire bekliyor bir şeyleri önce yaşını öğrenmek için iki hafta bekledim şimdide bu. Yani kimse beni karşısına alıp kızım böyle böyle konuşmuşlar bu bu olmuş demiyor. Hep ben soruyorum. Bir şey anlamadım bu işten. Belki biraz ne konuştuklarını anlatsalar bi fikrim olurdu ama elimde sadece teyzemin " olumlu duruyor gibi " lafı var. Neye göre karar verdin dedim sadece kafa salladı. Hepsi bu
Evet artık sadece beklemeyi düşünüyorum. Nasılsa belli olurSen de biraz düşün bence bu işi biraz akışına bırak kimseye bisey sorma
Bir ilişkinin yaşanabilecek en güzel bölümündesin bu heyecanlar çok güzel detayları alabilir miyiz istersen özelde yazabilirsinMerhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzdenO aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
GÜNCELLEME
Çok sevgili kk güncelleme yapıyorumsize bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?
Valla hangi detaylar siz sorun ben anlatayımBir ilişkinin yaşanabilecek en güzel bölümündesin bu heyecanlar çok güzel detayları alabilir miyiz istersen özelde yazabilirsin
Evet tanıma fırsatım olsa ben de olup olmayacağı hakkında bi fikir sahibi olurum. Öylece konuyu kapatırsa sanki ben onu her haliyle kabul etmişimde o istememiş gibi bir hal olacak hiç hoşlanmıyorum bu durumdan... Beklemedeyim sizleri de haberdar edeceğim inşaAllahouuvv güncellemeyi okudum.
Kadere bak sen :)
Ama bence sende simdilik sakin dur. Cunki daha tanimiyorsun karakterini vs. Belki kendin begenmeyeceksin iyice tanistiktan sonra.
Haber gelir bence yakinda kendisinden... Beklemede kal. Hakkinda hayirlisi olsun
Teşekkür ederim inşaAllah hepimizin hakkında hayırlısı olur ne güzel nasip olmuş sizeKonu başlığını görünce ben ve eşim aklıma geldi. Biz de kuzenimin düğününde başka kuzenim demişti böyle böyle biri var diye o zaman 20 yaşımdaydım o da 30 ilk dediler yok dedim olmaz koca adam ben üniversiteyi kazanmadım daha. Yok dersiniz demiştim. İki gün sonra ablam hemen kestirme bi konuş olumlu olmazsa vazgeçersin. Benim yaşımı ona 23 demişler eğer 20 olduğumu bilseydi yok diyecekmiş çocuk yaşta diye. Ben de bir hafta bekledim aynı şehirde değildik ondan bizim eve geldi ailemin uygun görmesiyle. Konuştuk sonunda bana sordu olumlu mu olumsuz mu olumlu gibi dedim. O da benim için olumlu ve nişanlandık 1,5 ay sonra 10 ay sonunda evlendik 15 yıldır evliyiz iki çocuğumuz var.
Senin konun beni o günlere götürdü hayırlısı olsun güzel hisler bunlar. İnşallah duyguların güzel şekilde karşılıklığını bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?