Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Senin bu durumdan haberdar olduğunu biliyor mu? Yani kendisine önerildiğini senin bildiğini biliyor mu? İnşallah bilmiyordur. Sonucu ben de çok merak ediyorum mutlaka yaz buraya
Bence bilmiyor. İnşallah bilmiyordur bu çok büyük bir ego sebebi...

Senin yerinde olsam atak yapardım tekrar haber gondertirim
- neyi düşünüyor istiyorsa goruselim istemiyorsa söylesin uzatmasin derim
hayir yani neyi dusunecekmis konustunuz da karar asamasina mi gelmis ki düşünüyor

Hatirladim konunuzu. Ama bilemedim ya. Neyi dusunecekmis daha sizi tanimiyor ki. Birini tanimaya baslarsin, bir gorusursun sonra dersin dusuneyim diye. Hatta dusunelim dersin. Sanki sadece onu ilgilendiren bir konuymus gibi. Sanki sizin kararinizin hicbir onemi yokmus gibi. O dusunecekte sizinle konusacak. Karari o veriyor. Kendisinin bir taraflari baya havaya kalkmis bildigin. Egosunu mu tatmin ediyor. Ben olsam sinirlenirdim. Kim ki o yani? Kusura bakmayin iyimser yaklasamadim.

Senin yerinde olsam atak yapardım tekrar haber gondertirim
- neyi düşünüyor istiyorsa goruselim istemiyorsa söylesin uzatmasin derim
hayir yani neyi dusunecekmis konustunuz da karar asamasina mi gelmis ki düşünüyor
Yok tekrar sorduramam sordurmam yani. Annem belki istihare yapacaktır diye bir fikir sundu. Yaşayarak göreceksin dedi. Yaşayalım görelim bakalım

Ne yalan söyleyeyim ben de sinirlendim başta :) bende de bi kez de olsa görüşüldükten sonra düşünülür ne düşünülecekse. Çünkü beni hiç tanımıyor. Ama kendince fikirleri var demek ki. Ya da geçiştirdi. Bakalım göreceğiz sizleri de haberdar ederim. :) Yalnız olumlu bir haber gelirse nasıl tepki vereceğimi düşünüyorum

Olumlu olursa da, gorusurseniz bunun hesabini mutlaka sorun:))) Gidip yuzune sorardim ben:))

Herhalde böyle bir şey bekliyor beyfendi anlayamadım düşüneyim ne demek yani sanki evlilik teklifi etmişim gibi hahah. Ya bi görüşelim tanışalım dersin ya da hayır dersin yani
Düşüneyim demek karşıdan teklif gelmiş o da düşünecek benim anladığım bu. ne demişler ki bu beye düşüneyim demiş yani siz mi bi talepte bulundunuz

Düşüneyim demek karşıdan teklif gelmiş o da düşünecek benim anladığım bu. ne demişler ki bu beye düşüneyim demiş yani siz mi bi talepte bulundunuz
Hayır kuzenim böyle böyle kuzenim var tam sana göre demiştir diye tahmin ediyorum. Yani kız okey sen ne dersin dememiştir herhalde. O kadar öküz değildir inşaAllah ama evet düşüneyim diyince karar mercii o gibi duruyor.

Bilemiyorum diyaloğun içeriğini sor bence

Bilemiyorum diyaloğun içeriğini sor bence
Ya kimse beni karşısına alıp konuşmuyor ki Mihri habire bekliyor bir şeyleri önce yaşını öğrenmek için iki hafta bekledim şimdide bu. Yani kimse beni karşısına alıp kızım böyle böyle konuşmuşlar bu bu olmuş demiyor. Hep ben soruyorum. Bir şey anlamadım bu işten. Belki biraz ne konuştuklarını anlatsalar bi fikrim olurdu ama elimde sadece teyzemin " olumlu duruyor gibi " lafı var. Neye göre karar verdin dedim sadece kafa salladı. Hepsi bu

Sen de biraz düşün bence bu işi biraz akışına bırak kimseye bisey sorma

Bir ilişkinin yaşanabilecek en güzel bölümündesin bu heyecanlar çok güzel detayları alabilir miyiz istersen özelde yazabilirsin

Bir ilişkinin yaşanabilecek en güzel bölümündesin bu heyecanlar çok güzel detayları alabilir miyiz istersen özelde yazabilirsin
Valla hangi detaylar siz sorun ben anlatayım ama ortada ilişki yok heyecanlar güzel ama sonuç odaklı bir insan olduğum için beni mahvediyor

ouuvv güncellemeyi okudum.
Kadere bak sen :)
Ama bence sende simdilik sakin dur. Cunki daha tanimiyorsun karakterini vs. Belki kendin begenmeyeceksin iyice tanistiktan sonra.

Haber gelir bence yakinda kendisinden... Beklemede kal. Hakkinda hayirlisi olsun

Evet tanıma fırsatım olsa ben de olup olmayacağı hakkında bi fikir sahibi olurum. Öylece konuyu kapatırsa sanki ben onu her haliyle kabul etmişimde o istememiş gibi bir hal olacak hiç hoşlanmıyorum bu durumdan... Beklemedeyim sizleri de haberdar edeceğim inşaAllah

Konu başlığını görünce ben ve eşim aklıma geldi. Biz de kuzenimin düğününde başka kuzenim demişti böyle böyle biri var diye o zaman 20 yaşımdaydım o da 30 ilk dediler yok dedim olmaz koca adam ben üniversiteyi kazanmadım daha. Yok dersiniz demiştim. İki gün sonra ablam hemen kestirme bi konuş olumlu olmazsa vazgeçersin. Benim yaşımı ona 23 demişler eğer 20 olduğumu bilseydi yok diyecekmiş çocuk yaşta diye. Ben de bir hafta bekledim aynı şehirde değildik ondan bizim eve geldi ailemin uygun görmesiyle. Konuştuk sonunda bana sordu olumlu mu olumsuz mu olumlu gibi dedim. O da benim için olumlu ve nişanlandık 1,5 ay sonra 10 ay sonunda evlendik 15 yıldır evliyiz iki çocuğumuz var.
Senin konun beni o günlere götürdü hayırlısı olsun güzel hisler bunlar. İnşallah duyguların güzel şekilde karşılıklığını bulur.

Teşekkür ederim inşaAllah hepimizin hakkında hayırlısı olur ne güzel nasip olmuş size belki bizim durumumuzda böyle olur. Bana da x kişisinin yaşını farklı söylemişler ben 30 küsür sanıyordum meğer 20 lerindeymiş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…