• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Merhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzden :KK43: O aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

GÜNCELLEME

Çok sevgili kk güncelleme yapıyorum 😅 size bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?
Hayırlı olsun ne diyelim. 10 yaş da büyük bir fark değildi gerçi

Konu çok tatlış ama bence çok aklını verme düşünmekten zaman geçmez. Çıkar aklından Isterse haber yollar zaten

Teşekkür ederim inşaAllah hepimizin hakkında hayırlısı olur ne güzel nasip olmuş size ☺️ belki bizim durumumuzda böyle olur. Bana da x kişisinin yaşını farklı söylemişler ben 30 küsür sanıyordum meğer 20 lerindeymiş daha 😅 daha iyi o zaman yaş farkının az olması. Konunu takipteyim gelişmeleri merak ediyorum :KK54:

Bana gelin hamamı falan diyorlar ben nasıl aklımdan çıkarabilirim 😅😅
Ben çok sabırsızımdır böyle şeylerde nolcaksa olsun derim ama yapabileceğin birşeyde yok ki daha fazla. 🤷‍♀️Bekleyeceksin mecburen. Bu kadar umutlanıp olmazsa ben bile üzülürüm artık. Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun. 😊

10 yaş olunca ne oluyor? Çok normal

Ben çok sabırsızımdır böyle şeylerde nolcaksa olsun derim ama yapabileceğin birşeyde yok ki daha fazla. 🤷‍♀️Bekleyeceksin mecburen. Bu kadar umutlanıp olmazsa ben bile üzülürüm artık. Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun. 😊
Haberdar ederim sizleri zaten, bakalım hayırlısı olsun biraz sabır :) zaten bir hafta beklerim en fazla daha haber gelmezse o iş yattı demek

33 yaşında evli çocuklu kadınım, bu tarz konular suratımda salak bir gülümsemeye neden oluyor:) sevindim sizin adınıza, umarım x bey karakterli düzgün biridir. Teyze gil nasıl bahsetmiş sizin ilginizden haberi olmuş mu o önemli bir de aileler de işin içine girmiş, hemen resmiyet falan olmaz önce bir birbirinizi tanırsınız değil mi?

33 yaşında evli çocuklu kadınım, bu tarz konular suratımda salak bir gülümsemeye neden oluyor:) sevindim sizin adınıza, umarım x bey karakterli düzgün biridir. Teyze gil nasıl bahsetmiş sizin ilginizden haberi olmuş mu o önemli bir de aileler de işin içine girmiş, hemen resmiyet falan olmaz önce bir birbirinizi tanırsınız değil mi?
İlgimden haberi var mı inanın hiç bilmiyorum. Kuzenim kız seni beğeniyor falan dediyse zaten bittik 😂 kuzenim ve teyzem x beye kefil çok temiz çocuk diyorlar göreceğiz. Tabiki önce bi görüşürüz diye düşünüyorum. X bey muhafazakar biri hani bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum da beni görmeden konuşmadan nişan falan yapacağını hiç sanmam 😅 daha tanışıp tanışmayacağını bile düşünüyor adam ay bana yine bi fenalık geldi nabzım düşüyo...

21 yas çok erken değil mi ya?ben kızıma o yaşta bu evlilik olaylarına girmesine izin vermezdim herhalde (bu arada kızım 5 aylık) :))
Bence güzel ya :) 22 de evlenmiş olacağım eğer nasipte varsa. Benim isteğim de hep böyleydi. İnşaAllah hayırlısı olsun

Tamam içimi rahatlattı bu :) bence de mantıklı şu an düşüneyim demesi. Ama ben hani ya görüşelim ya da görüşmeyelim ona göre karar verelim der diye düşünmüştüm o yüzden çok şaşırdım
ay hatırlıyorum bu konuyu ne tatlı konu :)
gelişme olunca hep yazın
Allah hayırlısını nasip etsin

Back