- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Çok teşekkür ederim güzel duanız için amin ecmain diyorum ölmezsem mutlaka yazacağım gelişmeleriay hatırlıyorum bu konuyu ne tatlı konu :)
gelişme olunca hep yazın
Allah hayırlısını nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim güzel duanız için amin ecmain diyorum ölmezsem mutlaka yazacağım gelişmeleriay hatırlıyorum bu konuyu ne tatlı konu :)
gelişme olunca hep yazın
Allah hayırlısını nasip etsin
Hayır henüz bir haber almadım...bir gelişme var mı : @mihrihanim
Evet canım burdayım
Hadi bakalım hayırlısı ama babaya konuyu açmadan bir önce siz konusup anlaşacakmısınız diye babaya konuyu en son açın benceÇok sevgili kk haber geldi :) X bey bir konuşalım demiş. 4. Günde haber gelmesine bende şaşırdım çok beklerim gibi geliyordu. Bizim bu olaydan haberimiz olduğunu bilmiyormuş kuzenim söylememiş. İçim rahatladı. Teyzem anneme çocuklar bi telefonlaşsınlar konuşsunlar birbirlerine soracak şeyleri vardır dedi. Annemde bi babama açacak konuyu. Yani X beyi biraz da biz bekleteceğiz :) dualarınız için çok teşekkür ederim şimdilik son durum bu
ooooo hayırlı olsun mihriÇok sevgili kk haber geldi :) X bey bir konuşalım demiş. 4. Günde haber gelmesine bende şaşırdım çok beklerim gibi geliyordu. Bizim bu olaydan haberimiz olduğunu bilmiyormuş kuzenim söylememiş. İçim rahatladı. Teyzem anneme çocuklar bi telefonlaşsınlar konuşsunlar birbirlerine soracak şeyleri vardır dedi. Annemde bi babama açacak konuyu. Yani X beyi biraz da biz bekleteceğiz :) dualarınız için çok teşekkür ederim şimdilik son durum bu
Çocuk kendisi demiş ailesi ve kendisi isterse konuşalım diyeooooo hayırlı olsun mihri
babanı karıştırmasaydınız iyiydi.. şimdilik
çocuğa da babasına sorulacak falan demediler inşallah
Tamamda canım babayı kastedmemiştir anneni falan kastetmiştir neyse oğlan aferin aklı başında aileye önm veriyor gözüme girdi demek niyet ciddiÇocuk kendisi demiş ailesi ve kendisi isterse konuşalım diye
Çok sevindim umarım iyi anlaşırsınız. Babanın haberi de olursa iş daha da resmiyete binmez mi, birbirinizi tanımalısınız bence aileleri araya çok katmadanÇok sevgili kk haber geldi :) X bey bir konuşalım demiş. 4. Günde haber gelmesine bende şaşırdım çok beklerim gibi geliyordu. Bizim bu olaydan haberimiz olduğunu bilmiyormuş kuzenim söylememiş. İçim rahatladı. Teyzem anneme çocuklar bi telefonlaşsınlar konuşsunlar birbirlerine soracak şeyleri vardır dedi. Annemde bi babama açacak konuyu. Yani X beyi biraz da biz bekleteceğiz :) dualarınız için çok teşekkür ederim şimdilik son durum bu
Yaaaa nasıl sevindim gelişmeleri bekliyoruz yineÇok sevgili kk haber geldi :) X bey bir konuşalım demiş. 4. Günde haber gelmesine bende şaşırdım çok beklerim gibi geliyordu. Bizim bu olaydan haberimiz olduğunu bilmiyormuş kuzenim söylememiş. İçim rahatladı. Teyzem anneme çocuklar bi telefonlaşsınlar konuşsunlar birbirlerine soracak şeyleri vardır dedi. Annemde bi babama açacak konuyu. Yani X beyi biraz da biz bekleteceğiz :) dualarınız için çok teşekkür ederim şimdilik son durum bu
ÖyledirTamamda canım babayı kastedmemiştir anneni falan kastetmiştir neyse oğlan aferin aklı başında aileye önm veriyor gözüme girdi demek niyet ciddi
Aileler çoktan araya girdiÇok sevindim umarım iyi anlaşırsınız. Babanın haberi de olursa iş daha da resmiyete binmez mi, birbirinizi tanımalısınız bence aileleri araya çok katmadan
İnşaAllahYaaaa nasıl sevindim gelişmeleri bekliyoruz yine
Allah razı olsun inşaAllahHadi hayırlısı. Çok heyecanlı inşallah herşey gönlünce olur