Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Hayırlı olsun ne diyelim. 10 yaş da büyük bir fark değildi gerçi

Konu çok tatlış ama bence çok aklını verme düşünmekten zaman geçmez. Çıkar aklından Isterse haber yollar zaten

Bana gelin hamamı falan diyorlar ben nasıl aklımdan çıkarabilirim
Ben çok sabırsızımdır böyle şeylerde nolcaksa olsun derim ama yapabileceğin birşeyde yok ki daha fazla. Bekleyeceksin mecburen. Bu kadar umutlanıp olmazsa ben bile üzülürüm artık. Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun.

10 yaş olunca ne oluyor? Çok normal

Haberdar ederim sizleri zaten, bakalım hayırlısı olsun biraz sabır :) zaten bir hafta beklerim en fazla daha haber gelmezse o iş yattı demek

33 yaşında evli çocuklu kadınım, bu tarz konular suratımda salak bir gülümsemeye neden oluyor:) sevindim sizin adınıza, umarım x bey karakterli düzgün biridir. Teyze gil nasıl bahsetmiş sizin ilginizden haberi olmuş mu o önemli bir de aileler de işin içine girmiş, hemen resmiyet falan olmaz önce bir birbirinizi tanırsınız değil mi?

İlgimden haberi var mı inanın hiç bilmiyorum. Kuzenim kız seni beğeniyor falan dediyse zaten bittik kuzenim ve teyzem x beye kefil çok temiz çocuk diyorlar göreceğiz. Tabiki önce bi görüşürüz diye düşünüyorum. X bey muhafazakar biri hani bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum da beni görmeden konuşmadan nişan falan yapacağını hiç sanmam daha tanışıp tanışmayacağını bile düşünüyor adam ay bana yine bi fenalık geldi nabzım düşüyo...

21 yas çok erken değil mi ya?ben kızıma o yaşta bu evlilik olaylarına girmesine izin vermezdim herhalde (bu arada kızım 5 aylık) :))
Bence güzel ya :) 22 de evlenmiş olacağım eğer nasipte varsa. Benim isteğim de hep böyleydi. İnşaAllah hayırlısı olsun

ay hatırlıyorum bu konuyu ne tatlı konu :)
gelişme olunca hep yazın
Allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…