Sayfa 5te şu anki durumu yazdım bu adam beni delirtecek...
Okadar bunaldim ki artik; bende bi konu acsammi acmasammi diye cok tereddut ettim aylardir ve sonunda acmaya karar verdim..
3 senelik evliyiz yani cok eskide sayilmaz. Ama neredeyse basindan beri boyle diyebilirim, yada baslarda biraz daha normaldi yani bana oyle geliyordu onu normal saniyordum ama hic bizaman gercek manada yeni evli bi ciftte olmasi gereken síklíkta olmadi.
Gün gectikce dahada kotuye gidiyor.. Oyle ki bazen ayda bir bazen 2 ayda bir bazen 3-4 ay aklina gelmiyo. Boyle evlilik mi olur ya.
Cok tartistim bu konuda. Tartismanin fayda etmedigini anladigimda duzgunce aldim karsima konustum anlattim defalarca.
Insan biraz o manada ilgi istiyo arzulandigini hissetmek istiyo diyorum, hic bi sekilde cevap vermiyo bön bön bakiyo suratima.
Bende iyice sinirleniyorum. Yemin ederim ayni evin icinde yasayan 2 siradan ev arkadasi gibiyiz. 1bucuk yasinda bi bebegimiz var suan o nasil oldu diye dusuncelere bile kapiliyorum.
Öpüsme, sarilma koklasma vs. Bunlarda neredeyse hic yok. Sadece sevisecegimiz zaman oluyor.
Ki ozaman bile benim zorumla oluyo diyebilirim. Cok yakindim, hadi sevismeyi gectim insan hic mi opusmek sarilmak istemez diye. Ama yok..... ne degisen bisey var ne bi aciklama ne bi tepki... sadece isten geldiginde bebegimizi optugi gibi bi opuyo geciyo okadar ya.
Bi ara cok usteledim bu normal bi durum degil dedim, biyolojik olarak bile normal degil dedim erkegin bunu yapmasi gerekiyor yoksa bi sure sonra kasiklari agrir odami olmuyo sen nasil bi erkeksin dedim.
Hayir olmuyor demekki benim yapimda boyle diyor.
Zar zor normal olmadigina ikna edip ev doktoruyla gorusmesini saglamistim. Yalniz gitmisti, "erkeklerde bazen boyle olabiliyomus, bi zaman cok olup bazi zamanlar az olmasi normalmis dedi doktor" dedi.
O nasil bi doktorsa. Arkadas bazen cok bazen az diye bi durum yok ki, nerdeyse hic ya!!!
Ay dusundukce cildiriyorum. Baslarda hep ben biseyler yapip ben baslatiyordum ama buda bi sure sonra kadinlik gururumu incitmeye basladi.
Yeter artik ben hic bisey yapmiyorum dedim. Ama acikcasi yine bisey oluyosa benim tarafimdan oluyo.. Bazen direk sevismeye degilde opusmeye falan tesvik etmeye calisiyorum, bende bi kadinim opulmek dokunulmak istiyorum diye kendimi biraz naz cilve yapip zorla opturuyorum.
Ozaman bile bisey olmuyo artik tiksinme derecesine geldim. Hic kimseye anlatamiyorumda bu konuyu icime dert oldu kendi kendimi yiyip bitiricem bu gidisle.
Sevgiliyken nisanliyken cok istekliydi yani her an firsat kolluyodu öpüsmek icin, izin versem daha ileriye bile giderdi ve her bulusmamizda gorusmemizde boyleydi.
Bi gun bi sosyal medya hesabindan cok eski konusmalara rastlamistim (yani baya ergenlik zamanindaki takilmacalar), merak edip okumustum, o yazismalarda okadar istahli istekli bi adam varmiski... o adam nasil boyle bi adama donustu gercekten anlam veremiyorum..
Genelde hafta ici isten sonra koltukta biraz uyuya kaliyo sonra tv, haftasonlari hep gezmeyle geciyo aksam donunce film izlerken uyuya kaliyo.. isin disinda hep beraber biseyler yapiyoruz nerdeyse hic o ayri ben ayri takilmiyoruz.
Arkadas cevremiz ayni, yani benim kiz arkadaslarimin esleri onun cok iyi arkadaslari falan. Baska birinin olma ihtimali yok bundan adim gibi eminim. Gay may olaylarinada hic girmeyin oyle biseyde imkansiz onlara hic tahammulu bile yok cunku. Sadece cok isteksiz..
Sanirim tibbi bi sorun ama bunu itiraf edemiyo.. Ve ben bundan bunaldim artik....
Ha cinselligin disinda gayet guzel giden bi evliligimiz var. Cok merhametli, dusunceli, beni mutlu etmek icin elinden geleni yapan, ailecek gezmeyi seven, evcil bir adam.
Ne kahve ne gece cikmalari, sigara alkol gibi hic bi kotu aliskanliga sahip degil. Her evlilikte olan ufak tefek ciddiye alinmayacak seyler bizdede var tabi. Ama iste cinsellik.... Sifir sifir sifir!!
bi cozumunuz varmi yokmu onuda bilmiyorum ama sadece yazmak istedim. Hic kimseye anlatamadigim icin yazip rahatlamak istedim....
Cok uzun oldu kusura bakmayin ama cok doldum cok......