• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende temmuz geliniyim ama cok sıkıntılı bir gelinim

nekadar guzel anlatmışşsınız bende nişanlıydım fakat nişanı atmak durumunda kaldık hala seviyoruz hatta gizli gizli görüşüoruz bile ama aileler daha açığı onun ailesi yüzünden bozuldu herşey bnm düşüncelerimdede bazı şüphelerim vardı konu sahibi arkadaşı cok iyi anlıorum evlilik öncesi bu tür korkular oluyor degişik bir halin içine giriyor insan eğer gerçekten sevigisine inanıorsa böle seylerle kafasını yormasın bile ben yordumda hiç bişi olmadı cok pişman oldum keşke takmasaydım düşünmeseydim dişimi sıksaydımda böle ayrı kalmasaydık şimdi düşünüoruz nasıl aileleri ikna ederiz die ama bunca olandan snra nasıl olur hala bilmiorum tabi..

offf offff bizimkilerde nişan atmaya calışıo.
bizimkiler yüzünden... :14::14::14::14:
nişanlımla aramız iyi. şükürki :14::14:
anlamıyorum bu aileleri ya anlamıcamda....

sizinki neden bitt. ne kadar zaman oldu?

offf offff bizimkilerde nişan atmaya calışıo.
bizimkiler yüzünden... :14::14::14::14:
nişanlımla aramız iyi. şükürki :14::14:
anlamıyorum bu aileleri ya anlamıcamda....

sizinki neden bitt. ne kadar zaman oldu?

bizimki cok ama cok karışık işin içinden hep iş cıktı biri bitmeden başka konular acıldı ama ilk sorunumuz biz gecen yıl kurban bayramından bikaçgün önce trafik kazası geçirdik hemde görümcemlerin arabasıla bize ilk başta borcunuz yok dediler kaskodanda arabanın parasını aldılar fakat daha sonra kaskodan aldıkları para kadar bizdende istediler
3mayısda düğünümz olacaktı :ssz: ve şubat ayında para istediler bizden kayınpedermde damadını tutuodu istemeye hakkı olmayan parayı ödicekmişiz bunu beklediler bizden nişanlımda karşı cıktı buna tabi ama ailesi laftan anlamadı zaten planlı gibi bişimiş sanırsam bizden aldıkları parayla bize düğün yapacaklardı
kayınpederm biz kaza yapmadan önce damadına düğün parası kadar borc para vermiş düğünümüzüde onlara kilitlemiş siz yapacaksınız die e damat manyak deil çözümü araları acmakta bulduki düğünde olmasın borcumuda ödememe gerek kalmasın die kafasınca amacına ulaştı sorun sorunu getirdi ve bitti şimdi kopamıoruz cok zor duurmdayız tek başına durumu olmadıgı için nişanlım bişi yapamıo ben birlikte yapalım kimseye mudana etmeyelim diorum ailesinide ezemio şuan rabbim bilio bitek neolacagını

bizimki cok ama cok karışık işin içinden hep iş cıktı biri bitmeden başka konular acıldı ama ilk sorunumuz biz gecen yıl kurban bayramından bikaçgün önce trafik kazası geçirdik hemde görümcemlerin arabasıla bize ilk başta borcunuz yok dediler kaskodanda arabanın parasını aldılar fakat daha sonra kaskodan aldıkları para kadar bizdende istediler
3mayısda düğünümz olacaktı :ssz: ve şubat ayında para istediler bizden kayınpedermde damadını tutuodu istemeye hakkı olmayan parayı ödicekmişiz bunu beklediler bizden nişanlımda karşı cıktı buna tabi ama ailesi laftan anlamadı zaten planlı gibi bişimiş sanırsam bizden aldıkları parayla bize düğün yapacaklardı
kayınpederm biz kaza yapmadan önce damadına düğün parası kadar borc para vermiş düğünümüzüde onlara kilitlemiş siz yapacaksınız die e damat manyak deil çözümü araları acmakta bulduki düğünde olmasın borcumuda ödememe gerek kalmasın die kafasınca amacına ulaştı sorun sorunu getirdi ve bitti şimdi kopamıoruz cok zor duurmdayız tek başına durumu olmadıgı için nişanlım bişi yapamıo ben birlikte yapalım kimseye mudana etmeyelim diorum ailesinide ezemio şuan rabbim bilio bitek neolacagını

allah yardımcınız olsun canım.
inşallah dogru bi yol bulursunuz:29:

annem fazlasıyla sacmalıyor. haksızlık ediyo nişanlıma:14::14:

ah canım ozamn yapacagın tek şey nişanlına yansıtmamak
annneni rahatlat biraz onun nişanlına sölemek istediklerini ben sölerm die annenden sen dinle yoksa nişanlında tepki vermeye başlar bizaman snra

Son düzenleme:
Öncelikle iyi akşamlar ben de sizin gibi kıskançlık hastası olanlardandım.
Bu hastalığımı da yıllar sonra aştım ki bizim çok uzun süreli bir ilişkimiz var.
Peki nasıl aştım ben onu kıskandıkça kısıtladıkça baktım o da beni kısıtlıyor ilk başlarda hoşuma gitmeye başladı ses etmedim ben de onu kısıtlamaya devam ettim ama bir yere kadar bu böyle gitmez benim de kendime ait bir özel hayatım var onun da...
Bunu da zamanla alıştıra alıştıra yaptım günde dört beş defa arayan aramalarımı bire düşürdüm ya da tamamen kestim sonra sürekli o bana niye aramıyorsun deyip üstüme titremeye başladı meğersem onu bunaltan ilişkimizi zora sokan benmişim bunu farkettim.
Şimdi daha rahatım arkadaşlarımla çıkıp geziyorum izin almıyorum gidiyorum ben diyorum sıkmıyor beni kafam rahat kavga etmiyoruz ve bana daha ilgili artık.
İŞ konusuna gelince biz de nişanlımla bu yaz düğün düşünüyorduk fakat nişandan sonra nişanlım işten çıkmak zorunda kaldı ve hala işsiz o yüzden düğünü bir yıl erteledik her ne kadar istemesek de artık iş bulmak çok zor hele ki nişanlınız gibi küçük yerlerde yaşayanlar için o yüzden biraz anlayışlı olursanız halledilmeyecek sorun yok.
Demişsiniz ki nişanlımın ailesi kötü ama babası memurmuş nişanınıza emekliye ayrılacak ve düğünü babası yapacak ne güzel işte babası yapsın düğünü belki düğünden sonra bir kaç taksite de nişanlınız yardım eder bunlar normal şeyler bazı aileler ben karışmam deyip kenara çekiliyor o yüzden çok sorun etmeyin.
Eğer bütçemiz ne kadar ne alabiliriz diye sormuyorsa param bu kadar var ona göre bir şeyler alalım babamda da yokmuş deyip siz söyleyin farkına varsın.
Seviyorsanız bunlar aşılamayacak şeyler değil kendinizi üzmeyin iyi akşamlar

çok tşk ederim :)

nekadar guzel anlatmışşsınız bende nişanlıydım fakat nişanı atmak durumunda kaldık hala seviyoruz hatta gizli gizli görüşüoruz bile ama aileler daha açığı onun ailesi yüzünden bozuldu herşey bnm düşüncelerimdede bazı şüphelerim vardı konu sahibi arkadaşı cok iyi anlıorum evlilik öncesi bu tür korkular oluyor degişik bir halin içine giriyor insan eğer gerçekten sevigisine inanıorsa böle seylerle kafasını yormasın bile ben yordumda hiç bişi olmadı cok pişman oldum keşke takmasaydım düşünmeseydim dişimi sıksaydımda böle ayrı kalmasaydık şimdi düşünüoruz nasıl aileleri ikna ederiz die ama bunca olandan snra nasıl olur hala bilmiorum tabi..

benim için ayrılık cok zor zaten ama bunalıorum bazen sürekli maddi konulardan bana bahsetmesi ne bileym bi hediye beklio insan kçk bişi illa parayla alınan degl dalından bir gül ama sözlümde oda yok blmyrm yaa

Back