• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende temmuz geliniyim ama cok sıkıntılı bir gelinim

erkek adam calışmak zorundadır. Yuva kurucak daha bide. adam işsiz gücsüz.
yok borcumu evlenince ödücem. hadi canım ya...
bence iyice oturup düşünün böyle adamla yuva kurulmaz. aile olunmaz.
adam hala kendine sahip degil derli toplu degil.

benim bildigim adam borc yapmamak için didinir. kendi şahsi borcunu gectim.
ben şuan nişanlıyım. nişanlımında ufak borcu var. onları kapatmaya hatta kendi başımıza evleniyoruz kendi borclarımızı bile nasıl az ödücek durumda evleniriz diye didiniyo.

benim kafam karısık işte. çalışma nişana kadar diye ben dedim cünkü kursa gidio belge almasını istedim suan kursta.
az bir miktar borcu var taksitlendirdiği onlarda düğğün zamanına kaadar uzuyor. ve bana bi kaç taksit ödicem sonrası düğüne denk gelio düğünden sonra ödicem diyo. ailesinden para almaya durumu yok onlarda zor durumda. ben bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. evlenince calıscam dio limon satırım yne kazanrım diyo :/

işte onu diyorum. Zaten herşey aceleye gelmiş, nişan sürecini de hızlıca bitirip evlenmeyin 2 ay sonra. Bekleyin bir süre gözlemleyin. Kafanızda ölçüp tartın yapabilirmiyim diye

aileme karsı gelemiyorum cünkü biz ısrarcı olduk ailelere sözlümle simdi karar değişirsem bile uzatmazlar. bizde nişan zaten cok uzun tutmazlar bana tepki verirler

arkadaslar zordayım. bana yardım edin. 22 yaşındayım ve 25 gün tanıdıgım bi adamla 26,gün sözlendim eylülde. mayıs da nişanım var fakat zor zamanlar geciriyorum. normalde derler ya en güzel zamanların diye değil işte benim değil.sözlümü seviyorum ben istedim ben buldum sözlümü ailem itiraz etmedi.
maddi durumları cok kötü suan da ne yapacağımı bilmiyorum. ne anlatacağımı da bilemiyorum biz çok tartışıyoruz. ne yapcam ben ya .:50:

çok erken alınmış bir karar...25 günde ne kadar tanıdınız... bakın şimdiden sorunlar var...

benim kafam karısık işte. çalışma nişana kadar diye ben dedim cünkü kursa gidio belge almasını istedim suan kursta.
az bir miktar borcu var taksitlendirdiği onlarda düğğün zamanına kaadar uzuyor. ve bana bi kaç taksit ödicem sonrası düğüne denk gelio düğünden sonra ödicem diyo. ailesinden para almaya durumu yok onlarda zor durumda. ben bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. evlenince calıscam dio limon satırım yne kazanrım diyo :/

kursa gitmeside bahane olmamalı calışmasına.
calışmamasına aşırı takıldım ben ya... ailesinin durumuda kötü...
ee nasıl evleniceksiniz. ve üstelik şuanda nişan hazırlıgındasınız.

peki ailenizin tavrı nedir?

balık baştan kokar. baştan herşeyı içinden geldiği gibi yapmak önemli. sonra zaman geçince maalesef daha zorlaşıyor herşey.

aileme karsı gelemiyorum cünkü biz ısrarcı olduk ailelere sözlümle simdi karar değişirsem bile uzatmazlar. bizde nişan zaten cok uzun tutmazlar bana tepki verirler

e sen mutsuz olabilceğini düşündüğün bir evliliğe bile bile lades diyorsun. HAyırlısı olsun hakkında, kendi düşen ağlamaz. Umarım eşin ile mutlu bir hayat sürersin bu endişelerin yersiz kalır

kursa gitmeside bahane olmamalı calışmasına.
calışmamasına aşırı takıldım ben ya... ailesinin durumuda kötü...
ee nasıl evleniceksiniz. ve üstelik şuanda nişan hazırlıgındasınız.

peki ailenizin tavrı nedir?

kurs saatleri uygun değil pek çalışmasına. birde söle çalışmak istesede yasadıgı sehirde iş yok ki.
babası memur ve nişanımızda emekli olacak. düğünü öle yapacaklar.
nişan hazırlıkları bitti hallettik.
ailesi dost kazığı yüzünden su anda bu durumdalar. bankaya 70 milyar borcları var bu yüzden skısık. yoksa yerleri evleri yasadıkları yerde var.
ailemde suan para ödedikleri için sıkışık olmalarını normal görüyorşar. her istediğimi aldıkalrı için.

kurs saatleri uygun değil pek çalışmasına. birde söle çalışmak istesede yasadıgı sehirde iş yok ki.
babası memur ve nişanımızda emekli olacak. düğünü öle yapacaklar.
nişan hazırlıkları bitti hallettik.
ailesi dost kazığı yüzünden su anda bu durumdalar. bankaya 70 milyar borcları var bu yüzden skısık. yoksa yerleri evleri yasadıkları yerde var.
ailemde suan para ödedikleri için sıkışık olmalarını normal görüyorşar. her istediğimi aldıkalrı için.

yaşlarınız kaç peki?
nişanlının ne gibi ilgisizliği vs. var. bide nişanlının sana tutumunu ele alalım bakalım.

mecburum açıkcası.

evlenmeyen kızlar hiç birşeye mecbur değilsiniz.
Şimdi çekilir gibi görünen dertler ilerde çekilmez hal alıyor.
O zaman boşanmak ayrılmak çok daha zor
araya çocuk da giriyor. O adamı ömür boyu görmek zorunda kalıyorsunuz.
Aileniz 3-5 gün kızar geçer ama evlilik dediğiniz şey zaten başlı başına büyük sıkıntılarıda beraberinde getiriyor.
Mantık evliliği yapmış bile olsanız arada sevgi olmadıkça yada o sevgi bittikçe yaşanılası zor bir yer oluyor o ev.
Göründüğü gibi toz pembe gitmiyor bir çok şey

arkadaslar zordayım. bana yardım edin. 22 yaşındayım ve 25 gün tanıdıgım bi adamla 26,gün sözlendim eylülde. mayıs da nişanım var fakat zor zamanlar geciriyorum. normalde derler ya en güzel zamanların diye değil işte benim değil.sözlümü seviyorum ben istedim ben buldum sözlümü ailem itiraz etmedi.
maddi durumları cok kötü suan da ne yapacağımı bilmiyorum. ne anlatacağımı da bilemiyorum biz çok tartışıyoruz. ne yapcam ben ya .:50:

benim eşimde tanıştığımızda çalışıyordu, ama evlendiğimizde çalışmıyordu...
şu anda çalışıyor hem de dişini tırnağına takıp :nazar:
sen bu adamın dürüst çalışkan ve kişilikli bir insan olduğunu düşünüyorsan maddi sıkıntıları kafaya takma..
onlar her zaman oluyor..
çok zengin bir adamla evlenip, evlenmenin ardından iflas edebilir..
adamı kendin seçmişsin kendin sözlenmişsin hem acele edip hem vazgeçiyosun..
evlilik çocuk oyuncağı değil..
güzelce otur kararını ver...
seviyor musun?? evlenmeye hazır hissediyor musun??
bu adamla bir gelecek düşünüyor musun?ondan çocukların olsun istiyor musun??
her akşam aynı yatağa baş koymak istiyor musun?
bunları düşün..
vazgeçtiğinde geri dönüşü olmaz karşındaki de bir insan iyi düşün....

yaşlarınız kaç peki?
nişanlının ne gibi ilgisizliği vs. var. bide nişanlının sana tutumunu ele alalım bakalım.

önce cok teşekkür ederim ilgin için kendime yakın hissettim sizi ve rahatladım.
ben 22 sözlüm 25 yasında.
nişanlım beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı simdi doğruları sölemek lazım akıl bulmam için.
ben 2 kez tartıstık baya gergindik ve ben evlenmeyelim dedim 2 kez ama o bir kere bile ayrılık demedi. sadece arayıp sorması pek yk mesajlasıyoruz gün içerinde ama ben daha cook ilgi bekliyorum. beni pek şımartmaz. gönül almayı pek beceremiyo ben pohpohlanmak istiyorum. ve benim için su hayatta en önemliisi 2. bayan olmasıdır. hiç aldatmadı beni ama köy yerinde insanlar cok samimi ben sewmiyorum ona uzak dur diorum hiç sallamıyo beni. ve daha dün evli cocuklu bir kadının sözlüme kanka die yazdıgı mesajdan dolayı agzıma ne geliyorsa saydım sözlüme kadın birde benim cocugum var ben düşünmem aksi dio madem evlisin cocuklusun alemin adamına nie yazıosun dimi. ve ben kıskanınca iğrenç biri oluyorum . yani böle :/

benim eşimde tanıştığımızda çalışıyordu, ama evlendiğimizde çalışmıyordu...
şu anda çalışıyor hem de dişini tırnağına takıp :nazar:
sen bu adamın dürüst çalışkan ve kişilikli bir insan olduğunu düşünüyorsan maddi sıkıntıları kafaya takma..
onlar her zaman oluyor..
çok zengin bir adamla evlenip, evlenmenin ardından iflas edebilir..
adamı kendin seçmişsin kendin sözlenmişsin hem acele edip hem vazgeçiyosun..
evlilik çocuk oyuncağı değil..
güzelce otur kararını ver...
seviyor musun?? evlenmeye hazır hissediyor musun??
bu adamla bir gelecek düşünüyor musun?ondan çocukların olsun istiyor musun??
her akşam aynı yatağa baş koymak istiyor musun?
bunları düşün..
vazgeçtiğinde geri dönüşü olmaz karşındaki de bir insan iyi düşün....

evet haklısınız zaten durumları ii ama bi tanıdık yüzünden borca girdiler.
ben seviyorum onunla yasamayı da istiyorum ama korkuyorum.

pardon 25 gün oldu tanışalı demişssiniz daha önceki konularda ise nişanlıyorum sözleniyorum yazmışsınız o başka birimiydi yoksa bu nişanlanacağınız arkadaş mı anlamadım?

onlar bu adresi kullanan önceki arkadsım orda da belirtmiş. bana ait değil yani

Back