- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
önce cok teşekkür ederim ilgin için kendime yakın hissettim sizi ve rahatladım.
ben 22 sözlüm 25 yasında.
nişanlım beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı simdi doğruları sölemek lazım akıl bulmam için.
ben 2 kez tartıstık baya gergindik ve ben evlenmeyelim dedim 2 kez ama o bir kere bile ayrılık demedi. sadece arayıp sorması pek yk mesajlasıyoruz gün içerinde ama ben daha cook ilgi bekliyorum. beni pek şımartmaz. gönül almayı pek beceremiyo ben pohpohlanmak istiyorum. ve benim için su hayatta en önemliisi 2. bayan olmasıdır. hiç aldatmadı beni ama köy yerinde insanlar cok samimi ben sewmiyorum ona uzak dur diorum hiç sallamıyo beni. ve daha dün evli cocuklu bir kadının sözlüme kanka die yazdıgı mesajdan dolayı agzıma ne geliyorsa saydım sözlüme kadın birde benim cocugum var ben düşünmem aksi dio madem evlisin cocuklusun alemin adamına nie yazıosun dimi. ve ben kıskanınca iğrenç biri oluyorum . yani böle :/
erkekler pek öyle ayrılıgı söylemezler. takdir ediyorum zaten o huylarını
mesela beni seviyomusunda demezler(bende hiç demedimde)
kadınların cogunlugunda bu var. beni seviyomusun beni begeniyomusun.
sana ilgisiz oldugu nedenleri bak sen az önce söyledin. kursa gidiyo vs.vs.
mesajlaşıyosunuz. ya oda olmasaydı. hiç haberde almayabilirdin gün içinde. bunuda göz ardı etme.
köy yerinde samimiyet daha cok olur. bırakın samimi olsun.
elin kadını kanka demiş zaten. bunda kötü bişey yokki.
benim nişanlımın cok kız arkadaşı var. bende arkadaşlık kurdum. cok ucarı kacarı kızlar ama.
ben yokken zaten onlar arkadaşlarmış. ben yokken birbirlerine farklı bakış acısı olabilirdi.
olmamışki ben varım hayatında.
kıskanclık konusunda abartıyosun bence.
o senin erkek arkadaşlarına karışıyormu?