- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi berke_melek
Evet aylin bizden baska kimse yok sen ne yaptın parti hazirliklari bittimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parti bitti tatlım gündüz kutladikEvet aylin bizden baska kimse yok sen ne yaptın parti hazirliklari bittimi
sağol cancazmm yarin büyük güne hadi geçmiş olsun aylinciiim
ne güzel darısi bizlere olsunben 20 yıl içtim sabah gözümü açtımı peşpeşe 2 tane içerdim,saçım cildim soldu bırakacağım dedim bırktım 8 yıl oldu içmemiş gibiyim hiç zor değil kahveyi onsuz nasıl içerim diyordum nasıl sohbet muhabbet olur diyordum inanın çok daha güzel oluyor ,bir taneden b,şey olmaz demeyin bırakın kırıp atın çöpe arkanıza dahi bakmayın
Evet canım kendimi hazır hissediyorum biraz siğarayi birakanların topiklerine goz attim cesaretim iyiden iyiye arttihosgeldin aramiza aylinci hazir misin
teşeklürler canım birakabilme düşüncesi bile çok güzel ben siğaradan nefret ediyorum sanirım buda benim birakmami kolaylaştiracakgünaydın kızlar Aylin nasılsın sigarasız bir güne merhaba demek güzel degilmi. sana tavsiyem kendini sıkma rahat davran istek geldigi anda hemen balkona koşuyorsun ve derin bir nefes çekiyorsun sonrasında güzel bir türk kahvesi içiyorsun sonrasında kitap oku inan zor degil biz sana destek oluruz.birinci gün ikinci gün üçüncü gün derken bakacaksın haftalar aylar geçmiş.
fena değilim biraz kahvaltidan sonra zorladi ama genel olarak iyiaylincim nasilsin nasil gidiyor
oyle beni zorlayacak ciddi bi kriz yaşamadim sandiğımdan daha kolay geçiyor inş hep boyle devam ederKüçük krizin geçti mi peki