• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

Kızlar hepinizi tek tek canı gönülden kutluyorum. 36Yaşındayım 19 yaşından bu yana her gün 1 paket içiyorum ama beni sağlık olarak tüketti kaç kez bırakmayı denedim olmadı. Doktora gittim yok olmadı ne yapsam bilmiyorum bana da bir yol gösterin :KK43:
Canım bir gün seç ve o güne kadar iç sonra pakedi çakmağı kül tablası ne varsa at girsin... aslında şimdi yapabilsen çok iyi olur...
Hiçbirimiz için kolay olmadı, Bende 16 sene içtim ve acillik olunca bıraktım... en büyük kötülüğü kendim yapmışım, ucuz atlattım ama daha kötü olabilirdi sonucu...
kendine bir iyilik yap ve Bırak.....

Canım bir gün seç ve o güne kadar iç sonra pakedi çakmağı kül tablası ne varsa at girsin... aslında şimdi yapabilsen çok iyi olur...
Hiçbirimiz için kolay olmadı, Bende 16 sene içtim ve acillik olunca bıraktım... en büyük kötülüğü kendim yapmışım, ucuz atlattım ama daha kötü olabilirdi sonucu...
kendine bir iyilik yap ve Bırak.....

İnşallah arkadaşım bende o metaneti bulurum kendimde ve bırakırım.

Kızlar hepinizi tek tek canı gönülden kutluyorum. 36Yaşındayım 19 yaşından bu yana her gün 1 paket içiyorum ama beni sağlık olarak tüketti kaç kez bırakmayı denedim olmadı. Doktora gittim yok olmadı ne yapsam bilmiyorum bana da bir yol gösterin :KK43:
gel senle ayni gün başlayalım kararıni ver perşembe sabahi siğaraya veda edelım ne dersin

Asya saymadım ama üçüncü haftama girdim benim için bırakmak sorun degil aylar geçince sorun başlıyor ozaman canım dahada istiyor bende bir tuhaflık var galiba :KK53:

benim cildimi de çok etkiliyor sigaradan önce açık tenliydim simdi esmer oldum ama kimse inanmıyor sigaradan karardigima

benim cildimi de çok etkiliyor sigaradan önce açık tenliydim simdi esmer oldum ama kimse inanmıyor sigaradan karardigima
ayni şey banada oldu pürüzsüz tenim vardı şimdi siyah nokta izleri gozenek doldu sirf cildim için birakmayi düşünüyorum bu yaşta boyleyız 10 yil sonra yüzümüze bakilmaz heralde

Back