• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

Kıssslarrrr... Ben bu sayfalar ve sizler gibi dostlar sayesinde burada sigarayı bıraktımve sanırım üç yılı geçti.. Yıllarca içtim günde bir paket biterdi..ben sigara içmediğim Zaman'larda il yapardım..Mutlu olunca iç, mutsuzken iç, üzülünce, sevinince, yorulunca, Bi şarkıda, manzara güzelse, sohbet edince bahane çoktu.. Sonra buraya yazmaya başladım..dostlar edindim.. Günlük tutar gibi yazdım..burada benim gibi bırakıpta tekrar motive amaçlı bize yazanları içimi çekerek kıskandım.. Hayal bile edemezken bi baktımki bende içmiyorum.. Allen carr videosu ve ardından kitabını aldım..etkili oldumu ..bence oldu.. Bende etkili olduğu için sizlerede yazıyorum..çok iyi bir yoldasınız.. Naneli sakız tarçınlı sakız atın ağzınıza.. Su için aklınıza geldikçe ve bolca yürüyüş ... Temizlenin..benide haberdar edin
Ne mutlu sana adina sevindim ama o video bende pek etkili olmadi cnm ya

Bugün 2 doza başladim bakalım nasıl olacak şimdilik yoğun mide bulantisi yarın ilaçda 5 günüm inş işe yarar birakmak istiyoooooooooooooooooooruuuuuuuuummmm bu pisliğiii :rolleyes:

Back