• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

Kızlar hadi bakalım sizlerden güzel haberler bekliyorum :KK49::KK49:sağlığımız için, sevdiklerimiz için, bütçemiz için artık sigara kullanmiyoruz
İlk bırakılma sürecinde su ve sakız kurtarıcım oldu. Belki size de iyi gelebilir:KK54: kolaylıklar diliyorum kafanıza takılan şeyler olursa yazın burdan paylaşır destek oluruz birbirimize

Kızlar hadi bakalım sizlerden güzel haberler bekliyorum :KK49::KK49:sağlığımız için, sevdiklerimiz için, bütçemiz için artık sigara kullanmiyoruz
İlk bırakılma sürecinde su ve sakız kurtarıcım oldu. Belki size de iyi gelebilir:KK54: kolaylıklar diliyorum kafanıza takılan şeyler olursa yazın burdan paylaşır destek oluruz birbirimize
canim sen 12. gündesin biz daha bırakma eylemine başlama evresindeyiz bizde 12 oldu dermiyiz acaba:KK64:

berke melek neden su içmek iyi geliyor anlamıyorum
Canım su hem nikotini vücuttan atmayı sağlıyor ve hızlandırıyor hemde sigara içme istediğini köreltiyor Hoppa
Evet 12. Gün ama ben saymıyorum, bitti kurtuldum diye düşünüyorum + neden insanlar gün sayar anlamıyorum, birşeye kavuşmak için gün sayarsın gerek yok.
Bak bende 16 sene içtim evet kolay değil ama zor da değil ve gözündede büyütme, sen daha güçlüyüm :KK39::KK39::KK39::KK39::KK4:

Canım su hem nikotini vücuttan atmayı sağlıyor ve hızlandırıyor hemde sigara içme istediğini köreltiyor Hoppa
Evet 12. Gün ama ben saymıyorum, bitti kurtuldum diye düşünüyorum + neden insanlar gün sayar anlamıyorum, birşeye kavuşmak için gün sayarsın gerek yok.
Bak bende 16 sene içtim evet kolay değil ama zor da değil ve gözündede büyütme, sen daha güçlüyüm :KK39::KK39::KK39::KK39::KK4:
katilıyorum sana bitti demek lazim elbet zor olucak ama o zorluğun bi sonuda vaar

katilıyorum sana bitti demek lazim elbet zor olucak ama o zorluğun bi sonuda vaar
Zorluk 1 kaç gün sürüyor aklına geldiğinde de uğraşacak birşeyler bulunca geçiyor. İstek zaten 5-10 sonra geçiyor. C.tesigünü işyerinden arkadaşlarla müzikli bir mekana gittik, herkes sigara içerken içimden bende içsem mi düşüncesi bile geçmedi bu benim için süper bişey :21: sigarasız da eğleniliyor ve o boşluk hissi de geçiyor
:KK6::KK6:

Kızlar hepinizi tek tek canı gönülden kutluyorum. 36Yaşındayım 19 yaşından bu yana her gün 1 paket içiyorum ama beni sağlık olarak tüketti kaç kez bırakmayı denedim olmadı. Doktora gittim yok olmadı ne yapsam bilmiyorum bana da bir yol gösterin :KK43:

ben 15 yıl içtim şuan 33 yaşındayım çokkez bıraktım ama sonunda tekrar başladım iki yılımı çöpe attım sonrasında 1 yılımı tekrardan neden başladım bende bilmiyorum başımdan biçok olaylar geçti çok travmalar yaşadım onunda etkisiyle içtim birazda diyelim sonunda bırakma kararı aldım internette biraz araştırdım bırakma yöntemlerini allen carr sigarayı bırakma yöntemleri diye bahsediyordu açtım izledim videosunu yaklaşık 1 saat sürüyor sıkılmadan izledim ve sonrasında hiç agzıma sürmedim umarım yardımcı olmuşumdur

Back