sora da geleyim buraya ondan şikayet ederimAnangile soyle bulsunlar bi gorucu baglasinlar basini. Ama sonra buraya gelip aglamak yok.
Ohooo yok mu konuda komşuda ergenus bir çocuk onlar gösteriversin. Olur olur ordan olur bak mügedekilere esradakilere. Kocası olan 2. Kocayi bile buluyo o kadar diyim yaninasıl yapılıyor bilmiyırum ki
Yok o kocamın kuması. Bunu sokağa terk etmişlerdi ben de sahiplendim.Enişteye selamlar eli sopalı birine benziyor
Hah evetBilmiyom belki @Miracle Song olabilir.
Millet koca arıyor sen harem kur, insafYok o kocamın kuması. Bunu sokağa terk etmişlerdi ben de sahiplendim.
Valla sende tiksindiriyosun. Ne olursa olsun dedin en başta. İnsanın aklına 18 lik ergen de geliyo 70lik dayida.. biz bi sey diyok mu?iyyyy tiksindirme sevişmekten. ben kadınım ve dişiyim , erkek adamlardan hoşlanıyorum
Alıp alıp bakamayıp sokağa terkediyorlar ne yapayım. KıyamıyorumMillet koca arıyor sen harem kur, insaf
Niye beğenmiyo ya?Hah evet
Aranan kan
ay bilemedim , bilmediğim mecralarya ergenlerin arasında harcarlar beni. o kadar güzel ve 17-18 lik çıtırlar varkenOhooo yok mu konuda komşuda ergenus bir çocuk onlar gösteriversin. Olur olur ordan olur bak mügedekilere esradakilere. Kocası olan 2. Kocayi bile buluyo o kadar diyim yani
Benimkini vermem ancak bana yetiyor. Git kendine başkasını bulbende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
çıtıra çıtır bakar canım her yastan insan var. Bence illa ki dengini bulursun. Harcatmazsın kendini ya cahil değilsin ki. Ama dikkat etcen adam evli çıkmasın.ay bilemedim , bilmediğim mecralarya ergenlerin arasında harcarlar beni. o kadar güzel ve 17-18 lik çıtırlar varken
Yas kaç canım, kendini tanitbende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
ay hep dertsiz hep dertsiz , sıkılıyor insan ama ..... yoksa bu kadar olaylar ortalığı kavurmaz dimidertsiz başına dert napacaksın kocayı
42 ,varmı tanıdığınYas kaç canım, kendini tanit
bekle bekle yoruldum , ben beklemek istemiyorumErkek çocuğum olursa söz ilerde sizi düşünücem
kaç saat oldu niye gelmedi , aldatıcı yayın buolur ,siparişi geçiyoruz ,yarım saate elinde ,bekle....
yardım alırsam nikkimi öğrenip dalga geçmezlermiOhooo yok mu konuda komşuda ergenus bir çocuk onlar gösteriversin. Olur olur ordan olur bak mügedekilere esradakilere. Kocası olan 2. Kocayi bile buluyo o kadar diyim yani
istemeyim bari!!!Benimkini vermem!
Kriterlerim: erkek olsun ve nefes alsın yeter.bende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.