bende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.

Yok yok 5 10 dk lik lazım belli ne olursa olsun diyo. Bi koca alana yanındaki ekstralari hiç bilmiyo
Beş on dakikalik olanlara koca diyemeyiz de işte neyse.
Tecrübe etsin kızımız . Allah'ım iyisinden bir tane nasip et konu sahibine.

Beş on dakikalik olanlara koca diyemeyiz de işte neyse.
Tecrübe etsin kızımız . Allah'ım iyisinden bir tane nasip et konu sahibine.
Ya kriter belirtmeyince insanın aklına başka bi sey gelmiyo.
Misal 2 gün hiç bi sey yememiş bi insana ne yersin diye sorsak ne varsa ver der. Önüne ne koysak açlığı gidermek için yer. Buda o hesap. Açlık bastırmak belli ki.

ay severim ne olcak. arada kavga ederim , enerjimi atarım, arada küserim başımı dinlerim.
herkes ne yapıyorsa bende onu yaparım
Hiç bu kadar haklı bir yorum görmemiştim. Kadın haklı herkes napıyo ki

"Bana bir koca lazım, o da bu gece lazım" diye şarkı vardı ya kız, aç arkasaslik sitesinde bir hesap, koy en güzel resimlerini, yaz 5 ay içinde evlenmeyeceksek yazma diye:) sonra seç beğen al

ay severim ne olcak. arada kavga ederim , enerjimi atarım, arada küserim başımı dinlerim.
herkes ne yapıyorsa bende onu yaparım
Adamlarda zaten hazır olsa el pençe divan bekliyolardi. Kavga edip sinirini atsın arada küsüp nazlansin bende evde kelebek misali süzülüp başka bi sey dusunmemeyim. Gel deyince geleyim git deyince sineyim. Zaten hep kocalar böyle. Hı hı evet. Herkes öyle yapiyo. Bi evlendik pamik gibi olduk enerji bosaltmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…