Acaba kadın kocalardan mi istiyo kiBurası Kadınlar Klubü yaw çok yandıysanız tinder falan var.
kesinlikle doğru diyorsun. eş bir tane oluyorda o insan öldü . bir daha eş olmazherhalde, bu saatten ssonrada yoldaş beklememk zor be bacımEş yoldaş istesen anlarımda koca pek matah bi sey degil yani.
Yok yok 5 10 dk lik lazım belliKoca , annesi, sülalesi, elti , görümce konuları hiç etkili olmamış.
Agrimayan başı olanlar kiymetini bilse keşke
Beş on dakikalik olanlara koca diyemeyiz de işte neyse.Yok yok 5 10 dk lik lazım belline olursa olsun diyo. Bi koca alana yanındaki ekstralari hiç bilmiyo
ay severim ne olcak. arada kavga ederim , enerjimi atarım, arada küserim başımı dinlerim.
herkes ne yapıyorsa bende onu yaparım
Ya kriter belirtmeyince insanın aklına başka bi sey gelmiyo.Beş on dakikalik olanlara koca diyemeyiz de işte neyse.
Tecrübe etsin kızımız . Allah'ım iyisinden bir tane nasip et konu sahibine.
Hiç bu kadar haklı bir yorum görmemiştim. Kadın haklı herkes napıyo kiay severim ne olcak. arada kavga ederim , enerjimi atarım, arada küserim başımı dinlerim.
Adamlarda zaten hazır olsa el pençe divan bekliyolardi. Kavga edip sinirini atsın arada küsüp nazlansin bende evde kelebek misali süzülüp başka bi sey dusunmemeyim. Gel deyince geleyim git deyince sineyim. Zaten hep kocalar böyle. Hı hı evet. Herkes öyle yapiyo. Bi evlendik pamik gibi olduk enerji bosaltmaktanay severim ne olcak. arada kavga ederim , enerjimi atarım, arada küserim başımı dinlerim.
He var. Ama benimki biraz pahalıydı. Kaliteli ossun pahalı ossun dedik bastık parayı aldık.ee tabi demesi kolay ... koymuşsun adam resmi, vardır tabi kocan
Genç yaşlı fak etmez yani illa o koca olacak pühhhhhh .bende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
Enişteye selamlar eli sopalı birine benziyorHe var. Ama benimki biraz pahalıydı. Kaliteli ossun pahalı ossun dedik bastık parayı aldık.
iyyyy tiksindirme sevişmekten. ben kadınım ve dişiyim , erkek adamlardan hoşlanıyorumAcaba kadın kocalardan mi istiyo ki
nasıl yapılıyor bilmiyırum kiAşkım tiktok indirseneee herkes şimdi ordan buluyo