Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vermeye razıysan sende memnun kalmamışsın belliki2. El kabul ediyomusun?
Benimkini vercem demedim ki. Elalemin kocasinda goz koymak ne ayip yavermeye razıysan sende memnun kalmamışsın belliki
Ya koca bulcam demicen ki orayı da burası kadar öğrencen bi kaç video cekcen gelirler.yardım alırsam nikkimi öğrenip dalga geçmezlermi
37474848488 numaralı siparişiniz Aras Kargo'ya teslim edilmiştir. Tahmini teslimat süresi 1-3 iş günüdür. Keyifli alışverişler dilerizbende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
senin için hazırlanıyor ,kuaför işleri filan var.kaç saat oldu niye gelmedi , aldatıcı yayın bu
Pazarda ucuzunu bulur. Çarşıda dükkan kirası, faturalar falan derken fiyatlar yükseliyor.E git al çarşıdan bi tane, koca dediğin kaç para…
Abimin bile kriterleri var ya, ne olursa olsun diyen birine vermem.Hah evet
Aranan kan
Ama dikkat edin ya. Sokaklarda da hastalık çok oluyo diyolar.Alıp alıp bakamayıp sokağa terkediyorlar ne yapayım. Kıyamıyorum
Aşıları tamsa bir şey olmaz.Ama dikkat edin ya. Sokaklarda da hastalık çok oluyo diyolar.
Tamammm kaynımda kız arıyor zaten hemen yolluyorum adres verbende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
Evlilik yaptinmi daha önce? Birden mi geldi bu koca aşkı. Tanıdığım varda 35 yaşında galiba o42 ,varmı tanıdığın
Dur bakalım arıyoruzBuldunuz mu?
Ha iyi ozaman. Ben de buldu gitti sandımDur bakalım arıyoruz
Canım kriterin varmi? Yoksa nefes alsa yetermi diyosun?vermeye razıysan sende memnun kalmamışsın belliki
Konu sahibi, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.Şimdi hemen pılını pırtını toplayıp Kırklareli'ye gidiyorsun.