- 13 Eylül 2023
- 862
- 666
En mantıklı yorumBende bu kafaya girdiğim dönemde evlendim sonuç lanet bir kaynana ve aptal bi görümce hediyesi ile geldi valla git seviş rahatla ömrünü yakma
her zaman ekst şeyllllller istenir ,ama sonraKriterlerim: erkek olsun ve nefes alsın yeter.
yorumu kaçırmışım beeEn mantıklı yorum
her şey gönlünce olsun. bundan sonrası güzelleşsin inşaallahBende bu kafaya girdiğim dönemde evlendim sonuç lanet bir kaynana ve aptal bi görümce hediyesi ile geldi valla git seviş rahatla ömrünü yakma
rahatsız olduysan öte dönDünya nereye gidiyor yaaa şimdiki kızlar kudurmuş anam ya vallaha kıyametin kopması yakındır he azmis bu azmis kızım git sokakta dolu
istanbulHangi şehirdesin
aslında doğru olan bu bencede, nasibin varsa evlen tabiEvlenmek isteyenleri anlayabiliyorum insan bir can yoldaşı arıyor. Hiç evlenmem diyen ben 2. Evliliğimdeyim boşanırsam asla bir daha evlenmem diyorum ama ben 3 4 de evlenirim Seda Sayan gibisanırım düzenli birliktelik her açıdan güvenli geliyor bana
kahkahayı bastımOkuduğumda ilk aklıma gelen replik şu oldu.
-Goca istiyom gel beni alllll
arada söylüyorum bu şarkıyı duyan yokBana bi koca lazım o da bu gece lazım gibi olmuş konu başlığı
yok ben birazda evlenmek istiyorum aradaki farkı anlamak içinözgürlüğün vermiş olduğu hiç biri vermiyor istediğinle gez dolaş
her zaman ekst şeyllllller istenir ,ama sonra
yzarken öyle düşünmemiştim, ben ne yazmışım öyleeeeilginç