- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
Şu zaman da maaşlı işini birakip e ticaret yönelmek çok riskli ki gıda sektörü üstelik marka tescili aldı ama güvenilir bir web sitesi oluşturmasi gerek, banka hesabı açacak,maliyeye kayıt olacak sosyal medya ve çeşitli mecralarda reklam verecek düzenli olarak ilk 6 ay zaten aman aman işler olmaz.Kızlar merhaba,
Uzun zamandır bu siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum ve çok faydalanıyordum üye olmak bugün nasip oldu.
Eşimin aklında bir iş var online yöresel lezzetler satmak ile ilgili kendi websitesini hazırlamış marka tescilini yapmış vs arada bana anlatıyordu fakat artık ciddi bir şekilde başlamak istiyor.
Her yörenin doğal gıdalarını online olarak satma niyeti var ve gerçekten iş yapabileceğini söylüyor. Daha önce benzer bir işi yaptığı için tecrübesi tam olmasa da var.
Mevcut işini bırakıp buna yoğunlaşıp ilerletmek istiyor.Sizce ne kadar doğru bir karar ilerleme şansı var mı?
Üstelik yapmak istedigi iş yöresel ürünleri satmak yöresel ürün satanların bir çoğu zaten Instagram ve kendi web siteleri üzerinden satış yapıyor siz bu kişilerden ürün alıp satsaniz onlar ile aranızda fiyat farki olacak aynı ürünü karşı taraf 5 satarken siz 10 satacaksiniz ki müşteri için buda çok önemlidir.
Ayrıca sanırım sizde gidalari internet üzerinden alacaksınız size kargo ile gelecek siz de kargo yapacaksınız bozulma olursa ne olacak peynir,tereyağ vs gibi yiyecekler için soğuk hava deposu olması gerek öyle aldım hadi kargo yapıp yollayayim çok zor bir süreç.