bende hamileyim insallah temmuzda kucagima alicam

kızlar bende hamıleyım allah ızın verırse bende temmuzun ılk gunlerınde bebegımı kucagıma alacagım.suan 3.5 aylık hamıleyım bebegıme.allah herkese tattırsın bu duyguyu.

kızlar bende temmuzda bebeğimi elime alıcam. ilk zaanlar çok zorlandım. bu bebeğe hazır değildim ama zaman geçtikçe alışıyomuşsun bu duyguya. birde formda sizin yazdıklarınızı oludukça allah bana büyük bir hediye vermiş demekki dedim. ilk başlarda sevinemedim ama şimdi biraz daha iyi hisediyorum

meraba arkadaşlar ben de 6+5 günlük hamileyim. dün kalp atışını duydum bebeğimin.temmuz 24 görünüyo doğum tarihi. benimle de paylaşırsanız sevinirim.

kızlar bende hamıleyım allah ızın verırse bende temmuzun ılk gunlerınde bebegımı kucagıma alacagım.suan 3.5 aylık hamıleyım bebegıme.allah herkese tattırsın bu duyguyu.

şu anda 3.5 aylık hamileysen nasıl temmuzda alıyorsun anlamadım. ben 1 buçuk aylık hamileyim ben de temmuzda alıcam gibi görünüyor.(temmuz sonuna doğru)senin haziran gibi alman gerekmiyor mu?

Canım nasıl hesapladın ben doktorum söyledi son tarıhim 4 ekim di
7 gün ekledi...11 temmuz dedi...aynı durumda mıyız şimdi benim ki 2 aylık ama senin temmuz un kaçı...allah analı babalı sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin canım

bende ilk başta sevinemedim...dertleşeyim dedim bir dövmedikleri kaldı yanlarında olsam onu da yaparlardı dakafamçokkarıştı neyse bende alıştım şimdi bebeğim olacak fikrine...ALLAH senin kini de sağlıklı sihhtalı analı babalı büyütsün inşallah...

Bende 8 hafta 4 gunluk hamıleyım hemde ıkız cok ama cok mutluyum allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsalalh:)

Bende 8 hafta 4 gunluk hamıleyım hemde ıkız cok ama cok mutluyum allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsalalh:)

hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah canım bişey kullandın mı ya da yptın mı yoksa doğal yoldan mı oldu bide ben bütün arkadaşlara soruyorum eşimle yumurtlama günümde beraber oldum 20 dk belimin altına yastık koydum sonra çıkarıp hiç kalkmadan uyudum fakat sabah kalktığım anda içimden bişey boşaldı iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu bu ne demek spermin hepsi geri mi çıktı boşa gitti mi herşey hamile arkadaşlar size de böyle oldu mu çok merak ediyorum

hayırlı olsun ee bende hamile oldugum için artık daha bi mutlulukla söylüyorum bunu ) Analı babalı büyüsün inş.

slm kıslar bende 8+5 im..geçen hafta kalp atışlarını duyduk.ctesi tekrar randevum var..hayırlısıyla temmuza kadar gelebilsekopuyorumnanaktan

bende 8+1 haftalık hamileyim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin. herkese hayırlı evlat nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…