bende hamileyim insallah temmuzda kucagima alicam

canim senin ozel mesaj ayarlarin acik degil istersen msn ni ver sonra sil hemen burdan ordan verirsin!!!

canim yada ozel mesaj ayarlarini acalim kontrol paneline git ayarlarinizi tikla daha sonra kirmizi yzi var ozel mesaj ayarlariniz diye onun altindaki kutucugu ozel mesaj ayarlariniz yazan yerin yanini okeyle ve asagiya in en alttaki degisiklikleri kaydete tikla sonra ben sana soyliycem ozel mesaj nasil gonderilir!!hadi kolay gelsin :))

sen simdi cik kadinlar kulubunden 5 dk sonra gir ben takvimini yapayim sen sonra sifreni degistir canim!!!

hafsaacim hayirli olsun canim takvimin senin bebis 9 hafta 3 gunluk olmus meger baya buyumus masallah canim bu arada buraya yazdigin sifreni sil bendeki kagidi attim ama sen yinede sifreni degistir canim

bisey degil canim ne demek bundan sonra takvimin hergun bebeginin gelisimini takip edecek mesela yarin 9 hafta 4 gunluk yazacak :))

hafsaacim gerci bu haftalarda pek kilo alinmaz ama alan arkadaslar var sende durm ne???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…