bende hamileyim insallah temmuzda kucagima alicam

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
allahima sukur sonunda benimde bebegim olacak temmuzda anne adayligindan annelige gecicem allah izin verirse!!!

mehay nasıl hasaplama yapırorsun şimdi kaç aylık hamılesın son adet tarıhını mı alıyosun hasaplamada

hafsacim internetten hesapladim son adet tarihine gore aliyor eger o sekilde hesaplarsak 6 hafta 2 gunluk hamileyim eger yumurtlama tarihinden alirsakda tam 1 aylik hamileyim canim!!!seninki ne kadar oldu?

nekadar güzel bir duygu değilmi bende 6haftalık hamileyim allah tamamına erdirsin hepimizinkini

hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin inşallah bizim ufaklıkta tammuzda gelicek temmuz hamişi olarak sende aramıza hoşgeldin :)

saolun kizlar allah saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin !!

arkadaşlar selam bebişim bugün tam 7haftalık oldu ama benim midem bulanmıyo aşerme olayı falanda yok normalmi?????sizde durumlar nasıl

bendede tiksinme igrenme iki gundur basladi bulantida basladi ama dun kustum biraz sadece o da rahatlayabilmek icindi cok degil!!

selam sizlere bi sorum olacak merak ettimde aşırı öksürme aşırı ıkınma ağır spor hareketleri ağır kaldırma karından darbe alma bebeğin sakat doğmasına sebep olabilirmi

oksurme falan degilde agir kaldirma ,karindan darbe alma ve agir spor bebegin dusmesine neden olabilir!!!!(karindan darbe alma bebegin sakat olmasina neden olabilir !!!!!)

kızlar merhaba
ben 7 haftalıktan sonra hergun 1 kere kesın kustum sımdedı bulantılar başladı anlıyacagınız geberiyom

bı de gaz problemı var o da benı olduruyo ne yapacam bılmıyorum valla siz bunun için ne yapıyorsunuz

hafsaa cim neden artik bir bebek takvimi yapmiyorsun kendine gecenki acilan baslikta nasil yapilacagini yazmistim yada bana ozel mesajla sifreni ve son adet tarihini gonder ben senin adina girip yapayim ben takvimi yapinca sen sifreni degistirirsin tai guvenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…